Moderálás

lenne egy javaslatom hogy a szabályzatba bele kellen írni hogy használják a keresőt és nem marhaságokat írjanak komolyan néhány ember szellemi szintje a béka segge alatt sincs :cry:

hispan":2tyo7axx mondta:
Arra gondolsz, hogy mindenféle szobákat nyitnak emberek?

kb arra meg az hogy leírtuk az adott dolgot kb 10000x és nem hajlandóak visszaolvasni

Eléggé nyomatékosítva van a kereső így is, de az emberek nagy része tényleg nem használja. Az a baj, hogy akik nem keresnek, 100%-ban szabályzatot sem olvasnak, szóval ha ez bekerülne több helyre is, azzal sem mennénk sokra... Marad a törölgetés meg az átpakolás...

Most nem azért de én se voltam nagy forumozo de én is elcsusztam párszor hogy hova irjak és valamikor off is volt ugy hogy nem kéne leirni az ujoncokat mert jo poap is holtig tanul nem??????????????????????????????????????

Én rend szerint annai is nagyon örülök, ha valaki egy figyelmeztetés (és nem warn, csak egy piros kocka) után kicsit beleolvas a szabályzatba és többször ugyanazt nem követi el... A baj azokkal van, akik újra meg újra nem képesek egy kicsit alkalmazkodni vagy olvasni...

lenne még egy ötletem a szabályzatba be lehetne szúrni egy olyan sort hogy.. ha nem eredeti játékkal próbálkozol és hibát ír ki akkor valószínűleg mi sem tududnk segíteni megoldás vedd meg a játékot

Csakhogy ez nem lenne igaz.
Ezt inkább a regisztrációs gomb felett levő piros infókba teszem, oda illik.

nem tudnad megcsinalni ugy az oldalt mint nehany szoftvertelepitesnel h muszaly legyen elolvasni ugymond legorgetni az egesz lapot h ellehessen fogadni a szabalyzatot

Szvsz semmi értelme nem lenne, mert akkor csak legörgetnék... Erre nincs igazából megoldás.

esetleg tesztet kitoltetni veluk? :D :D :D :D
a forumozo kerhet-e warezzel kapcsolatos dolgot?? meg hasonlo kerdeseket feltenni?

Vissza
Top Alul