Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Estét! Nos nekem csak a v.1.3-as verzió volt meg. De már azt sem tom azt hogyan kell felrakni. Nah mind1. Most a v.2.2-est szeretném kipróbálni. Tud valaki segíteni? Honnét tudom letölteni? Hogyan tudom telepíteni? S mi változott az elõzõ verzióhoz képest?
Ha segítség PM-ben is jönne, azt sem bánom. :wink:
Elõre is köszönöm.

Y3ti:
Két helyen kell átírni

- a system.ltx-ben a max_weight = "xx" sorba kell írni hogy mennyit akarsz
- és az actor.ltx-ben a max_item_mass = "xx" sorba is ugyanígy

Tibi : Ezt simán a fõ mappába (vagyis ahol az autorun is van) ott kell keresnem? De ez csak a súly mennyiséget befolyásolja? Van még valami buhera? :lol: Nem vagyok telhetetlen, de tényleg! :D

Nem.Gamedata/config/system.ltx
A másik: gamedata/config/creatures/actor.ltx
Én átírtam mindkettőt 180 kg-ra,de sajna 90-nél azt mondja,hogy túl sok a teher,nem mész te sehová!

Az actorban két helyen kell átírni. Az elsőnél megadod a sulyt "max_item_mass = 8o", a másodiknál a maximumot "max_walk_weight = 90"

Köszi,István.Ezt bizony nem tudtam.Mindíg tanul az ember fia valamit! :oops:

Zombimorzsi : Nah igen megleltem.Köszi. :roll: De István kösz a te infod is Veretem sia fejem amiatt hogy 90kilónál nem megy semmere sem. :D És azt hoyg tundám megbuherálni hogy halhatatlan legyek.:D

Igen,mert sokan panszkodtak miatta,mivel ki-ki ugrasztotta a játékot,és kidobta őket az asztalra,ha behülyült.
Tényleg Tibi,látok ottan mindenféle beállításos részt,pl. ami a szereplő sebességére,akkor a pszichikus támadásssal szembeni immunitására vonatkozik.A kezdő szintjén ez 0,5-ös, a mester stalker esetében viszont 1-es értéket vesz fel.Mi van akkor,ha mondjuk átírom 100-ra?

"Há,nemtom..."Merthogy egy német oldalról töltöttem le,ment is egy darabig,de tényleg bebolondult tőle a játék.Aztán le is töröltem.
Az átírást egyébiránt én olybá gondoltam,hogy nézőkében megnyitom a kérdéses file-t,és szerkesztővel átírom,majd "overwrite all".

Nem értek a programozáshoz,csak belebuheráltam,mert ha már a nagyok mondják,akkor annak működnie kell alapon.

Nem ám.Ez egy megszállottság.Én is így vagyok vele,bár mindíg igyekszek más mod-okat próvázni.Valahogy minden alkalommal találok újnak tűnő jelenségeket,mozzanatokat.És ez JÓÓÓÓ! :lol:

Vissza
Top Alul