DualFilter
New Member
- Csatlakozás
- 2008.02.27.
- Üzenetek
- 138
- Reakció pontszám
- 0
pedig tényleg elég nehéz... alig van lőszer meg elsősegélycsomag... most már a hell fokozat tényleg magát a poklot jelenti <
>
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
http://weapons-free.com/stalker/readme_eng.html
zombimorzsi":jk5vu7s5 mondta:A letölthetőség helyét esetleg meg tudnád adni???
Ja,és még egy "ostobenkó" kérdés: a gépigény ezen új patch esetében növekedik e,avagy sem?
zombimorzsi":2v6zl8jp mondta:Azt sem nagyon értem,hogy a fajok leírásánál sok a valótlan elem.egy helyen azt írja az enciklopédia,hogy az izlomokkal-tudjátok,ő a szöcskejancsi a hosszú kezeivel-lehet néha szót érteni,ha dobunk neki némi tápot,sőt,ha szerencsénk van információt is adnak.
Hasonló a helyzet a kigyúrt irányítókkal is.Főztem én anti-pszi kristályt,amit szimbion néven emlegetnek,de azok bizony nem voltak hajlandók működni.
Úgy magukhoz rántottak-biztos szimpatikus voltam nekik-mint tetvet a bakelitfésű.
vazvaz":3v7kvt63 mondta:Az a rejtélyes sebzés ("mintha meglőnének) az alkoholizmus effektje, de bugos, és akkor is jelentkezik, amikor már 24 órája nem aludtál és fáradt vagy, kettőslátásod lesz stb, ilyenkor aludni kell egyet. Asszem ki lesz szedve az OL2.1-ből.
Az orosz AMK-sok által angolul írt receptek pedig tényleg hibásak, de az OL 2.1-ben ki lesznek javítva, a szövegek össze lesznek hasonlítva a módosított képződmények script-jeivel.
Zombimorzsi, a többi hibádat nem értem, hacsak nem tettél fel más modokat és nem piszkáltál bele a fájlokba, tiszta telepítéssel ezeknek nem szabadna megtörténnie.
Az hogy a Priboi jobb-e...hát, ízlés dolga, a doksik keresgetése engem egyáltalán nem kötött le, ettől még nem lett a SOC-ból egy elmerobbantóan elgondolkodtató játék.
Abban sem adok neked igazat jim67, hogy az OL agyatlan lövöldözés...hiszen akkor szerinted a SOC is az.
Azt sem értem, hogy az OL-ben a grafika mitől pocsék, de mindegy.
Szenvedés az egész játék? Itt jobban kidomborodik a túlélő fps hangulat, én hell szinten tolom, és egyáltalán nem találom nehéznek a játékot.
Több szörny spawnol, az igaz, és az npc-k vacak állapotú fegyvereket dobálnak...de így legalább nem leszel multimilliomos, az mitől jobb, ha mindent megveszel a bárban és a legjobb cuccokban rohangálsz már a játék elején.
Tudod, ízlések és pofonok.
jim67":3t4fmt26 mondta:szerintem a dupla hsz-t azt be lehet fejezni mert A főnök ideges rá![]()
egyébként a 2.0 nemtom de valahogy egyáltalán nem teccik a grafikája.... kb olyan mintha visszamentünk volna a postal2-be (értsd a shoc grafikája alpjáraton szebb ) nem azt mondom hogy rossz de összehasonlítva régebbi ol-el az jobb volt..... meg ugye ez már 1 mix mert elég sok mod bene van .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.