Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

akkor most végleg elakadtam......ez nem megmagyarázható

jah én sem értem miez a kavarás :D az oblivion project egy közös munka, nincs 2 féle verzió, eszem nincs hozzá mit szedtek vagy mit nem, de vhogy most nincs is idegzetem hozzá :D

oblivion losthoz NEM én adtam a fegyvereket, azokat kanyhalos tesztelte több héten keresztül, mire elérte a végső állapotát. Nekem nincs idegzetem fegyverteszteléshez, én megmaradtam a free play részlegnél, meg az időjárás scriptek és egyéb dolgoknál. Minden team-membernek meg volt a saját feladata.

Remélem így már érthető. Csak is 1 féle oblivion lost project mod létezik, és annak a jelenlegi legújabb verziója az 1.2.1, ami a legstabilabb, és megy 1.0005 alatt is. Régebbi verziókért pedig nem vállalunk felelősséget. Mindig leírjuk 1értelműen, hogy melyik verzió a legújabb, legstabilabb, tessék kérem azt használni, és akkor nem lesz gond. Téma lezárva!

Köszi.

Kérem, aki tudja hogy lemez nélkül elindulós játékomhoz hogyan tudnám aplikálni az Oblivion modot (kezdve a peccseléssel) kérem szépen küldjön PM -t.

Előre is köszönöm.

pYura":s9cyok34 mondta:
"Kérnék egy PM-et, aki tudja hogy lehet lemez nélkül játszani." :roll:
No warez. Egyébként nem tudok a kérdésre válaszolni.

nemtom hogy érted, de annyi hogy megvan a játék, felpatcheled 1.0005ig, (1.0001, 1.0003, 1.0004 és 1.0005) és utána install mod, és kész. nem lehet elrontani

Felpeccseltem a modot kicsomagoltam,es lett egy könyvtár belőle. Ezt hova kell bemásolni? A megauploadról szedtem le a modot.
thx

Kiriyama":gdsrh0lw mondta:
Felpeccseltem a modot kicsomagoltam,es lett egy könyvtár belőle. Ezt hova kell bemásolni? A megauploadról szedtem le a modot.
thx

Bármilyen modhoz:

pYura":gdsrh0lw mondta:
-Telepítés előtt töröljétek a gamedata könyvtárat, hogy más modokkal ne akadjon és csináljatok biztonsági másoltatot a mentéseitekről, mert a mod törlése után nem biztos, hogy működni fognak!
-fsgame.ltx-ben egy sort meg kell változtatni, hogy aktiválódjon (bármilyen) mod:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\

pYura":9z7402ju mondta:
Kiriyama":9z7402ju mondta:
thx

Bármilyen modhoz:

pYura":9z7402ju mondta:
-Telepítés előtt töröljétek a gamedata könyvtárat, hogy más modokkal ne akadjon és csináljatok biztonsági másoltatot a mentéseitekről, mert a mod törlése után nem biztos, hogy működni fognak!
-fsgame.ltx-ben egy sort meg kell változtatni, hogy aktiválódjon (bármilyen) mod:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\

Köszi

Bemásoltam,és elkezdtem játszani,de honnan tudom meg hogy megy-e?:D Egyenlőre ugyanaz a játék mint az eredeti,sőt,masteren kezdtem,és túl könnyűnek tűnik.

dezodor":18py55bk mondta:
oblivion losthoz NEM én adtam a fegyvereket, azokat kanyhalos tesztelte több héten keresztül, mire elérte a végső állapotát. Nekem nincs idegzetem fegyverteszteléshez, én megmaradtam a free play részlegnél, meg az időjárás scriptek és egyéb dolgoknál. Minden team-membernek meg volt a saját feladata.

Egyezzetek már meg egymással ha lehet, hogy ki mit is csinál az OL Projektben és mit nyilatkozik. Kanyhalos berombolt az SG fórumra, elkezdte osztani a népet meg az eszét régi jó szokása szerint, és ott írta, hogy a fegyvereket a Freeplayból vette (azaz tőled), és nem nyúlt hozzájuk. Az a helyzet, hogy egyre inkább kételkedem abban, hogy Kanyhalos a szájtépésen kívül bármit is csinál a modon, mert néha azt állítja, hogy az az övé, máskor meg sorolja, mit honnan vett át, és rakott bele változtatás nélkül. Önmagával sem konzisztens néha...

Számomra a Freeplay a te modod, az OLP, meg valami közös tákolmány, ami nem is a legjobban sikeredett. A priboi megint csak a tied.

A más modokból összeollózitt cuccot én nem tartom különálló modnak, olyat én is gyártottam nemegyet. Olyat is, amibe valamit alapos átalakítás után operáltam bele. Ettől még nem nevezem a saját modomnak. Onnan lesz az, hogy új spawn, új sztori vagy valami hasonló változtatás van benne. Ez pedig az OLP-ben nem nagyon van olyan, amit a freeplay-ben és a Reduxban nem találunk meg. Ráadásul az SG fórumon erősen állította a kollega, hogy a reduxhoz semmi köze, másutt meg ezt, hogy egy csomó dolgot onnan vett át, mint az kicsit lejjebb is látható.

