MOD ötletek

Tibi":j7yj18gv mondta:
Kíváncsi vagyok, hogy azzal a programmal, amit multis pályák készítéséhez ígértek, vajon mi lesz mikor adják ki...

Nem csodálkoznék, ha sose dühös2

kick: én is pont ezt hiányolom: nagy terület. Ok, hogy baromi részletes a Zóna, de olyan szinten kicsi, hogy lehetetlen elveszni benne :roll: ráadául egy normális paneltömbbe se lehet bemenni sír1

üdv!

ha vlk szeretné hogy többé ne kelljen fél tár lőszer egy mezei banditába, akkor használja egészséggel az alábbi linken található modot (bővebb leírás is fellelhető :) ) :

http://www.gsc-game.com/index.php?t=com ... xr&lang=en

(gamedata.dba-ról mindenképp csináljatok másolatot :) ... ha valahol már volt erről szó, akkor sorry )

Hali. Az rendben van hogy,erősebbek a fegyverek de az a gáz hogy téged is hamarabb kilőnek:)

persze :)

én azt csináltam hogy feltoltam veteránra a nehézséget, miután felpakoltam a kis modocskát... így elég jó lett, rendesen oda kell figyelni... szerintem így sokkal közelebb áll a valósághoz, mint alapból. amúgy meg nem modnak, hanem cheat -nek kéne hívni, ha engem továbbra is ugyan úgy sebeznének... :)

( most a monsterekbe sem kell 1-1.5 tár lőszer és így nagyon jó... figyelni kell és a helynek megfelelő fegyvert használni)

Ezek a nehézségi szintek elég furcsák... most megnéztem és masteren volt... átraktam novice-re próbaképpen és csak annyi történt, hogy sokkal több töltényt találtam, a játék ugyanolyan nehéz maradt :?

én is ezt tapasztaltam, de azt is hogy kicsit azért gyorsabban is halok... bár ezt lehet bemagyaráztam magamnak ( :) ).

viszont az árusokat szivesen átírnám, hogy ne adjanak védőruhát és egy kissé többe kerüljenek náluk a cuccok, mert így már az elején annyi rubelem volt hogy nincs az a dolog, amit ne tudnék könnyedén megvenni... ami meg elveszi a játékból a gyűjtögetés és teljes felfedezés vidám élményét ( :D ) és szerintem ezért van az hogy secpec végig lehet rohanni a gamén (amit nagyonnagyon sajnálok és nehezményezem is). az én változatomban rá lennénk kényszerítve hogy keresgéljünk, többször is elmenjünk egy helyre, gyűjtögesünk.

ha vlk tud segíteni ennek megvalósításában (hogy mit hol keressek ill. hogy egyes fileokat hogyan tudom átírni, akkor lehet hogy nekiveselkedek a dolognak... hátha másoknak is tetszene :) )

Na már látom annyi féle verzió lesz, ahány ember :D Szerintem rendén az rendjén van, hogy nem sokat ér a Pénz a Zónában. Viszont ha medpacket nem lehetne találni (vagy csak ritkán, mert a tulajdonos úgyis "elhasználja") és a kereskedőnél is nem 150 hanem 1500 tallérba kerülne máris érdekesebb lenne a game :) Páncélok kerülhetnének mondjuk többe.

pontosan (+ még 1-2 dolog) !

"Na már látom annyi féle verzió lesz, ahány ember" ... normális esetben ezt úgy szokták csinálni, hogy összejönnek vlm chaten vagy ilyesmin és megvitatják az ötleteket, aztán ha már mindenki modolni akar, akkor modolnak együtt a megbeszéltek alapján... már persze ha születik egybehangzó döntés a felek között. :D
így elég jó dolgok szoktak születni, mivelk 1 ember csak nagyon ritkán látja át a dolgokat teljes egészében...

("az rendjén van, hogy nem sokat ér a Pénz a Zónában" - ezzel nem értek egyet :) )

hali.Azt szeretném kérdezni,hogy aki már végigjátszotta hány ellent végzett ki mert én még nem vtam priryatban de 1800 felett járok.

egy mod tipp, valahogy azt kéne +oldani a térképen hogy kijelölök 1 feladatot és a nyíl arrafelé mutasson.

Hali! Nem tudjátok, kooperatív módot nem tervez valaki? Kár, hogy a készítők kihagyták, pedig ebbe a játékba pont beleillene.

bunyi":21ly35lj mondta:
hali.Azt szeretném kérdezni,hogy aki már végigjátszotta hány ellent végzett ki mert én még nem vtam priryatban de 1800 felett járok.

egy mod tipp, valahogy azt kéne +oldani a térképen hogy kijelölök 1 feladatot és a nyíl arrafelé mutasson.

Az elég sok. Nekem is 1000 felett volt. Mindenkit kinyírsz vagy csak a rosszfiókat? Kiváncsi vagyok milyen befejezést ad.

