Módosító javaslatok, kritikák

ejj pedig most akartam egy 1280x1024es képet betenni :D

najonem.

amúgy clear sky-hoz szntem bőven jó ez a fórum fejléc, főleg ha a meglévő képeket nézzük, alig van olyan, ami illene oda és látványos is.

mér most muszály mindenből CS-at csinálni, szerintem ez még mindig a stalker szal' a régi képek is királyak

Nem akarok én átállni csak CS-re... Csak akarok majd egy más logót, egy jellegzeteset.
De mondom, eddig semmi jobb nem jött össze... Ehhez nekem idő kell :)

lehet ilyen összemosott kép amin erőmű meg pripyat is látszik... volt arról 1 jó kép, amikor 1 stalker áll szembe velünk, és balról pripyat romjai jobbról az erőmű látszik.

kár hogy az a romos pripyat stílus már cask a metró2033-ban fog látszódni, mert az akkori fejlesztők már mind a metrót csinálják :D

Mivel nem kaptam egyértelmű visszajelzést mondom tovább.
Jól halad a rendszerezés :D

1. Klánok szoba mozgatása Multiplayerbe. Ha megoldható, ha nem akkor SoC alá.
2. Régi zárt topikok összegyúrása 1 Archivba.
3. STALKER Mobile pre-post release szétválaszta fölösleges szvsz, és ide lehetne még csapni a félig off topik dolgokat, mint STALKER film, STALKER könyv, Csernobil. Felhasználókat ugye elsősorban ezek a témakörök érdekelnék.
4. Filmes és Sorozatos topik szerintem elég nagy luxus, jobb lett volna simán a Társalgóba betenni, ez nem egy filmes fórum, nem kéne mindennek külön topikot nyitni.
5. Szemétkosár mehetne a "közösség" alá és így egy helyen lennének a modokat érintő dolgok. Át lehetne nevezni mondjuk Forum tools-ra.
6. Kissebb képzavart jelent, hogy a index át lett nevezve UHSF-re, felül pedig nem. Jobb az index... szerintem.
Várom a reakciókat és a pontonkénti választ!

ps.: lassan rend lesz :DD

1. ja, jó ötlet

2. ja lehetne, bár szntem így is jó, és legalább megtalálják biztos. én pl szeretek az archivokban turkálni, és pl egy shoc lezárt témának hol lenne jobb helye mint a shoc topicban :)

3. ja

4. szntem most elférnek a filmek, azokat úgyis nézik sokan, és így a lappangós időszakban nem hal ki a fórum (lásd oblivion lost.de) :)

5. a modbox szntem jó név, sok fórumon így van, vagy lehetne akkor mod downloads és a mod discussion meg külön, mint pl gsc-n.

2. okés
4. igazad lehet, hispan1 úgyis meghagyj :D
5. modbox nevet én találtam ki :D de nem arra gondoltam, hanem hogy a "közösség"-et kéne átnevezni, mert már nem erről szól

1) Klánok abszolút a közösség topicba való, szerintem.
2) Régi zárt topiocat ha öccsgyúrom, káosz lesz. Ezért nem gyúrtam őket össze :)
3) Mobile pre-post szétválasztás valóban felesleges. Megszűntettem. Az összevonáson még gondolkodom. Mi legyen az új téma címe? További stalker témák?
4) Kell külön files, sorozatos topic, mert van rá igény. Ha mindena társalgóba menne, állatkert lenne.
5) Szemétkosár abszolút OFF dolog, semmi köze a közösségekhez...
6) Az index az oldal Indexére vonatkozik, az elérési út pedig elérési út, vagyis UHSF/stb... Eddig sem ugyanaz volt a kettő neve.

1) Maga a közösség elnevezés sem pontos (utaltam is rá, hogy át kéne nevezni Forum toolsra pl.) Meg ugye sem biztos, hogy minden klán SoC és CS alá is tartozni szeretne. Rendszerezve lenne, ha betennénk SoC/Multi alá
2) ok
3) Összevont témakör új neve: Stalker világa
4) ok
5) Megint a "közösség" :D nem tudom mi köze van a szemétkosárnak mondjuk a sorozatos topikhoz és ki kíváncsi rá egyáltalán
6) nekem 8

Meg fogom csinálni a Stalker világa témakört, mihelyt alkalmam lesz, de ma reggel elszállt a C meghajtóm és egész nap azon vagyok, hogy megmentsem... bár szerintem végleg behalt...

Nem hajt a tatár, úgyis vizsgák vannak mostanában előtérben :cry:

ps.: az off topik és a "közösség" ikonját lassan ki lehetne cserélni.

egy olyan ötletem támadt, hogy nem lehetne-e azt megoldani, hogy fórumozás közben a postoló emberkék neveire rá lehessen kattintani és bejöjjön a profiljuk, ahol tudok pm-et küldeni, mert így pl, most írt exebin, hogy keressem fel pm-ben. oké, de végig kell görgetnem a userlistát, hogy meglegyen :)

megoldható ez?

Aláírás alatti 2. ikon lol2
Ötleteket szüneteltessük, amíg hispan nincs kész az első adaggal, mert csak káosz lesz. :wink:

pYurának igaza van, ott a PM ikon alul. De elvileg meg tudom csinálni, ha nagyon kell.
Csak mostmár mindenképp levizsgázom, mert tényleg eldurran a fejecském :)

ah okés, most lebuktam, hogy vak vagyok :D most látom hogy ott a pm ikon :D akkor nemszóltam! én is vizsgázok jövőhét csütörtökön, szal holnaptol tanuling :(

Vissza
Top Alul