Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Gyakorlatilag megerősített a döntésemben. Valóban szentesi vagyok,és Invitel-előfizető,így a a legmagosabb elérhető letöltési sebességem effektíve 6,7-7 mbit,de -állítólag a csongrádi úton már huzigálják-pont az inviteles csoport- az új optikai kábelrendszereket,ami lényegesebben gyorsabb lesz,talán 25 körüli. Eközben a UPC is nyomul,mert átveszi a helyi kábel-tv szolgáltatótól (Rubicom) a városi kábelhálózatot,ahol ugyanezt a sebességet akarják elérni,amivel kapcsolatban enyhén szkeptikus vagyok.(Igen Vino,lehetne váltani,de tudom,hogy technikailag mit tud a városi kábel-egyszer már volt benne részem-ki is köttettem,és átnyergeltem tányéros UPC-re...)
Also,nem véletlen,hogy be akarják rángatni a meglevő ügyfeleiket még két évre,hogy ne akarjanak már váltani,mert akkor lekötbérezik a hátralékot a szerződési feltételek alapján,"oszt" bevasalják a tagon keményen.
Nekem egy ilyen táblagép egyébiránt momentán még nem sokat mond,ha vennék mobil eszközt,az inkább valami megbízhatóbb notebook lenne,mintsem egy ilyen androidos cucc,amihez még autós töltő sincs adva,így GPS-ként sem tudnám hasznát venni,pedig ez is szándékaim között volt. (Máris hozzáteszem,hogy ilyen benzinárak mellett nem is nagyon fokok kocsikázni,és senki sem hinné el,pedig így igaz,hogy a hétéves verdámban csak 32.000 km van,és nem nagyon akar gyarapodni...)
Aztán az sem valami biztató,hogy mindenféle baja van neki egy bizonyos idő után,bár két évig ingyér szervizelik.
Később aztán olvastam egy két véleményt más szájtokon is,és ugye volt olyan,aki a fórumokon istenítette,más meg anyázta,hogy bekapcsolt állapotban nem lehet tölteni,de így meg gyorsan-1-2 óra alatt-megadja magát az akku. Akkor meg mitől mobil eszköz ez??
Nos,szumma szummárum,nem lesz táblagép,marad a nyálcsorgatás,meg a zsé pakolgatása élire,hátha összejön egy notebook, egyszer....
Ja,és még egy fontos dolog,hogy ez év januárjában járt le a ki tudja hanyadik hűségidőm-mert hülye módon hagytam magamat berángatni egy sokadik modifikációba-és gondolatom szerint nem nagyon kéne eladni a lelkemet a szolgáltatónak ismét,főleg nem két évre,amikor tudvalevő,hogy ma van munkahelye az embörnek,holnap meg nem van.....) nem1 dühös2