Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Köszönöm a válaszokat ,de úgy tűnik ,hogy nem hardver probléma volt .A video kártya tökéletesen működik (HD4850) ,a memória is jó ,nincs fenn magyarítás ,és a 2.2-es verzió van telepítve plusz az 1.0006-os patch.
Nem tudom ,hogy mi okozta a problémát ,de sikerült megoldanom .
Úlra eljutottam a fekete képrnyőig ,csináltam egy mentést (egy fekete képernyőset) ,majd ezt a mentést betöltve ismét működik a játék .

Nincs fent neki magyaritás, az 1.0006-ossal egyik mod se működik rendesen, nem tudom miért, mert az elvileg csak multiplayer részt javít. Egyébként a magyarosítás szerintem nem kavar be ilyenkor, nekem legalábbis sose. Bar-nál meg tuti CrashBugot fogsz kapni1.0006-tal. 1 óráig szenvedtem, hog ymikor az anomália "pukkan" egyet, ne vágjon ki a Win-be, aztán meguntam és felpacheltem 1.0005-ig. Azzal sehol nem kaptam még Crashbugot, pedig már megjártam az erőművet oda és vissza :)

Nekem a magyarítás csinált ilyeneket,felraktam az OL2.2 magyarítást,aztán megszűnt a gond.

Hogy lehet a ralikviákat úgy beledobni az anomáliákba, hogy hasson? Egy ideig még sikerült de most már akármelyiknél próbálom nem megy. Recept alapján helyesen csinálom, 1-2 dolgot sikerült is készítenem.

CSak este tudtok artifactot átalakítani. Az meg mindegy, hogy helyváltoztató, vagy fix. Azt hiszem 20:00-07:00-ig lehet. Eleinte én se értettem, aztán rájöttem, hogy így lehet csak. Alszol elötte egyet, aztán mikor elérte a 20:00 órát, mehet a játszadozás. De egyszerre csak 1 Artifactot dobjatok bele, mert több esetén Macskakő lesz belőle, vagy eltünik. Különböző Anomáliákba viszont lehet többet is aktiválni egyszerre.

Hát igen, a cseppekbe az a jó, sok van belőle :) Gyöngysorból meg nagyon kevés, nem szivesen áldoznék fel egyet se. Általában a vad területen lévő Zsoldosoknál találok egyet-kettőt belőle.
Ebbe a módba az erőműs pánikbeszélgetést csípem nagyon, ott mindíg libabőrös leszek :) Shot Down Reactor :)

Csá mindenki az a gondom hogy nem tudom hogy lehet anomáliát csinálni relikviából :(

u.i. Nem tudom megölni az x18-ban lévő fehér köpenyes burert
Segítsetek

válaszotokat előre is köszönöm

Vissza
Top Alul