Orszag
New Member
Mondjuk mikor mentem a Radarba, akkor elvertem a 400K-ból 300-at, marha drága a javíttatás meg a lőszer, szóval kell a sok dzsetta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
mondtam neki hogy lapuljon megVinoBob":qoxiir19 mondta:LOL spongyabob és ez az arc mit csinál ott a földön LOL
Tibibá":3tc5z001 mondta:A másik ...katonákra nem lőhetek vagy mi van? Elhoztam a doksikat Agropromból és mikor jövök vissza az összes dutyis és stalker ellenséges, lőnek rám. Ötlet...
újat kezdtem kompletten, hátha.
De ez sem segített. Odamentem hozzájuk mág mielőtt indultam volna agropromba és akkor neutralok voltak. Mire visszajövök meg már ellenségesek. Nem tudom. Kit nem kellett volna lelőnöm. Egy stalkert sem bántottam. A katonákat is pedig csak azért hogy ne nyírjanak ki. Amúgy mikor jövök vissza még sárgás a kép. Azt hogy a manóba szüntetem meg. Olyan mintha psi zombi lennék vagy mi...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.