Válasz mindenkinek...
AK47 "Dream" nekem Sterlok rejtekhelyén volt az egyik halott stalkernél a földön, de találtam egy másiknál is csak nem emlékszem hol. Amúgy nekem a bárnál (Rostok) van egy kopja fa alatt is egy, kifelé a "get out of here" dutysól jövet.
Wild Terrytoriban még én sem leltem meg az íjat de van egy a Freedom bázisán az asztal alatt, a raktárban. (onnan tudjuk hogy még a játék kezdetén, a megmentett ürge mondja hogy egy lyukba dobta az íjat, de a vesszőket megtartotta és az neked adja. Vagy valami ilyesmi)
HK417 nekem minden Merc-nél van Wild territoriban és army warehousban is.
HK416-ot tudsz venni a kereskedőknél.
Ami érdekes. Sidirivich-nak megcsináltam egy artifactos melót. Gyerekek kellett neki egy rakat drága arti (moonlight,slice,spring,mama beads,buzz vagy mi meg még egy nagyon drága) hát mire összeszedtem. Mindegy. Ad egy Seva modifikációt érte. Megsúgom hogy annyit is ér. Mire visszaértem a Bárba széttépték a kis dögök abszolút nullára. Most meg nem csinálja meg senki. :S
A barban pedig tudsz venni egy jóféle romboló puskát. Nem rossz csak nagyon nehéz és ormótlan...De ha azzal odacsördítessz, rendet vág...