Moderálás

3 hét mire újrakötik a netem Szegeden, (pedig még modemem is van), egy darabig szerintem kiesek a Fórum életéből sajnos. Mentségemre szóljon, hogy még a kezemet is eltörtem :D

ej akkor jobbulást... én is köttetek netet Szegeden, mert csak. tvnetvörk lannet jólesz oda szntem. csak 3ezer, azt még ki lehet fizetni :D

pYura jobbulást és sok sikert a nethez. Nekem itt pesten azt mondták, hogy 4 óra alatt végeznek az átkötéssel, 2 hónap lett belőle...

Kéz és lábtörést az új nethez :D :D :D .

Chello-n belül akartunk az extreme-re váltani, 10MBit le 1 fel, de inkább maradunk a mediumnál (5 le 0,5 fel). Már elég régen volt vele probléma :) .

Dezodor szerintem nagyon rossz vásárt fogsz csinálni a tv-network -al
(ha tudnád mmilyen technikájuk van :cry: :cry: ) havernál esik az eső és elmegy a net és ráadásul az ip cím is állandó szal nem lehet áttvágni a rapidot :cry: :cry:

Mikor szolgáltatót keresetem, alapfeltétel volt nálam is a random IP meg a korlátlan letöltés. Mostmár a chello is az, de régen korlátos volt, nem?

Amúgy T-Online a legmegbízhatóbb, csak mikor már harmadszorra szóltak, hogy 120 Gb felett szedek le és az szerintük sok, akkor inkább eljöttünk. Részben ezért is tartott nállunk 2 hónapig a váltás, mert ott szopatták az embert, ahol tudták...

OFF

Megvan a net, modememről ugyan nem tudtak leszálni és 3x küldtek csekket, hogy fizessem ki, annak ellenére, hogy 3 egyeztettem velük telefonon, hogy szeptemberben visszaköttetem. Ja és még a félhavi pénzemért (ami a lemondás miatt járna) is nekem kell kunyerálni kész röhej.
tonline :|

Na igen...

Pedig én anno, miután lezajlott a procedúra, írtam nekik levelet, hogy a mai világban, mikor az ember évente, kétévente vált a legjobb ajánlatok között, partnernek kéne lenni ebben, mert ha így engedik el az ügyfelet, az a büdös életben soha vissza nem megy hozzájuk... Még válaszra sem méltattak...

Változtattam a Szabályzat elérésén meg megjelenítésén. Akinek nem jön be vagy nem jól jön be, jelezze valahol.

Új "rang": azok a felhasználók, akik megsértették a szabályzatot/bármilyen rondaságot követtek el, egy időre megkapják warn rangot, melynek jele:

01_warn.gif

... neve pedig a rang listában "warned user".

Továbbá a szabályzatba belevettem a rangok felsorolását is.

http://stalker.hardwired.hu/forum/rules.php

jó ötlet de ha megvan az 500 hsz akkor hogy lehet moderátornek lenni ??

Kiválasztanak rá (mint ahogy a táblázatban is benne van: kiválasztottaknak).
Vannak további feltételek is, egyrészt nekem meg kell vitatnom a kinevezést a moderátorokkal, továbbá az illetőnek legalább fél éve regisztráltnak kell lennie. Pusztán a HSz szám tehát nem elég. Az sem árt, ha az illető rendszeresen jelen van a fórumon, hisz csak akko van értelme kinevezni.

Jól áttekinthető lett a a táblázat eljen .

Az üzemeltető rangnak pontosan milyen kikötései vannak (vagy lennének mert látom nem elérhető)?

Meg persze aki nem úgy viselkedik egy fórumon, ahogy az elvárható, azt se kéne kinevezni :) . Bár szerintem így 5-en vagyunk elegen, talán majd a CS megjelenésénél kellene egy-két ember.
Jut eszembe, pYura meg Crayon hova tűnt? Crayonról már kérdeztem 1-2 hónapja, április-környéke óta nem láttam erre. pYura se járt már errefelé egy ideje...

pYurával szoktam beszélni MSN-en, de nem tudom, mostanában miért nem jön... Gondolom nincs ideje, lassan kezdődneka vizsgák, nekem sem sok időm van...

Az üzemeltető egy virtuális rang, elvben a hardwired birtokolja, mondhatjuk, hogy nekik van fenntartva, de sok jelentősége nincs annak, hogy van, mint rang.

ja télleg pyurát akartam kérdezni, mer manapság nincs sehol... aztán rájöttem, hogy nekem se kéne lennem sehol lassan, mer a vizsgák jönnek... :D

Na ja... :)
Ma bedolgoztam az elmémbe 4 filótöri tételt, szóval büszke vagyok magamra, azért vagyok most itt :D

Kedves moderátorok gyűjtőtopikot és egyéb dolgokat nem kéne hagyni elkanászodni :!:

dez0dor: megtennéd, hogy a nagyobb modok neve után kiírod az aktuális verziószámot? Thx :wink:

Vissza
Top Alul