OGSE

Ez lesz az. Ez a zombi cuccos :D

Amúgy a beállításokat még most sem fogadja el....(WIN 7 úgy szeretlek....Futtatás rendszergazda módban...)

Scarecrow: Nekem az X-18-ban lett korrupt a mentésem. Visszafelé jövet lépett ki állandóan a bejárat közelében. Egy régebbi állás visszatöltése segített.
A korrupt mentés azt jelenti, hogy a játék rossz adatokat ment el, amit nem lehet visszatölteni. Próbálj meg régebbi mentéseket visszatölteni.
A másik, hogy keresd meg az error logot, és tedd ki ide, hogy mi van a FATAL ERROR rész után.

Bocs, de nem ez kell, ez csak a crash trap debug üzenet, semmit sem mond a hibáról.

Kb. itt van ami kellene:
C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\x_ray_akárki.log-ból kellene a FATAL ERROR utáni rész.

Nem használsz véletlenül módosított xrGame.dll-t, amiben meg van változtatva a FOV?

engem rögtön az elején szitává lőnek.be sem engednek a bázisra :DDDD

Az eazért van mert téged a death truck hozott. Nem bíznak benned. Meg kell csinálni az első két küldetést és a csávó akit meg medikelsz majd elmondja hogy jó fej vagy és bemehetsz....

Basszus én kiakadok a lőtornyoknál a katonai bázison (agroprom)!kívülről közelítem meg a bázist mert bentről nem volt hozzá idegzetem.A lőtornyokat hogyan lehet kiiktatni?

Lődd szét. Én beültem ablakba vagy a sarokra és kihajolgatással szépen lepötyögtettem. Perszer először a katonákat érdemes kilőni. :D (Tudtommal három van: egy a tetőn, egy az középső fa toronyban, és egy hátul a garázsnál az épület tetején.)
De ha van távolsági robbantós cuccod akkor használd egészséggel (gránátvető, RPG)...:D

A Gp-25-ös tökéletes a géppuskák ellen, a legtöbb moddal ellntétben itt még használni is lehet. A katonai kereskedőnél szokott lenni néhány lövedék hozzá.

Én összelejmoltam innen-onnan.Ezzel nincs gond.Csak egy kérdésem van (ami minden mod-nál) van benne HK416?:DDD

Ha sz*r állapotú a fegyver, felrobban, sajnos legrosszabbkor tapasztaltam. Az íj az hol van a wild territory-ban ?

AK47 "Dream" Ott figyel a tatyóban már napok óta.Kevés hozzá a lőszerem.Nekem az MP5 robban fel mindig.Egyszer a kezembe volt és ki akartam tárazni erre *BUMM*!
Szerk.:Honnan tudjátok, hogy Wild territory-ban vannak ilyenek?:D

Válasz mindenkinek...

AK47 "Dream" nekem Sterlok rejtekhelyén volt az egyik halott stalkernél a földön, de találtam egy másiknál is csak nem emlékszem hol. Amúgy nekem a bárnál (Rostok) van egy kopja fa alatt is egy, kifelé a "get out of here" dutysól jövet.

Wild Terrytoriban még én sem leltem meg az íjat de van egy a Freedom bázisán az asztal alatt, a raktárban. (onnan tudjuk hogy még a játék kezdetén, a megmentett ürge mondja hogy egy lyukba dobta az íjat, de a vesszőket megtartotta és az neked adja. Vagy valami ilyesmi)

HK417 nekem minden Merc-nél van Wild territoriban és army warehousban is.
HK416-ot tudsz venni a kereskedőknél.

Ami érdekes. Sidirivich-nak megcsináltam egy artifactos melót. Gyerekek kellett neki egy rakat drága arti (moonlight,slice,spring,mama beads,buzz vagy mi meg még egy nagyon drága) hát mire összeszedtem. Mindegy. Ad egy Seva modifikációt érte. Megsúgom hogy annyit is ér. Mire visszaértem a Bárba széttépték a kis dögök abszolút nullára. Most meg nem csinálja meg senki. :S

A barban pedig tudsz venni egy jóféle romboló puskát. Nem rossz csak nagyon nehéz és ormótlan...De ha azzal odacsördítessz, rendet vág...

Artit Yantarban kell eladni, küldetésként is :D ezt már megtanultam pár mod alatt...
Egyébként ruha...Freedom Exoskeleton powaaa!!! Talán az egyik legerősebb ruha, de ez csak az én véleményem :D
Kíváncsi vagyok, hogy milyen a Skat ebben a modban. :)

Vissza
Top Alul