Kiriyama":3k5fji27 mondta:
Bemásoltam,és elkezdtem játszani,de honnan tudom meg hogy megy-e?:D Egyenlőre ugyanaz a játék mint az eredeti,sőt,masteren kezdtem,és túl könnyűnek tűnik.

ha nincs benne "hell" mód, akkor nem működik.
Az fsgame.ltx-et módosítottad? A 2. sorában kell a false szót true-ra módosítani, mert csak az után kezdi a gamedata könyvtárban lévő cuccokat használni.

A modositást megcsináltam. Mi az a hell mod? Ha bejön a játék jelzi valami hogy a mod-al játszom,vagy csak magában a játékban kell kiderülnie?

Hello

na látom mégis van vita ki mit csinált:-)) nekem teljesen mindegy ki csinálja, mert nagyon jo, élvezetes, izgalmas a OL pojekt ...csak annyi volt az észrevételem hogy az régebbi OL modban, aminek piros a kezdö képernyője( a stalker kép)az állitólagos KAnyhalos féle, reálisabbak voltak a fegyverek, a 1.21 ben meg kicsit jobban kedveznek az ellenfélnek...ennyi.....erre keresek megoldást..valamit esetleg lehet módositani???

Köszi,

Csak említettem, hogy nekem olyan játékom van ami "leesett és összetörött" és gondolom a patch-eknek is le kell esni és össze kell törni. egesével mindegyiket, vagy csak a végén a 1,0005 -t?

Egyébként mennyibe kerül most a játék?

Köszönöm.

dezodor":3e3rjqjy mondta:
nemtom hogy érted, de annyi hogy megvan a játék, felpatcheled 1.0005ig, (1.0001, 1.0003, 1.0004 és 1.0005) és utána install mod, és kész. nem lehet elrontani

Kiriyama":11obdlmr mondta:
A modositást megcsináltam. Mi az a hell mod? Ha bejön a játék jelzi valami hogy a mod-al játszom,vagy csak magában a játékban kell kiderülnie?
Amikor indul a játék, más lesz a képe a menünek, illetve a nehézségi szintek kiválasztásánál bejön a Hell lehetőség is. Ez a legnehezebb...

Kiriyama":2obripbb mondta:

Biztos, hogy valamit rosszul csináltál, mert már a menü is más.
Az fsgame.ltx-et módosítottad? Bemásoltad a gamedata könyvtárat a játék könyvtárába?

acura":1xxdkz7w mondta:
Hello

na látom mégis van vita ki mit csinált:-)) nekem teljesen mindegy ki csinálja, mert nagyon jo, élvezetes, izgalmas a OL pojekt ...csak annyi volt az észrevételem hogy az régebbi OL modban, aminek piros a kezdö képernyője( a stalker kép)az állitólagos KAnyhalos féle, reálisabbak voltak a fegyverek, a 1.21 ben meg kicsit jobban kedveznek az ellenfélnek...ennyi.....erre keresek megoldást..valamit esetleg lehet módositani???

Nem igaz... Te vagy IFOR az sg-n? Neki van ilyen baja...

Fogjátok már föl: a fegyverek mindkét oldalon ugyanazokkal a tulajdonságokkal bírnak, mert mindegyiknek egy paraméter fájlja van, meg egy másik a lőszereknek. Slussz.

Ami esetleg eltérhet, hogy ha a saját sebezhetőségeden kicsit durvítottak a két verzió között. Alapvetően a különböző nehézségi szintek a játékban ezt befolyásolják. Másként hat egy találat a gyengébb szinten, és mádképp az erősebben. Ez utóbbin durvábbat sebez ugyanaz a találat. Illetve pontosabban tud lőni a magasabb szintű npc, mint a rookie. A te pontosságod meg tőled és a fegyveredtől függ. Ha több a keméynebb ellenfél, többször fognak eltalálni.

pYura":23km1c49 mondta:
Kiriyama":23km1c49 mondta:

Biztos, hogy valamit rosszul csináltál, mert már a menü is más.
Az fsgame.ltx-et módosítottad? Bemásoltad a gamedata könyvtárat a játék könyvtárába?

Igy van,rosszul csináltam,mert az egész könyvtárat áttettem nem csak a gamedata-t. Most működik,és tetszik,bár egyből az elején belehaltam valami borzalmas sugárzásba:D

Kedves Horst!

Most komoly hogy bejössz egy rajongói (!) oldalra és feltört , kalóz Stalkerhez kérsz tanácsokat?

Amúgy szerintem a boltban 5-6 ezer.

Vissza
Top Alul