Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

baszki kis "magyarítás"

"message = "A banditák megpróbálják kinyírni a banditákat a hídnál."

LOL

Szia Gabriel!
Azt nagyon rosszul tetted! Erre majd akkor fogsz rádöbbenni,amikor vissza akarsz jönni a Veres Erdőből!
Ott fognak a határon várni a mutánsok,aztán ha mégiscsak sikerült átverekedned magadat,akkor jön a három freedomos őrkatona,aki belédpumpálja a tárat!
Javasolnám-ha még megteheted-légy jóba mindenkivel,légy semleges.Hidd el jobban fogsz járni.
A tanácsomat nem kell megfogadnod,de a következményekkel számolj!Ráadásul a freedom ott lesz majd Pripjatyban is! Az pedig már nem olyan mókás...... :(
Mindegy,végül is te tudod....

baszki kis "magyarítás"

"message = "A banditák megpróbálják kinyírni a banditákat a hídnál."

LOL

LOL
Kössz, (baszki :x ), kijavítottam. A banditák a katonákat próbálják megölni most már a hídnál.
Ha lehet, inkább priviben küldjétek el a hibákat, ok?

A guggolás dolog meg adott volt, nem írtam át FI-ék szövegét.

Háááát,én nem tudom,de nálam volt olyan jelenet,amikor a dutys alkalmazottak símán megmészárolták egymást,de hogy minek okán,arra nem tudtam rájönni.Ez a Vad vidék bejáratánál,a külső őrposztnál történt.A "massacre" után megvizsgálgattam a holttesteket,és egytől egyig mind dutys volt.
Én ugyan nem vagyok szakember-mint azt már többedíziglen kifejtettem volt-de azt laikusként el tudom képzelni,hogy időnként-csak úgy véletlenszerűen- egymásnak esnek.(Jut eszembe,ez a Bár területén gyakran megesik...)
Ezért nem csodálkozom azon,ha a banditák is egymást-csupa szeretetből- megritkítják.....

A Total Freeplay-hez mostmár az is hozzátartozik hogy teljesen szabadon lehet járkálni a pályák között minden küldetés megtétele nélkül? Ha senki nem ellenzi átnevezem a topicot 2.1-re...

Hát ja, annyi hogy a true endet csak akkor tudod megcsinálni ha ha végigviszed vagy feltöröd a szarkofágban a dekóderes ajtót.

sziasztok! az lenne a problémám hogy hiába telepítem fel a mod-ot úgy ahogy a leírásban van sehogy sem működik! amikor elindítom a játékot bejön a thq logó, meg ami utána van, meg még az asus-os dolgok és utána kilép a játék! pls help me mert már nagyon játszanék vele! :?

a patch-et külön kell felrakni a hivatalosat? és utána a modot?

Pontosan.Először az alapjáték,aztán a patc-én javasolnám az imént említettet-majd az OL 2.1 es kiegészítés.
Nálam ez a sorrend jött be,azzal a különbséggel,hogy az előző OL 2.0-t írtam felül az OL 2.1-el.erre minden normalisan kezdett működni,márha beszélhetünk arról,hogy aZónában vannak "normális" dolgok... :lol:

oks köszi próba ki hogy mi lesz így. majd jelentkezem. amúgy a modot mivel rakod fel? smm-el?

Bocsáss,meg,de mert már azt többször mondottam,nem vagyok túl jártas a szakzsargonban,kérlek pontosítsd az a fogalmat,hogy "smm".

jó bocsi nem figyeltem mert tegnap este vagyis éjjel regeltem a fórumba még csak. biztos azért nem láttam. amúgy smart mod manager-re gondoltam.

a lényeg hogy légyszíves írd le pontosan hogy te mit és hogyan csináltál mert már kb 5-ször biztos megpróbáltam és sehol sári és már nagyon idegesít ez a mod, vagyis az hogy mindenkinek megy csak nekem nem. úgyhogy légyszíves írd már le hogy te pontosan hogy és mivel, esetleg milyen programmal csináltad. a választ előre is köszi.

Ilyenre nem emlékszem,mindössze profán egyszerűséggel csak annyi történt,hogy Wotanson segítségével felkapaszkodtam arra a linkre,ahonnan az új mod elérhető volt,azt letöltöttem,és a régi file-okat Total Commander segítségével egyszerűen felülírattam.
Bocsánat,de nem igazán vagyok tájékozott ezekben a "mágikus" rendszerekben.Én csak afféle tényleg nagyon egyszeű felhasználó vagyok.... :oops:

melyik linkre meg tudnád mondani? meg hogy mit töltöttél le és hogy hova másoltad és írtad felül a régieket?

Na,az még eszemeb jutott,hogy természetesen ki kellett csomagolni a modot,de ez gondolom magától érthetődő,s ezeken felül még az is fontos,hogy a régi mentéseiddel az új játék nem fog elindulni,hanem egy gyors bootolás után egyszerűen visszadob a Windowsba.

egyébként milyen régi fileokat? nekem még a régi mod se megy hogy az új, úgyhogy nem tom hogy mit írtál felül, ezt a részét nem értem a dolognak.

Várj egy kicsit,ha a gyermekem hazajött,majd ő megkeresi.Tudod,akkor sajnálatos módon az ő meghajtója volt a gépben,amit csak ő használ.Megpróbálok segíteni neked,ne csüggedj,de remélem,ha más is itt van,nem marad részvétlen irányodban!
Ez leghamarabb dél körül várható,mert edzésen van a srác,de utána,ha itt vagy,meg fogjuk keresni.

Vissza
Top Alul