Szép napot mindenkinek!
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám a S.T.A.L.K.E.R.-t futtatni Ati Radeon 9250-es videokártyán. Telepítésnél amikor elvégzi azt a kis hardver tesztet a gépen akkor minden zölden világított, még a videokártya is, úgyhogy nem tudom mi lehet a baj. Azt tudom, hogy a játék elvileg csak DirectX 9.0.c-s kártyákon fut, de a telepítésnél a ReadMe-ben a minimum konfignál benne volt a DirectX 8.0 az én VGA-am pedig a 8.1-es efekteket is támogatja már (ezzel most nem feszíteni szerettem volna

), viszont a kézikönyvében a minimum konfignál már csak a DirectX 9.0.c van feltüntetve így kicsit ellentmondva a ReadMe-nek. Amikor indítanám a játékot nem látom a menüt, csak a menüzenét hallom és sehol semmi csak hatalmas nagy feketeség és ezt sem értem igazán hogy míg az Oblivionnál (amit csak az Oldblivion nevű mod-dal tudtam futtatni) a menüt láttam, viszont játék közben hatalmas nagy fehérség volt az egész de ezt az Oldblivion szerencsére orvosolta. A S.T.A.L.K.E.R.-nél már a menüt sem láthatom(talán a menüben is olyan efektek vannak már amit a videokártyám nem tudna megjeleníteni?), viszont tegnap próba képpen elindítom a játékot, bejön a menü és megnyomtam az Enter-t és hoppá bejött a töltőképernyő. Amikor betöltött bejött az Intro, majd utána ott álltam a Dealer előtt (Hurrá! Hurrá!) a baj csak az volt hogy a dolgok a Dealer asztalán egyszer bevillantak, egyszer nem. Amikor felvettem az első questet és elindultam kifele egyszer csak eltűnt minden a szemem elől és hatalmas nagy narancsszínű képet láttam az egész monitoron, viszont ha csak lefele, vagy csak felfele nézek akkor normálisan látok mindent (csak az a baj hogy nem túl nagy élvezet az eget, vagy a földet nézni

). Szerintem valahogy belehetne állítani a user fájlban (C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\user.ltx) hogy ne csak fel és le, hanem normálisan lássak mert találtam benne koordinátákat és még sok egyéb beállítást, de sajnos hiába írtam át a dolgokat nem működött nagyon semmi sem

. Ha van köztetek olyan aki tudna nekem segíteni, vagy tud valamilyen olyan mod-ról vagy progiról amivel tudnék a játékkal játszani kérem segítsen!!! Videokártyát majd csak nyáron veszek addig pedig nem szeretnék várni a játékkal!!! SOS