dezodor":2is8uolg mondta:
semmi különös, csak kicsit bugyuta lett.

viszont kellemes perceket szereztek nekünk a fiúk vele
Tudom, tudom... olvastam a Magyarítás topikot. :lol: Na és? Engem az nem érdekel, itt van, működik, magyaros.
Tudományos kezeslábas, szervoruha, Szolgálat, Szabadság, Vakond, Róka, orosz nevek fonetikusan átírva (ahogy a magyar helyesírási szabályok megkívánják) stb. Ezen is képesek vagyunk összeveszni, mivel magyarok vagyunk, igaz? :roll:
Látatlanba is bátran le merem fogadni, hogy a többi országban a honosításoknál semmi vita nem volt.
Több mint egy éve adott a lehetőség, hogy valaki(k) egy ún. "normális" verziót alkossanak, amihez ott van pl. a Notepad++ keresés és csere fájlokban funkciója, amivel ki lehet cserélni a "zavaró" szavakat. Dezodor, te is ígértél egy magyarítást.
Ajánlj jobb elnevezéseket! Menjünk a magyarítás topicba, mert ez ITT qrvára offtopic! Miért nincs egy UHSF ALLSTAR magyarítás?
Miért nem csináltál jobbat? Nekem nincs időm lektorálni az egész FI magyarítást, dolgozom, van IRL életem, jobb dolgom is van ennél az egésznél. Hozzátettem, amit az OL 2.1 angolul hozzáadott, és kész.
Viszont van egy óriási előnye az OL2.1 magyarításnak: NEM KÖTELEZŐ LETÖLTENI ÉS FELTENNI!!!
Hol a te magyarításod? Hadd pellengérezzem ki én is ilyen magasröptűen!
Politika? Hol? Polgári zombi? Vagy mi a bajod vele?
Javasolj már valami újat, ne csak kritizálj!!!!
Az se érdekel, ha kitiltasz, tudom, hogy te vagy itt a MODERÁTOR. DE NEM ÉRDEKEL, ÉRTED?????
Bocs, ha belezavartam a játszóteretekbe. #B
Amúgy szívesen, érdemes volt hetekig-hónapokig molyolnom az OL 2.1 magyarítással, ez a fogadtatás mindent alulmúl.
Hajrá magyarok. ****
SZERK:
Hát, én inkább meggondoltam magam és leszedtem a magyarosítást. Azt hittem, hogy ezeket a Farkas, Fürge meg hasonló megnevezéseket már elfelejtették...
Félreértések elkerülése végett: semmi közöm a FI csoporthoz, csak felhasználtam (
engedélyükkel, az ő szövegük megváltoztatása nélkül) a magyarításukat, mert szimpatikusabb volt, mint a másik, és ennek a telepítőkészletét legalább meg tudtam buherálni. Tehát ha valakinek gondja van az OL 2.1 magyarítással, akkor az
építő jellegű kritikát, javaslatot nekem, hozzám küldjétek, priviben, email-ben, uhsf magyarítás topicban.