Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Na belekezdtem az Oblivion lost ba már most nagyon nehéz,ez mindenkinél így van hogy valami túlságosan nehéz események vannak meg cucosok?Legalább a régi Kordoni sarki ház tetőjén még ott a Jó Ruha

Zini":h2ad0f72 mondta:
Na belekezdtem az Oblivion lost ba már most nagyon nehéz,ez mindenkinél így van hogy valami túlságosan nehéz események vannak meg cucosok?Legalább a régi Kordoni sarki ház tetőjén még ott a Jó Ruha

Használj hangtompítót, és a hülyék azt sem tudják, mit csináljanak, csak futkosnak jobbra meg balra..

És Benzint meg hol találok?Kordonba lehet 1általán vagy a Szemétdombon?Engem inkább a Kordoni érdekelne mert 2 kocsi lelőhelyett is ismerek már....

azér ez eleje kicsit béna... majd 10 éve.... 2001-ben volt a legeleső videó.... elfogyot a péz... nahát.. majd regisztrálok a blogra oszt megírom nei a fankót

... Remélem STALKER 2-ben tényleg megkapunk mindent, amit elvárunk...
És azt is remélem, hogy megmarad ez az RPG_s vonal, sőt, erősödik, de stabilan FPS-t is megtartva, mint Fallout 3-ban! Kell TPS nézet is, és interakciók, leülés, evés, ivás, alvás, zenélés, stb stb

Amúgy miért nem lehet SoC- OL2.2-őt az XRay engine 1.6-os verzióján futtatni, mint COP-ot, és belemásolni mindazt, amit CS és COP adott?

mivel a cs meg a cop más fileokat használ ezér ez sajnos lehetetlen. Össze kéne rakni a mod-ot ugyan úgy mint shoc-nál, szerintem sok értelme nem lenne :).

Jim67":3tp5ssj1 mondta:
mivel a cs meg a cop más fileokat használ ezér ez sajnos lehetetlen. Össze kéne rakni a mod-ot ugyan úgy mint shoc-nál, szerintem sok értelme nem lenne :).

Mesheket, Textúrákat, de talán még mapokat is importálhatnának.
Szerintem az engine-t is upgradelhetik, az különáll a gamedata mappától...
Meg hát sok mindent megtehetnének. Igaz, minek, mert mindegyik már marhára unalmas.

Jöhetnének hírek a 2-ről.

Rozsdamarta UAZ.
Szeretem ezt a hangulatot!
xr3da2010072423354556.jpg

Napot!
Kérésem lenne, vagyis nem találok egy OL módot. Régen fent olt már a gépemen , d ele kellt törölnöm (WINrestall) , és azóta nem találtam rá. Hogy csak néhány dolgot említsek belõle, vagyis inkább mutatom:
http://img812.imageshack.us/img812/8815 ... 431314.png
http://img692.imageshack.us/img692/3242 ... 372565.png
Meg van benne GPS bacon amit ha lerakok a PDA térképen azt megjeleníti.
A jármûveket nem kell említenem , mármint hogy azok is találhatók szép számmal , de ha jól emléxem elég sok OL módban vannak. :oops: A relikviák , artifaktok máshogyan néznek ki.
Fegyverek is elég sok új van (pl.: Steyr TMP , AK47 , Benelli M3 , P90, MG3, HK MP7 Saiga 12, stb.).
Továbbá szeretném kérni valaki segítségét hogy valami féle instrukcióval el tudna látni (PM) a telepítéssel , valamint hogy mit hogy merre kell hogy mûködjön a mod. :)
Hálásan köszönöm. :lol:

Bajom van : Szóval megtaláltam azt amire gondoltam igen a OL2.2 volt az.
Felraktam minden apróságot megtettem de már Sidorovicsnál már 4szer dobott ki az asztalra. :o
Mit tehetek?

Csiga : Köszöntem! :D

Nagyon általános kérdésem lenne: az OL 2.2-ben hogy lehet beindítani a járművek motorját? Mert bármit csinálok, a kocsi nem mozog. A kormány fordul, de körülbelül ennyi az egész. Tudtok segíteni?

Konzolba beírod: bind turn_engine k*,a csillag helyére azt a karaktert,amivel indítani akarod a gépkocsi motorját.

Vissza
Top Alul