Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Szia Gabriel!
Azt nagyon rosszul tetted! Erre majd akkor fogsz rádöbbenni,amikor vissza akarsz jönni a Veres Erdőből!
Ott fognak a határon várni a mutánsok,aztán ha mégiscsak sikerült átverekedned magadat,akkor jön a három freedomos őrkatona,aki belédpumpálja a tárat!
Javasolnám-ha még megteheted-légy jóba mindenkivel,légy semleges.Hidd el jobban fogsz járni.
A tanácsomat nem kell megfogadnod,de a következményekkel számolj!Ráadásul a freedom ott lesz majd Pripjatyban is! Az pedig már nem olyan mókás......
Mindegy,végül is te tudod....
LOL
Kössz, (baszki :x ), kijavítottam. A banditák a katonákat próbálják megölni most már a hídnál.
Ha lehet, inkább priviben küldjétek el a hibákat, ok?
A guggolás dolog meg adott volt, nem írtam át FI-ék szövegét.
Háááát,én nem tudom,de nálam volt olyan jelenet,amikor a dutys alkalmazottak símán megmészárolták egymást,de hogy minek okán,arra nem tudtam rájönni.Ez a Vad vidék bejáratánál,a külső őrposztnál történt.A "massacre" után megvizsgálgattam a holttesteket,és egytől egyig mind dutys volt.
Én ugyan nem vagyok szakember-mint azt már többedíziglen kifejtettem volt-de azt laikusként el tudom képzelni,hogy időnként-csak úgy véletlenszerűen- egymásnak esnek.(Jut eszembe,ez a Bár területén gyakran megesik...)
Ezért nem csodálkozom azon,ha a banditák is egymást-csupa szeretetből- megritkítják.....
A Total Freeplay-hez mostmár az is hozzátartozik hogy teljesen szabadon lehet járkálni a pályák között minden küldetés megtétele nélkül? Ha senki nem ellenzi átnevezem a topicot 2.1-re...
sziasztok! az lenne a problémám hogy hiába telepítem fel a mod-ot úgy ahogy a leírásban van sehogy sem működik! amikor elindítom a játékot bejön a thq logó, meg ami utána van, meg még az asus-os dolgok és utána kilép a játék! pls help me mert már nagyon játszanék vele! :?
Pontosan.Először az alapjáték,aztán a patc-én javasolnám az imént említettet-majd az OL 2.1 es kiegészítés.
Nálam ez a sorrend jött be,azzal a különbséggel,hogy az előző OL 2.0-t írtam felül az OL 2.1-el.erre minden normalisan kezdett működni,márha beszélhetünk arról,hogy aZónában vannak "normális" dolgok... :lol:
jó bocsi nem figyeltem mert tegnap este vagyis éjjel regeltem a fórumba még csak. biztos azért nem láttam. amúgy smart mod manager-re gondoltam.
a lényeg hogy légyszíves írd le pontosan hogy te mit és hogyan csináltál mert már kb 5-ször biztos megpróbáltam és sehol sári és már nagyon idegesít ez a mod, vagyis az hogy mindenkinek megy csak nekem nem. úgyhogy légyszíves írd már le hogy te pontosan hogy és mivel, esetleg milyen programmal csináltad. a választ előre is köszi.
Ilyenre nem emlékszem,mindössze profán egyszerűséggel csak annyi történt,hogy Wotanson segítségével felkapaszkodtam arra a linkre,ahonnan az új mod elérhető volt,azt letöltöttem,és a régi file-okat Total Commander segítségével egyszerűen felülírattam.
Bocsánat,de nem igazán vagyok tájékozott ezekben a "mágikus" rendszerekben.Én csak afféle tényleg nagyon egyszeű felhasználó vagyok....
Na,az még eszemeb jutott,hogy természetesen ki kellett csomagolni a modot,de ez gondolom magától érthetődő,s ezeken felül még az is fontos,hogy a régi mentéseiddel az új játék nem fog elindulni,hanem egy gyors bootolás után egyszerűen visszadob a Windowsba.
Várj egy kicsit,ha a gyermekem hazajött,majd ő megkeresi.Tudod,akkor sajnálatos módon az ő meghajtója volt a gépben,amit csak ő használ.Megpróbálok segíteni neked,ne csüggedj,de remélem,ha más is itt van,nem marad részvétlen irányodban!
Ez leghamarabb dél körül várható,mert edzésen van a srác,de utána,ha itt vagy,meg fogjuk keresni.