Bondarev":21ly35lj mondta:
Hali! Nem tudjátok, kooperatív módot nem tervez valaki? Kár, hogy a készítők kihagyták, pedig ebbe a játékba pont beleillene.
Egyelőre szerintem nem, de tuti lesz, ha technikailag megoldható, mert lenne rá igény.

Kooperatív MODhoz: A játék ebből a szempontból elég érdekes. Nézegettem a futási paramétereket és a következő érdekes dolog van az A-Life működésben:
Mikor betöltöd a játékot, tulajdonképp egy szervert indítasz el amire a játék a mentésed alapján ráilleszti a szörnyeket, NPC-ket és te is megkapod a statjaidat meg az inventoryd tartalmát. Innentől kezdve az egész akár MMORPGFPS formában is mehet vagyis egy csomó ember köthet frakciót és harcolhat a környezet ellen. Ennek technikai feltétele mindössze egy megfelelő kiszogálóréteg (ami küldi az adatokat vice-versa) valamint a szerveren módosított default szörny és tárgymennyiség (jusson mindenkinek mindenből)
Sajnos jelenleg olyan kevés infó van az egészről, hogy szégyen. Nagyon kéne már az az SDK.

nekem hiányoznka a jármvek, szerintem kellene, ha nem is nagy sebességű, de avalami robogó vagy kistrabi elkelne, mert a kereskedéshez elég bonyolult a járkálás, és fáradságos. Szerintem ha lezs ilyen mod, akkor elég nagy lesz rá a kereslet. Remélem hogy lesz, és kompatibilis lesz a mentésekkel is.

Robogó :lol: szerintem egy teleport mod megoldható lenne :roll: bár nekem nem hiányzik.

a legfaszább ötlet, már elnézést a kifejezésért, egy ló lenne. nem sok gémben van ló. persze nem nagyon illene bele a játékba, de én nagyon szeretem alovakat, tuti vennék neki kaját, meg minden. csak ne legyen piros szeme.

Monster Ball Contesten egy szellem ló lett a második. Be kéne tenni :wink:

Szép napot mindenkinek!
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám a S.T.A.L.K.E.R.-t futtatni Ati Radeon 9250-es videokártyán. Telepítésnél amikor elvégzi azt a kis hardver tesztet a gépen akkor minden zölden világított, még a videokártya is, úgyhogy nem tudom mi lehet a baj. Azt tudom, hogy a játék elvileg csak DirectX 9.0.c-s kártyákon fut, de a telepítésnél a ReadMe-ben a minimum konfignál benne volt a DirectX 8.0 az én VGA-am pedig a 8.1-es efekteket is támogatja már (ezzel most nem feszíteni szerettem volna :)), viszont a kézikönyvében a minimum konfignál már csak a DirectX 9.0.c van feltüntetve így kicsit ellentmondva a ReadMe-nek. Amikor indítanám a játékot nem látom a menüt, csak a menüzenét hallom és sehol semmi csak hatalmas nagy feketeség és ezt sem értem igazán hogy míg az Oblivionnál (amit csak az Oldblivion nevű mod-dal tudtam futtatni) a menüt láttam, viszont játék közben hatalmas nagy fehérség volt az egész de ezt az Oldblivion szerencsére orvosolta. A S.T.A.L.K.E.R.-nél már a menüt sem láthatom(talán a menüben is olyan efektek vannak már amit a videokártyám nem tudna megjeleníteni?), viszont tegnap próba képpen elindítom a játékot, bejön a menü és megnyomtam az Enter-t és hoppá bejött a töltőképernyő. Amikor betöltött bejött az Intro, majd utána ott álltam a Dealer előtt (Hurrá! Hurrá!) a baj csak az volt hogy a dolgok a Dealer asztalán egyszer bevillantak, egyszer nem. Amikor felvettem az első questet és elindultam kifele egyszer csak eltűnt minden a szemem elől és hatalmas nagy narancsszínű képet láttam az egész monitoron, viszont ha csak lefele, vagy csak felfele nézek akkor normálisan látok mindent (csak az a baj hogy nem túl nagy élvezet az eget, vagy a földet nézni :(). Szerintem valahogy belehetne állítani a user fájlban (C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\user.ltx) hogy ne csak fel és le, hanem normálisan lássak mert találtam benne koordinátákat és még sok egyéb beállítást, de sajnos hiába írtam át a dolgokat nem működött nagyon semmi sem :(. Ha van köztetek olyan aki tudna nekem segíteni, vagy tud valamilyen olyan mod-ról vagy progiról amivel tudnék a játékkal játszani kérem segítsen!!! Videokártyát majd csak nyáron veszek addig pedig nem szeretnék várni a játékkal!!! SOS

Vissza
Top Alul