Mobiltelefon, PDA, konzol és egyéb kütyük

Tisztelet nektek!
Problém röviden.Van két T-mobilos telóm. Egyik előfizetéses (Sony Ericson W 100 i) másik feltöltőkártyás, ún. "ajándékba kapott"( Alcatel One Touch OT-918D) -állítólag-okostelefon.....
A két SIM kártyát meg akartam cserélni a két teló közt, A Sony Spiro felismerte a feltöltőset, az Alcatel viszont nem értette az előfizetésest.Beütöm a PIN-t,erre közli,hogy hibás.
Hozzáteszem,régóta van előfizetésem,egy sor készülékben cserélgettem gond nélkül,most miért nem megy?
nem1

Köszi,hogy válaszoltál. A kártyazár fogalma alatt mit kell értenem? (Szoftver vagy hardver?) Elnézést,de nem vagyok túl járatos ez ügyben (sem)....
Amúgy megnéztem a két T-mobilos SIM kártya alsó részét,és rohadtul nem egyformák. Úgy emlékszem,az egyik hat a másik nyolcosztatú,lehet,hogy ezért nem érzékeli az Alca az előfizetéses kártyát???

Szoftveres, és általában arra való, hogy ellopás esetén másik kártyával ne lehessen használni a telefont, csak minimum egy szoftvertörlés és újraírás után. Nekem van androidon is, szívtam vele vagy egy órát, mire kikapcsoltam.

Összeomlott a WinXP-m, újratelepítettem. A gondom a következõ: A novatel wiereless mobilinternet
sticket azóta nem hajlandó látni a gépem. SP3 fent van, a mobilnethez nincs telepítõ, mert az ugye rajta van
az USB sticken, ami automatikusan indulna... ha látna a gép. Usb portokat végigpróbáltam azok jók, van valakinek ötlete mit kéne megnézni? (Modellszám: Mc935D).

Win7-es gépre gond nélkül feltelepül.

ööö tudom, hogy én vagyok a hülye de akkor miért nem használsz Win 7-et ?

Nem vagy hülye, csak az van, hogy 2 giga memóriám van, aztán az XP kevesebbel is beéri.

A megoldás egyszerű: fog egy flashdrive, fog egy mobilnetstick, fog egy win7-es gép. A win7-es gépen a mobilnet stick telepítő átmásol a flasdrive-ra, onnan feltelepít az XP-s gépre, és elvileg menni fog.

Köszi Blackacehun, valóban ez lett a sikeres megoldás :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul