MOD ötletek

vazvaz":1p9ewkeq mondta:
Na ne mondd, azért nem kell betöltenie a gépnek az összes pályát egyszerre. :lol:
Akkor hogy lehet az, hogy pl. az Elder Scrolls : Oblivionban ezt meg tudták csinálni, annak se éppen tré a grafikája, és mégis sikerült.
Szerintem a GSC programozók egyszerűen nem tudták elfogadhatóan megoldani. Elég megnézni, hogy a SOC és a Clear Sky hogy jöttek ki, hány patch kellett hozzájuk, és hogy még azután is milyen bugosak. A pályák akadoznak a fos memóriakezelés miatt, főleg a Garbage.

azért ne feledjük hogy minden egyzserre+az alife hát kb még 1 fps-ed sem lenne. Ez mindig is hiú ábránd marad stalker sosem lessz olyan mint a fallout 3 (lehet majd egyszer mégis... de az nem a mostani évezredben lessz )

Szerintem is kiválló játék mindkét stalker,de az tény hogy ahogy itt előttem irta valaki eléggé fos állapotban jöttek ki(rengfeteg javitás),és még messze nem tökéletesek,annak ellenére,hogy az eredetileg beigért játék csak egy töredéke jelent meg.....

Mégegyszer leírom,mielőtt elkezdődne a köpködés,imádom ezt a játékot,még igy bugosan is,de képzeljük el,milyen lett volna bugok nélkül,és az eredeti pályákkal együtt....

Aztán valóban úgy van,mint az itteni profik is,mindenki megpróbálja visszarakosgatni a kivágott részeket,és aki figyelemmel kiséri ezt a munkát,láthatja mennyi széptől,és jótol fosztottak meg bennünket.......

Valahol olyan ez,mint a hatvanas évek angol sportkocsijai és motorkerékpárjai.Gyönyörűek voltak,mentek mint a szél,és gyakran romlottak el.de azért nagyon lehetett őket szeretni.
Volt lelkük.
Szerintem, a STALKER-nek is van.....

mar tarsalgoba leirtam de ide is leirom h ki mit gondol egy oan palyarol ami egy eroditmenyen alapulna mint peldaul a Wolfeinstenbe mag hasonlo helyeken.(az ihletet Zombimorzsitol kaptam ehhez a gondolathoz) mert lehet h a nep kezdi sokkalni a 300 meterrol leszedni az ellen dolgot. szoval a lenyeg h ki mit gondol mien meglatasssal otletekkel es mekkora erdekeltseggel. :D :D :D :D

Úgy érted egy (vagy több) nagyobb lélegzetvételű, hagyományos labirintus rendszerű pálya? Végülis miért ne, minél változatosabbak a pályák, annál jobb.
Amúgy én imádom 300 méterről lelövöldözni az ellent jól becélzott fejesekkel, SVD-vel vagy SVU-val :twisted:

mert nem szereted a kozelharcot :D :D :D kessel kell menni az ellen ellen. egyebkent jachodhatna a tudatnak a titkos eddig nem latott eroditmenyebe amit a monolith oriz meghozza nagy erokkel. :D :D :D

KönigsTiger":2qmzzbli mondta:
mar tarsalgoba leirtam de ide is leirom h ki mit gondol egy oan palyarol ami egy eroditmenyen alapulna mint peldaul a Wolfeinstenbe mag hasonlo helyeken.(az ihletet Zombimorzsitol kaptam ehhez a gondolathoz) mert lehet h a nep kezdi sokkalni a 300 meterrol leszedni az ellen dolgot. szoval a lenyeg h ki mit gondol mien meglatasssal otletekkel es mekkora erdekeltseggel. :D :D :D :D

ha van sok időd meg ambíciód akkor te is megcsinálhatod , mert az hótziher hogy dezodor nem állna neki ilyen úgymond marhaságnak mert ugye van 2 futo projectje a lost alpha és a priboi sotry 1.2.

Stalker valóságshow :D
szavazóműsor: szavazni a blablabla emelt díjas sms számon lehet. küldjék az A betűt ha önök azt akarják hogy Vosztrikovot dobjuk a vérszopók közé, a B betűt küldjék ha önök azt akarják hogy Gabber dobjuk a vérszopók közé, és C betűt ha a műsorvezetőt dobjuk a vérszopók közé. szinte látom stólbucit ahogy lezárja a szavazást a tőle megszokott módon

Jajj de drámai ,azonban Vosztrikov az "atomsütikirálycsászsárstalkerharcos" tehát az agyperzselő is csak a Szombathely rádió neki ! :D :D
A vérszopókat,meg puszta haragjával képes elégetni ! :D :D xd

voszrikov akinek feletébb rossz napja van, nem enged ezen a napon a Zóna viszontagságainak, és egyedül indul útnak, a netom hova. alakul a sztori :D

Megvan az új ZÓNASZUPERHŐS !
Aki mindenkit hüvösre tesz ha nemúgy viselkedik !
És jobbkeze Zombimorzsi ! :D

-----
Komolyra fordítva tényleg kéne tervezni valamit,de én nem értek a MOD készítéshez,pedig ha értenékmhát lenne már mod !

Azt is lehetne, hogy készíteni egy "Adszurd modot", amiben mindenféle lehetetlen ruhák, fegyverek és legfőképp mutánsok vannak. Legerősebb közülük a... Jackcontroller, ami rákényszerít, hogy Jackosan táncolj és énekeld valamely számát, amíg be nem zombulsz. Sajnos se én, se a haverjaim, akikkel ezt kigondoltuk sem tudunk modot készíteni. Bőrözni még úgy ahogy én tudnék, de ez már annál egy kicsit többet igényel...

Ifjú vagy Vén Modderek Figyelem!

Embereket keresek egy nagyobb szabású MOD elkészítéséhez. Kiket keresek:

-2 Küldetés-szerkesztő
-Grafikus
-Programozó
-Hangtechnikus
-Fordítók(késöbb)

Várom még saját-fejlesztésű, vagy akár más személyek modjait is, ha megtisztelnek és felhasználhatjuk a MOD-unkhoz.

Várok természetesen mellék-küldetés ötleteket is, amit ha lesznek olyan szívesek a Küldetés-szerkesztőink meg is csinálnak.

Amit én végzek: Fegyverek, öltözékek importálása; storyline írás; kisebb programozási cuccosok.

Ötleteket, modokat és legfőképpen a jelentkezéseket erre a címre várom: youaretheonly@citromail.hu

Vissza
Top Alul