Moderálás

Sajnos nem nagyon :lol: éppen ezért nem vágom a témát miért oda volt írva a cucc!
Tegnap este azért nem röhögtem rajat :oops:

pYura":omrf9rvv mondta:
Nem aláztatok le mostanában senkik waron? :D

sajnos nem de majd nemsokára lessz 1 kis frissítés úgyis ők léptek ki szal nem kall őket bannolni :lol: de az biztos hogy a stalker mellet lessz másik játék is (én bF2-re szavazok de majd meglátjuk)

Ejj ha! Amíg én verítékes munkával dolgozom, klónjaim keletkeznek :D
Na letiltok egy pár regelhető nevet. :D

hispan,
miért nem csinálod úgy, hasonlóan ai iwiw-hez, hogy meghívó alapján lehessen regelni, úgyis vagyunk má elegen sztem.
és nem automatikusan küldené a rendszer a mailt, hanem te vagy vmelyik moderátor megnézné alaposan, és akkor engedélyezné, ha mindent rendben talál, és akkor menne a mail, hogy köszönjük a regsiztrációt,
így bárki szórakozhat, úgy látom van 1-2 ember akinek ez a hepje

Semmi értelme ezzel feleleslegesen nehezíteni a bejutást. Ez egy szabad fórum, ide bárki regelhet, nem látom okát, miért kéne meghívóssá tenni. Ez nem egy privát klub, hanem egy fórum.

Aki meg szórakozik, nagy kárt úgysem tud tenni.

ha valamit lelehtna tölteni mondjuk valami illegálisat akkor lehetne privát meghívos DE no warez :)

helyette lett asszem Dezodor mintha azt olvastam volna hogy lemondott a moderátori dologról....

Crayon egyelőre elfoglalt, de amikor utoljára beszéltem vele a nyáron azt mondta még vissza fog térni.

Ha a többiek vitték el, akkor most sokkal jobb helyen van, mint mi. "Egy meleg takaróban kakaót szürcsölget." :D

Vissza
Top Alul