Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Üdv Stalkerek!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy most az OL 2.-ban meglehet kapni a lehető legjobb befejezést vagy sem? Végigtoltam az 1.3-at is, csak ott nem volt bent az utolsó teleport, most megvan ugye az is, ledob a vörös controller-hez, azt elfektetem aztán nemtörténik semmi... :cry:
Nem itt kéne megkaptom a fűben nyugodtan elfetrengős videót, vagy rosszul tudom? lol2

pattog1 Igen, rosszul tudod, mert az OL2-ben (ugyanúgy mint az 1.3-ban és a régebbi OL-ekben) a fűben horpasztás helyett visszamehetsz a korábbi pályákra, vagyis az igazi befejezéssel nincs vége a játéknak, hanem freeplay van.

Csak aztán vigyázz nagyon a bőrödre visszafelé!Én az erőmű északi oldalán-ami valójában tényleg az északi oldala,tessék csak rákeresni a Google Earth-ön az erőműre,biza(!)-szóval ott még nehány zombit és pszeudóóriásot lehenteltem,aztán vissza oda,ahol a zöld szellememberrel találkoztam-tényleg ő volt a sokat emlegetett Koshei stalker,aki miatt az egész cécó elindult?-innen vissza a kódolható ajtóhoz,majd a folyosó végén ki az erőműből.A fenének sem volt kedve élethalálharcot vívni a hét törpével,no meg gyanítottam,hogy Hófehérje is a közelben van,aztán inkább gyáván menekültem....
Nagyon vigyázz,hogy amikor visszajutsz Pripjatyba,akkor gyorsan lépj le onnan,különösen,ha előzőleg összebalhéztál a dutyval,a freedomosokkal,esetleg mindkettővel.
nekem szerencsém volt,mert egyikkel sem kezdtem ki,így barátnak tekintettek és esetenként tűztámogatást,vagy fedezőlövéseket is leadtak,aminek a védelmében túléltem.
Amikor pripjatyból átjutsz a Vörös Erdőbe,szinte 99% bizonyossággal ott lesznek a lunatikus monolitikus szekta tagjai,és forró ,elvtársi üdvözletben fognak részesíteni.erre készülj keményen!
Innen meg már-gondolom-csak hazatalálsz.
Őszintén szólva azóta egyszer sem merészkedtem az erőműig,mivel egyrészt sokba kerül a felszerelkedés,másrészt igencsak kockázatos.
Mondjuk én szeretem a biztonságos dolgokat,de csak módjával.... :lol:
Ja,köszönöm a patcheket,van már P-90 esem is,meg PKM-em is-ilyennel lőttem a honvédségnél úgy 22 éve-persze jó drágán.Mindegy,élvezem az életet.

jha a p90 az nem valalmi faxa de a pkm az vlami isteni.. igen nemhogy visszafele odafele is kicsit rögös az út :wink:

A p-90-eshez lehet vásárolni a "bármennél" vásárolni lőszert,csak szerintem ez egy nagy átverés,ugyanis 5000 db-os készletet árul valami 42000 pénzért,amiből mindössze 50 db van valójában.
A tűzereje szerint meg szerintem nem éri meg az általa kért összeget.
A géppuska viszont tényleg isten,csak legyen rajtad exoskeleton,másképp ne lehet használatba venni.(Legalábbis nálam így volt)
Most elmentem a Setít Völgybe-iccaka,me akkó jó a fíling,jeeee! :D _és ottan próbálom összeszedegetni a P-90 es lőszert.(Két dobozza má van e!)

jaaaaa. köszönöm a felvilágosítást.
akkor mostmár boldog vagyok, hogy ismét végigtoltam :D

Elnézést kerék!
Sajna rosszul értelmeztem a bármen kínálatát,hiába ez az újdonság varázsa!
Az 5000 db-os lőszerkészlet a Gatling-renszerű Minigunhoz kell,azért olyan drága,a P-90 es viszont nem a legjobb fegyver a játékban.Nagyon gyors,és tapasztalatom szerint nem is eléggé nagy a sebzése.Ráadásul a diopteres irányzék keveset segít.
A géppuska viszont meglepően élethűre sikeredett.....

zombimorzsi":2gbkn163 mondta:
a P-90 es viszont nem a legjobb fegyver a játékban.Nagyon gyors,és tapasztalatom szerint nem is eléggé nagy a sebzése.

