Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Bl/lKTOP":2wiaf3s7 mondta:Hm "OL U.L.T.I.M.A.T.E"? Iet nem is hallottam, lécci vki írjon róla infót!
Hali. Olyan broblémám lenne a moddal, hogy minden ár mögé odatesz egy plussz nullát a báros, tehát amíg van 127000 rubelem, nem tudom megvenni a kívánt ruhát vagy fegyvert, mert az pl 97000 Rubel helyett 970000.
Annyi pénzt pedig iszonyat hosszú ideig tartana, főleg ha egy 100k-s fegyvert ilyen 2-3000-ért vesz meg, ha felujítom 4000 rubelből.
Kéne vmi cheat, hogy ezen ne szenvedjek. Pénz spawn, vagy valami hasonló. Thx.
DanteSpartan":2ggbseb2 mondta:Hali. Olyan broblémám lenne a moddal, hogy minden ár mögé odatesz egy plussz nullát a báros, tehát amíg van 127000 rubelem, nem tudom megvenni a kívánt ruhát vagy fegyvert, mert az pl 97000 Rubel helyett 970000.
Annyi pénzt pedig iszonyat hosszú ideig tartana, főleg ha egy 100k-s fegyvert ilyen 2-3000-ért vesz meg, ha felujítom 4000 rubelből.
Kéne vmi cheat, hogy ezen ne szenvedjek. Pénz spawn, vagy valami hasonló. Thx.
Nekem egyszer sem volt vele problémám.Scarecrow":1n4rrcck mondta:csiga... toltam már az RC1el is... az is bugzik istentelenül....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.