Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Elnézést hogy itt kérdezem de van 1.002-es patch? :| Úgyértem hogy az kell vagy van-e egyátalán ilyen Európában mert olvastam hogy az egyik patch eggyel nagyobb néven jött ki itthon (Pl.: nem 1.003 hanem 1.004 néven jött ki. ;) )

Idézet a GSC Fórumról (bocs de nincs kedvem lefordítani:) )

Oblivion Lost 1.3 released!

http://www.megaupload.com/?d=YU7L34OI

It's both compatible with 1.0004 and 1.0005 patch!

The Smart Mod Manager is included to the compressed archive file, so please use it as an installer!

You can choose what patch you are using!
If you choose the wrong patch or both of them, then the Smart Mod Manager will notice you!

Now you can choose the Russian Dialog Sounds as an optional addon, it's not included to the gamedata.
http://rapidshare.com/files/88845742/OB ... s_ADDON.7z

Doma":10ruu86d mondta:
Elnézést hogy itt kérdezem de van 1.002-es patch? :| Úgyértem hogy az kell vagy van-e egyátalán ilyen Európában mert olvastam hogy az egyik patch eggyel nagyobb néven jött ki itthon (Pl.: nem 1.003 hanem 1.004 néven jött ki. ;) )

1.0002 patch volt, de csak az oroszoknak, az mind benne van a WW 1.0003-ban!

Úgy tudom hogy nincs. Kanyhalos vissza akarta tenni az M-134 Minigunt, viszont dezodorék lebeszélték róla, mert nekik nem tetszett, aztán inkább kivette.

meg kanyhalos azt is mondta hogy visszateszi a pkm-t ami már az abc modban benne is van

Szerintem nem tette vissza ezeket, nem tudom.

Hát, beszélni kell Lukash-al, és végig kell csinálni a küldetéseket sorban, amiket ad. Utána megkérdezi hogy akarsz-e csatlakozni.
Amúgy szerintem tök hülyeség a csatlakozás, mert utána nagy sok ellenséged lesz, valamint nem fogsz tudni lemenni a Bárba, mert az összes Duty neked fog rontani. Szerintem maradj csak Loner!

PS: pYura, majd nevezd már át lécci 1.3-ra a topik nevét!

figyelj metro igaz hogy neked rontanak a Dutyisok , de viszont csak az ellenésgeid a Dutyisok akiket ha kinyírsz a baral akkor a tobbi loner nem ront neked(sztem ezt te is tudod) viszont haverok lesznek a Merc és a Bandita így csak az ellenségeid Military, Monolit, Dutyi,Zombik(mindenkinek) és a Tudósok de Yntarnal attól a profnál lehet vásárolni csak mindet féláron vesz mint addig mert addig mindent teljes áron vesz át.

Jó, de mi abban az üzlet, hogy a Duty ellenség lesz? Ennek akkor lenne értelme, hogy ha bajod van, akkor szólsz a Freedomnak és elintézik akit el kell. Én csatlakoztam a régi dezodor-féle Freeplay Modban a dutyhoz, és amikor pár hülye loner elkezdett lõni rám bent a bázison, a dutysokat egyáltalán nem érdekelte, amíg véletlenül el nem találták õket is.
Szóval szerintem nem valami jó ez a joinos téma.

Az Oblivion modban az a legjobb hogy amikor este van akkor sötét az ég vagyis el van borul olyan mint a valóság majd nme mert a valóságban sem sokat látsz. A fegyverek si jó a 1.2.1-ben és a blow out is nagyon fasza engem pont a szeméttelep elején kapott el és úgy le lassúltam mint a csiga pedig futottam is......

na folytatom amit az előbb abba hagytam amikor így lelassított a sugár és ségíteni akartam a Bos-nak talán akkor nehez célzott és még mindig lassabb volt mint amikor original ez is nagyon zsír.

sz.tem Metro a clear sky-nál viszont és is kipróbálom mind a kettőt csatlakozom egyszer a Dutyihoz majd ha nem annyira jó akkor csatlakozom a Freedomhoz mert sz.tem ez a két csoport a két legjobb sz.tem.

Előző hsz. szerkeszthető az edit gombbal... - pYura

ebben az 1.3 ban működnek az elmentett állások?
mielőtt feltenném az 1.3-ast , le kell törölnöm az előző verziót? vagy mehet rá?
(hova teszi a játék a mentésfájlokat?)

Újat kell kezdeni, nem mennek vele régi mentések, én is próbáltam, de nem mûködik.

Viktor, én is remélem hogy a clear skyban jobban meg lesz csinálva a csatlakozás.

HOGY KELL AZT A FEHÉR KÖPENYES TÖRPÖT MEGÖLNI A X18-ban?Egyszerűen 270 golyó AK-val és állandóan visszamegy a lépcsőn és megint az ordító hang és kezdődik előröl. Most nem tudom hogy az élete is visszamegy vagy nem? Hogy kell megölni? #B :?: :evil: :?

Vissza
Top Alul