a jegyzettömb csodákra képes... aki esetleg nem értené annak sorry (én is nehezen jöttem rá) :wink:

Nézd,ez a flinta iszonyú gyorsan kiköpködi azt az 50 db, lőszert,a diopter meg semmi nagyítást nem ad,eleve pontatlan.Nekem majdnem egyre megy,hogy P-90-es vagy Groza.
Csavartam rá hangtompítót,bumm a fejbe,ok,tényleg egy két lövés elég,közelről.
De ez a módszer távolra nem igazán alkalmas,és én szeretem leküzdeni az ellenfelet még az előtt,hogy észrevenne.
Ezért ez a véleményem,amiket itt fejtegetek.Mindenki más taktikát vet be,máshogy játszik,ezért lehet furcsán hangozhat,amit leírtam.
De ez egy teljesen szubjektív kategória.én ezt gondolom.

Viktor016":335e5cem mondta:
Csá. Tényleg lesz Oblivion lost 2.1 mod mert így hallottam.

Igen lesz, tegnap írtam nekik levelet és azt mondták hogy már tesztelik.
Most már napközben "mozognak" az anomáliák, változtatják a helyüket, aggresszívak, éjjel nyugodtak, és az artifact transform is csak éjjel mûködik. De ezt ki lehet majd állítólag kapcsolni akinek nem tetszik.
Az npc-k, mutánsok azokon a pályákon is harcolnak egymással ahol éppen nem tartózkodol.

Szia Metro!

Azt esetleg tudod,hogy a megpusztult emberi szereplőktől a pénzüket is el lehet e venni ebben a modban ,és nem kizárólag csak a felszerelést?
Mondjuk nem volna rossz dolog,bár a fosztogatás és hullarablás nem éppen a leggusztusosabb tevékenység,viszont roppant rentábilis.
Mert amikor ugye kizsebelem az elhunytakat,sokszor csak lepukkant állapotú,javításra szoruló fegyvert,némi kötszert,ritkán eü pakkot,kevéske lőszert és élelmiszert találok.
A fegyverért a névértékének csak töredékét adja a bártulaj, a többire meg általában szűkség van.

zombi: Nem, sajnos a pénzt elvenni nem lehet majd a 2.1-ben sem. Csak úgy, ahogy eddig, a felszerelés és az artifactek eladásából, küldetésekből stb. lehet pénzhez jutni. Hát igen, felmerülhet a kérdés, hogy az npc-k vajon hol tarthatják a pénzüket? :wink: :D :?

nem hinném hogy lenne értelme ha a prypjatban százezreket szednél össze a hullákból, de végülis kinek hogy tetszik / mondjuk meg nem lenne ételme beletenni ha csak 50-100 rubelek lennének náluk / szerintem

meg úgy sem, hogy teljesen felesleges a lóvé, mert nincs olyan amire érdemes lenne költeni...

Zdrasztvujtye Stalkeri!

Na,igen,ebben-a pénzt illetőleg-van némi igazság.Bár,megvallva az igazat,bizonyos védőruházatok nem túl olcsók,ráadásul ha egy komolyabb küldetésre készültem,bizony volt,hogy két garnitúra is nálam volt,mert mint már írtam,az egyik gyászosan leamortizálódott,a másik meg ijesztően.....
Persze,itt sem tudtam megszabadulni hétköznap földhözragadtságomtól,mert mániákusan lenyúlom a lőszert,a fegyvert és szállítmányozom a bármennek.
A vagyonom ilyenformán túllépte a nyolcszázezres határt-tényleg nem is tudom,ha egymillió lesz,átfordul e a számláló???-komoly lőszer és gránátkészleteim vannak,több garnitúra ruhát oroztam,vagy vettem,bespájzoltam kötszerből,mentődobozokból.
Ami viszont nagyon aggaszt,hogy még mindíg nem találtam sehol "ZÓNA-PÖRKÖLTET"! :oops:

Szerintem túl könnyû lenne ha pénzt tudnál kivenni a hullákból.

nem kéne annyi enemy és akkor a csúnyán rongálódó ruha is kitartana. amúgy meg nem fordul át a számláló egymilliónál, kétmilliónál sem... sőt még hárommilliónál sem fordul át :D

Dobrájá széra,Sztalkeri!

Mit tudtok,mikor leszen letölthető az OL 2.1?

Vissza
Top Alul