Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Volt ezzel másnak is gondja. Próbáld éjféltájt.
Ments>dobd bele a cuccost az anomáliába>egyél>feküdj le
Ha tetszik vedd ki és ments ha nem akkor töltsd be a mentésed előlről.

Hali. Olyan broblémám lenne a moddal, hogy minden ár mögé odatesz egy plussz nullát a báros, tehát amíg van 127000 rubelem, nem tudom megvenni a kívánt ruhát vagy fegyvert, mert az pl 97000 Rubel helyett 970000.
Annyi pénzt pedig iszonyat hosszú ideig tartana, főleg ha egy 100k-s fegyvert ilyen 2-3000-ért vesz meg, ha felujítom 4000 rubelből.

Kéne vmi cheat, hogy ezen ne szenvedjek. Pénz spawn, vagy valami hasonló. Thx.

Hi. Én a OL U.L.T.I.M.A.T.E.-be valahogy ki lehet szedni a Blowout utánni szörnyeket? mert nem birja a gépem és isszonyúan beszaggat. :cry: lol2 Valaki Segitsen PlEASE

Hm "OL U.L.T.I.M.A.T.E"? Iet nem is hallottam, lécci vki írjon róla infót!

Meteor86, neked azt tanácsolom, h rakj bele régi OL fájlokat (amikbe kevesb szörny van), vagy keress egy "respawn.ltx"-hez hasonló fájlt és írd át (pölö notepaddel) a szörnyes sorokat. Remélem segítettem.

Köszi. Megpróbálom! Ha nem sikerül felrakok régebbit.Még1x kösz!
Valószinű azért Ultimate mert (KICSIT) lol2 :D nehéz!!

Én úgy tapasztaltam,hogy túl korán nem tudsz csúcs fegyverekhez és ruhához jutni,majd ahogy felfejlődik a sztori,eljön az ideje és elérhetővé válnak.
Bele lehet nyúlni a játékba,hogy több pénzed legyen vagy kevesebbe kerüljenek a dolgok,de ehhez nem értek.

Az Oblivion Lost 2009 annyira nem jön be mint az U.L.T.I.M.A.T.E.. Ha valaki tud megoldást hogy Blowout után ne lSpawnoljon annyi szörnyet Segítsen! meg-hajol Köszönom.
MEGOLDOTTAM!! A gamedata/config/system-ben megtaláltam a Blowout-ot és kikapcsoltam.

Szia Csiga!

Ez a mod biza nem jött le. Kétszer próbáztam,oszt mégis lefagyott a végére,s közölte,hogy még pár másodperc van hátra,úgy húsz percig,és akkor meguntam...
Nagyon szomorú vagyok...

dühös2

Szia!
Csak simán menteni próbáltad,vagy letöltéssegítővel töltöd le?
Mert úgy kéne letölteni,hogy ha megszakad,folytathasd.
Én nem próbáltam az Ultimate-t,nem tudom ,mi lehet a gond.
(OL2009 Rc-t nyomom :) )
Más linket meg nem tudok...

én próbáltam az ultit lejött, viszont bajos 1x elindult toltam talán 1 órát bugtrapp és azóta újra telepítettem a játékot újra fel a módot elsőnek 1.0005el most 1.0004el toltam de úgy hogy fixáltam a hozzá adott cuccal mindennel ami kellet és nem jó nem indul el betöltéseim az elsőnél bugosak lettek és még új játékot se tudok kezdeni, se az elsőnél nem tudtam se a másodiknál....
egy elcseszett 2gbos bugtelep az egész GRRRRRR.....

mellesleg itt a hiba amit kiír: XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "D:\games\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll" at 0023:010B7D15, xrDebug::backend()+165 byte(s)

Sziasztok!
Csiga!
Végül is lejött,de csak bajnak!
EZÉRT (lásd alant!)
Sajnos így igaz,Scare. Télleg egy bogaras mod.Ott tartok,hogy letöröltem miatta az egész játékot,mert folyamatosan "bugtrappolt"...Nem tudom,érdemes é vele görcsölni.

Hali. Olyan broblémám lenne a moddal, hogy minden ár mögé odatesz egy plussz nullát a báros, tehát amíg van 127000 rubelem, nem tudom megvenni a kívánt ruhát vagy fegyvert, mert az pl 97000 Rubel helyett 970000.
Annyi pénzt pedig iszonyat hosszú ideig tartana, főleg ha egy 100k-s fegyvert ilyen 2-3000-ért vesz meg, ha felujítom 4000 rubelből.

DanteSpartan":2ggbseb2 mondta:

Át kell írnod a megfelelő trader.ltx-ét h mit mennyiért adjon vagy pedig a fegyvernél írod át h kevesebbe kerüljön.
De lehet még azt is h megvárod amíg lentebb mennek az árak. :D.

Vissza
Top Alul