MOD ötletek

Ha mégegyszer sikerül eljutnod a menüig, a videobeállításoknál a lightningot állítsd static-ra és akkor elvielg DX8 módba válta játék. Ha a menü sem jön be a user.ltx ben is megcsinálhatod a beállítást jegyzettömbbel. Ha körülnézel itt a fórumon már írta valaki, most hadd ne keressem meg :)

DX8ba nincs annyi pixelsimítás meg hasonló függvény amiket a kártyád nem ért, így több esélyed van, hogy látni is fogsz valamit.

Hát én sem felvágni szeretnék de sztem a radeon 9250-essel menni kéne ha nekem a geforce 3 titaniumomon is megy a játék :wink:

Elgondolkodtam Csanjedi lovas ötletén, és sajna kicsit túlpörgött az agyam lol2
Lehetne egy olyan mod, ami létező lovagkorban játszódik! Ellenséges csoportok, anomáliák (mágia), ruhák páncélok adottak. Csak a harccal lenne gubanc.
Tudom vannak hasonsó témájú játékok, de azok többnyire fantasy környezetben játszódnak.
(pl: gothic, csak sajna az nem jött be. Vagy dark messiash, de az is fantasy és elég lineáris.)
Lehetne benne saját ló is. Szerintem a környezetre nagyon ráillene, a hangulat is adott. Tulajdonképpen ez a misztikus, rablólovagos középkor postmodern változatának is tekinthető.
Bár ez már nem is mod, inkább egy egész játék.

Egyébként Csanjedi, ha gondolod van olyan játék ahol lovat kell tartani. Megetetni, futtatni, lecsutakolni meg minden. nyelv1 (Nevét sajna nem tudom, egyszer egy csajszi gépén találtam, azzal játszott.)

Dark Messiah :D Oblivion ... Parancsolj .. Ami kellen sz.tem : COOP Mod !

helló, én kicsit körülnéztem a modok között, van egy két érdekesebb, csak nem minden változtatás üdvözlendő bennük. én olyat keresek:

- fegyverek sebzését duplázzák (szánalmasan kicsit sebeznek az npc-ken)
- megemelik egy fejjel a játékost (nem tűnt fel nektek, hogy milyen alacsonyan vagyunk? az guggolás kábé 10cmrel viszi lejjebb a szemmagasságot)

hát nagyjából ennyi. van valakinek tudomása olyanról amik vagy külön, vagy egyben tartalmazzák ezeket?

Amíg nincs SDK és az unpacker is barkács jellegű addig ne várjunk jó modokat.
A multi annyira sír a motorból, hogy kb 2 hetes munkával tudnának belőle a komák MMO-t csinálni. (kár, hogy nem tették meg eredetileg). Na nem baj. Majd a modderek :)

ki van zárva, teljesen szétrohadna tőle az AI, sajnos erre sokat kell még várni.

Az AI-t a "szerver" irányítja, mivel kiépített kapcsolatrendszer van egyszerre egynél több ellenséget is képes figyelembe venni.
Ez pont az a játék amely képes lenne erre az A-Life miatt.
Az előreszkriptelt eseméynek kivételével és egy normális SV/CL CL/SV kommunikáció valamit adattár kiépítésével máris kész. lenne... :roll:

Dementia":264891sd mondta:
helló, én kicsit körülnéztem a modok között, van egy két érdekesebb, csak nem minden változtatás üdvözlendő bennük. én olyat keresek:

- fegyverek sebzését duplázzák (szánalmasan kicsit sebeznek az npc-ken)
- megemelik egy fejjel a játékost (nem tűnt fel nektek, hogy milyen alacsonyan vagyunk? az guggolás kábé 10cmrel viszi lejjebb a szemmagasságot)

hát nagyjából ennyi. van valakinek tudomása olyanról amik vagy külön, vagy egyben tartalmazzák ezeket?

Tudok olyan modot, ami megemeli a fegyverek sebzését, d e nem ajánlom, mert még csak buherálás szinten van és készítője sem nagyon ért hozzá. Amíg nincs SDK ne is nyissatok semmilyen modnak külön szobát :roll:

coop mod kéne vagy valami ahhoz hasonló

Volt már erről szó. Nem egyszerű, de elvileg lehetséges.

Miért ne lehetne megoldani a coop játék mod-ját, mikor számtalan esetben nem egyedül bóklászunk a mezőn? Inkább a mentés az, ami probléma lehet..... Vagy pénzért történjen, vagy fix helyeken.

Ki mondta azt, hogy ki mondta azt, hogy nem lehet? :)
Igyekezzenek a srácok, mert ez egy olyan dolog lenne a játékban, ami jelentősen növelhetné az eladásokat és kitolhatná a játék élettartamát.....
Mert a jelenlegi helyzetben, ez erősen nem átgondolt fejezetnek tűnik Számomra..... :/

GSC ilyen fejlesztésbe már nem fog belefogni. Debugging rémálom :)

coop alatt mit értetek? Én annyira nem értek hozzá de valami csapat munkáról beszéhettek :) Fejtsétek ki plz!

Coop mod, vagyis kooperatív játékmód. :)
Amikor páran multiban ugyanazon a zónán bóklásztok. :wink:
(id soft találmánya, kié lenne. taps1 )

Vagy ti más coop modra gondoltatok? fogatlan

Bizony! A neten, vagy LAN-on keresztül egy haveroddal, vagy többel, az eredeti single "kampányt" élhetitek át...... Ez nagyon jó játékélmény, és meglehetősen ritka is.... :( Na, de majd egyszer! ;)

Vissza
Top Alul