Pletykák

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
widra":5r3i8a86 mondta:
pYura":5r3i8a86 mondta:
Hát igen elképesztő mennyire nem törődnek a hivatalos oldallal. Miért nem indítják meg a kampányt HIVATALOSAN ha már van ennyi kép :roll:

lehet hogy valami bazinagyot akarnak mutani és azért várnak vagy le sem szarják

Szerintem a THQ a bűnös. Megvan kötve a kezük //szerintem//

Szerintem meg nem fordítanak elég időt reklámra és marketingre. De ez végülis nem baj, mert akkor annál többet dolgoznak a játékon.

Ahogy mondod! Időt és nem pedig pénzt... miből tartana feldobmi pár HQ videót?! Ennyire ők sem lehetnek szerencsétlenek...... THQ :evil:

El tudom képzelni, hogy azt akarják, hogy az ember a lényeggel a játékban szembesüljön. Ezért nem akarnak sok videót készíteni, mert ugye azokban mindig új dolgokat kell mutatni.

Igen abban egyetértek, hogy most kiadni a fulll intro-t nem lenne jó ötlet, mert lelőné a poént... de ha már egyszer szivárognak ki képek szép felbontáson, akkor ezt miért nem lehet hovatalossá tenni és akkor nem jönne a nagy kavarodásban a 2 éves képek fikázása. :evil:

Ez mondjuk jogos. "Hivatalosíthatna" a fejlesztői gárda pár alkotást, amire azt mondják: igen, ez korszerű.

Doma: a legutóbbi hozzászólásod warez-nek minősül (tán nem kéne ezzel dicsekedni). Továbbá semmi köze a témához. Törlésre került.

THQ oldalán megjelent egy számláló, ami márc 22-t tűz ki megjelenési időpontnak http://www.man-made-hell.com/ most mi a **** van? Nem tudnak számolni, vagy csúsztattak egy hetet ??!! box Ne játszuk ezt kérem dühös3
THQ rekease date: coming soon fal1

El vannak tájolva... :) Egyébként ha megnézel két oldalt, száz, hogy mindkettő máshogy jár (ha az időzónát átváltod, akkor is vannak eltérések) Remélem, hogy csak nem tudnak számolni :D

Én láttam már több helyen hogy 16. egy román lapon 27.De lehet az is hogy eljátszák megin azt amit párszor már sikerült..

Hivatalosan a megjelenés 2007 Q1, ezen belül is tudjuk, hogy március (minél később annál jobb alapon :P ) szerintem már maguk sem tudják melyik nap lesz...... -.-

Egyik haver azt mondta, hogy a pc guruba azt irták hogy q2.
Most akkor kinek lehet hinni?

Egy héten nem fogunk összeveszni velük.
Én úgyis megrendelekm aztán jön, amikor jön. Szülinapra lesz, szóval...

Ha olyan pipa vagy , hogy minden elsőre megértesz meg végiggyalulsz a játékon mint az állat akkor lehet hogy meg lehet csinálni, de lehet hogy nem vagy olyan pro és nem csak azért , hogy azt mondhast , hogy ez is megvolt akkor nem fogod befejezni a gámt ennyi idő alatt, amí meg a kiadást jelenti ha már hivatalosan is megadták a dolgot akkor lehet neki hinni, igaz a számlálól én sem fogok még babrálni 8) majd ha megjön a mail akkor majd állítok rajta.

Szerintem egész egyszerűen állapodjnk meg abban, hogy március, és kész. Úgyis lesz még addig egy pár variáció.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul