Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
pYura":s9cyok34 mondta:"Kérnék egy PM-et, aki tudja hogy lehet lemez nélkül játszani." :roll:
No warez. Egyébként nem tudok a kérdésre válaszolni.
Kiriyama":gdsrh0lw mondta:Felpeccseltem a modot kicsomagoltam,es lett egy könyvtár belőle. Ezt hova kell bemásolni? A megauploadról szedtem le a modot.
thx
pYura":gdsrh0lw mondta:-Telepítés előtt töröljétek a gamedata könyvtárat, hogy más modokkal ne akadjon és csináljatok biztonsági másoltatot a mentéseitekről, mert a mod törlése után nem biztos, hogy működni fognak!
-fsgame.ltx-ben egy sort meg kell változtatni, hogy aktiválódjon (bármilyen) mod:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
pYura":9z7402ju mondta:Kiriyama":9z7402ju mondta:Felpeccseltem a modot kicsomagoltam,es lett egy könyvtár belőle. Ezt hova kell bemásolni? A megauploadról szedtem le a modot.
thx
Bármilyen modhoz:
pYura":9z7402ju mondta:-Telepítés előtt töröljétek a gamedata könyvtárat, hogy más modokkal ne akadjon és csináljatok biztonsági másoltatot a mentéseitekről, mert a mod törlése után nem biztos, hogy működni fognak!
-fsgame.ltx-ben egy sort meg kell változtatni, hogy aktiválódjon (bármilyen) mod:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
dezodor":18py55bk mondta:oblivion losthoz NEM én adtam a fegyvereket, azokat kanyhalos tesztelte több héten keresztül, mire elérte a végső állapotát. Nekem nincs idegzetem fegyverteszteléshez, én megmaradtam a free play részlegnél, meg az időjárás scriptek és egyéb dolgoknál. Minden team-membernek meg volt a saját feladata.
Kiriyama":3k5fji27 mondta:Bemásoltam,és elkezdtem játszani,de honnan tudom meg hogy megy-e?Egyenlőre ugyanaz a játék mint az eredeti,sőt,masteren kezdtem,és túl könnyűnek tűnik.
dezodor":3e3rjqjy mondta:nemtom hogy érted, de annyi hogy megvan a játék, felpatcheled 1.0005ig, (1.0001, 1.0003, 1.0004 és 1.0005) és utána install mod, és kész. nem lehet elrontani
Amikor indul a játék, más lesz a képe a menünek, illetve a nehézségi szintek kiválasztásánál bejön a Hell lehetőség is. Ez a legnehezebb...Kiriyama":11obdlmr mondta:A modositást megcsináltam. Mi az a hell mod? Ha bejön a játék jelzi valami hogy a mod-al játszom,vagy csak magában a játékban kell kiderülnie?
Kiriyama":2obripbb mondta:A modositást megcsináltam. Mi az a hell mod? Ha bejön a játék jelzi valami hogy a mod-al játszom,vagy csak magában a játékban kell kiderülnie?
acura":1xxdkz7w mondta:Hello
na látom mégis van vita ki mit csinált) nekem teljesen mindegy ki csinálja, mert nagyon jo, élvezetes, izgalmas a OL pojekt ...csak annyi volt az észrevételem hogy az régebbi OL modban, aminek piros a kezdö képernyője( a stalker kép)az állitólagos KAnyhalos féle, reálisabbak voltak a fegyverek, a 1.21 ben meg kicsit jobban kedveznek az ellenfélnek...ennyi.....erre keresek megoldást..valamit esetleg lehet módositani???
pYura":23km1c49 mondta:Kiriyama":23km1c49 mondta:A modositást megcsináltam. Mi az a hell mod? Ha bejön a játék jelzi valami hogy a mod-al játszom,vagy csak magában a játékban kell kiderülnie?
Biztos, hogy valamit rosszul csináltál, mert már a menü is más.
Az fsgame.ltx-et módosítottad? Bemásoltad a gamedata könyvtárat a játék könyvtárába?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.