OGSE

Mondjuk mikor mentem a Radarba, akkor elvertem a 400K-ból 300-at, marha drága a javíttatás meg a lőszer, szóval kell a sok dzsetta.

Ja,az orosz IRP-B fejadagot ne dobjátok el ha megfertőződik se, mert nagyon kevés sugárzás ér vele.

Ha átmentek a sötétvölgybe készüljetek fel! Vigyetek gránátokat is! A poént nem lőném le.

VinoBob":qoxiir19 mondta:
LOL spongyabob és ez az arc mit csinál ott a földön LOL
mondtam neki hogy lapuljon meg :)

Egyébként amikor HQ fegyver textúrákkal,mutáns és még ilyen-olyan plusz cuccal telepítettem, akkor a textúrák betöltésénél kidobott.De miután újra raktam csak fegyó textúrával, akkor már jó volt.

kérdem én...
hogy mikor új játékot kezdtem a kis setup ablakban beállítgattam a nekem tetsző értékeket lsd 100 kg cipelhető súly és 70%-os loot arány, de mikor elkezdem a játékot se híre se hamva. Mi a teendő ilyenkor?

Tibibá: Megnyomtad az "Apply" gombot, és kiírta hogy "All settings has been saved in configuration files"?

Srácok ti már úgy is Agropromnál jártok...én viszont elakadtam Kordonban :DD
Miután leadom a Vérkövet...akkor szó van arról, hogy a heli megölt két stalkert és hogy nézzek körül a távcsövet használva...ez megtörtént...de semmi. Kordon felét bejártam már távcsővel.
Jah és közben a bázisról feljöttek bulizni a katonák, kiirtották a fél falut, Wolf és egy szerencsés flótás kivételével. Aztán legyűrtük őket, egy még a bázison van bebugolva, oda vissza rohangál...
A heli hangja is beragadt valamerre...
Valakinek ötlet, megoldás?

Jah és a PDA-ban is csak a kill Strelok küldi van...

Nekem az a küldetés akkor teljesült mikor meggyógyítottam az út mellett heverő stalker, aki amúgy is ott szokott lenni és nem messze tőle ügye hever egy elősegélyvalami. A katonák tényleg keményen támadnak, több irányból. De Szid testőre azért ad nekik

Nos nekem nincs ott senki, és már a két hulla is eltűnt :D

Persze. Apply gomb megnyomva. Fel is ugrik hogy savelve van. A másik ...katonákra nem lőhetek vagy mi van? Elhoztam a doksikat Agropromból és mikor jövök vissza az összes dutyis és stalker ellenséges, lőnek rám. Ötlet...

Btw.

Első küldi: Ha megvan a vérkő akkor lemész Sid-hez. Erre te mondod neki hogy láttál egy helit. Kéri hogy menj és nézz szét. Elő se kell venned a távkukkert, csak várd meg csöndben míg elmegy a heli!
Utána gyógyítsd meg az ürgét, akit amúgy is meg kéne.

A katonák nekem is támadtak, mindenkit megöltek, de az utolsó ö-öt sikeresen lerambóztam:D A küldi nekem is a Stalker meggyógyításával sikerült.

Remek akkor nálam valaki ellopta a sérült stalkert...:DD

Valszeg már rég meghalt a hulla meg már eltűnt, gondolom újat kell kezdened :(

Tibibá, az érdekes, nem lehet hogy véletlenül lelőttél valakit? Különben az átjárónál ha nem tűnsz elég hasznosnak a duty számára nem is engednek át... én direkt nem szoktam segíteni hogy dögöljenek meg :D most mit puffognak néhány emberük még oda se megy segíteni mit várnak el minden jött menttől hogy majd helyettük írt ki öt vaddisznót.

újat kezdtem kompletten, hátha.
De ez sem segített. Odamentem hozzájuk mág mielőtt indultam volna agropromba és akkor neutralok voltak. Mire visszajövök meg már ellenségesek. Nem tudom. Kit nem kellett volna lelőnöm. Egy stalkert sem bántottam. A katonákat is pedig csak azért hogy ne nyírjanak ki. Amúgy mikor jövök vissza még sárgás a kép. Azt hogy a manóba szüntetem meg. Olyan mintha psi zombi lennék vagy mi...

Tibibá":3tc5z001 mondta:
A másik ...katonákra nem lőhetek vagy mi van? Elhoztam a doksikat Agropromból és mikor jövök vissza az összes dutyis és stalker ellenséges, lőnek rám. Ötlet...

újat kezdtem kompletten, hátha.
De ez sem segített. Odamentem hozzájuk mág mielőtt indultam volna agropromba és akkor neutralok voltak. Mire visszajövök meg már ellenségesek. Nem tudom. Kit nem kellett volna lelőnöm. Egy stalkert sem bántottam. A katonákat is pedig csak azért hogy ne nyírjanak ki. Amúgy mikor jövök vissza még sárgás a kép. Azt hogy a manóba szüntetem meg. Olyan mintha psi zombi lennék vagy mi...

Az a helyzet Tibibá, hogy igen, az OGSE modban zombivá is lehet válni, és vszeg az is lettél.
Vannak fertőző patkányok és fertőző zombik, hangos légy zümmögés jelzi a jelenlétüket. Messziről köpik rád a fertőzést, és ezek szerint elkaptad. De az is lehet, hogy túl sok pszi vihar ért, és attól lettél az. Elvileg van rá gyógymód, nézd meg a PDA-t, hátha ír róla valamit. Amúgy passz, én még nem kaptam el a betegséget.

Én eccő megzombultam a Dark Valley-ben, de végül visszatöltöttem fél nap lövöldözést, mert mire Jantarba értem volna, ki kellett volna irtanom a Duty bázist ahogy van. Szegény falusi sztalkereket is lenulláztam, először nem jöttem rá, minek lőnek. Aztán leesett, mi az ördögért kiabál úgy Sztrelok, há' nem zombi lett a frakcióm? :D

Annyira tudtam. Nem baj megoldjuk. Lehet venni valami autodoctort, megnézem azzal mit tudok ügyködni. De azzal meg az a baj hogy gyógyszerfüggővé válok....
Jó kis mod ez :D Régóta ez az első ami kihívást ad....

nekem nem volt ilyen problémám még... egyedül a 2 gépágyú baszta fel az agyamat agropromban... húúúú legalább egy tucatszor újrakezdtem...
az Agropromi csatornarendszer végén is egyszer...
idegbajos pillanatok voltak azok...
de a legérdekesebb az tegnap volt... elbújtam mert kitörés volt... kimegyek mikor vége volt de menet közben végig hangokat segélykéréseket stbket hall a koma és minden méternél ellenségbe botlok... szal lol...

Vissza
Top Alul