Csak aztán vigyázz nagyon a bőrödre visszafelé!Én az erőmű északi oldalán-ami valójában tényleg az északi oldala,tessék csak rákeresni a Google Earth-ön az erőműre,biza(!)-szóval ott még nehány zombit és pszeudóóriásot lehenteltem,aztán vissza oda,ahol a zöld szellememberrel találkoztam-tényleg ő volt a sokat emlegetett Koshei stalker,aki miatt az egész cécó elindult?-innen vissza a kódolható ajtóhoz,majd a folyosó végén ki az erőműből.A fenének sem volt kedve élethalálharcot vívni a hét törpével,no meg gyanítottam,hogy Hófehérje is a közelben van,aztán inkább gyáván menekültem....
Nagyon vigyázz,hogy amikor visszajutsz Pripjatyba,akkor gyorsan lépj le onnan,különösen,ha előzőleg összebalhéztál a dutyval,a freedomosokkal,esetleg mindkettővel.
nekem szerencsém volt,mert egyikkel sem kezdtem ki,így barátnak tekintettek és esetenként tűztámogatást,vagy fedezőlövéseket is leadtak,aminek a védelmében túléltem.
Amikor pripjatyból átjutsz a Vörös Erdőbe,szinte 99% bizonyossággal ott lesznek a lunatikus monolitikus szekta tagjai,és forró ,elvtársi üdvözletben fognak részesíteni.erre készülj keményen!
Innen meg már-gondolom-csak hazatalálsz.
Őszintén szólva azóta egyszer sem merészkedtem az erőműig,mivel egyrészt sokba kerül a felszerelkedés,másrészt igencsak kockázatos.
Mondjuk én szeretem a biztonságos dolgokat,de csak módjával.... :lol:
Ja,köszönöm a patcheket,van már P-90 esem is,meg PKM-em is-ilyennel lőttem a honvédségnél úgy 22 éve-persze jó drágán.Mindegy,élvezem az életet.