Mit bírnál a Stalker 2-ben?

jó lenne ha lenne S2.... biztos nagyon jó lenne... de ha nem lessz, akkor legalább a történetét irják majd le. :D
másikfele. Azt sem bánom hogyha nem jön ki, csak jöjjön ki a SMRTER v0.45....

SMRTER 0.45 az komoly lesz , én is láttam valamelyik nap , új feygverek mutánsok és a 3 játék egybegyúrva + a kimradt helyszínek ha jól tudom :)

Még az is eszembe jutott, hogy a hullákat nem kéne a pda-n jelölni, hanem varjak köröznének felette/ennének belőle, vagy esetleg a sok légy hangjából lehetne következtetni...így életszerűbb lenne.

A halottak pda jelét veszi a tied, attól, hogy meghaltak, még működik a pda-ja, ha csak el nem lopja valaki :)

Nem kötözködni akarok, félre ne érts, csak akkor a pda honnan tudja, hogy a gazdája él-e vagy már halott (gondolok itt a szürke/színes jelölésre)? :P

Ez egy jó kérdés, de erre is lehet válasz. Pl.Biztos rá van hangolva az életjelére. :) Az meg hogy
milyen szinü az élő ember jelölése, az meg egyszerü, mivel összeköttetésbe állhatnak egymással a PDA-k ezért tudhatod, semleges, vagy baráti a jel. Az ellenfelét meg csak akkor jelöli, ha látjuk, mivel az nincs a rendszerre kötve, vagy titkosítva van és mikor meghal ez megszünik. De hát ez csak egy játék, a valóságba ki tudja, hogy lenne. :)

Ez látod lehet :) Viszont akkor már lehetne olyan pda, ami mindent mutat és a kijelzőn nem lenne semmi. Szívesen venném például azt, hogy a hátizsák megnyitásával/spec. gombbal tudtánk nézni a lőszert, az életjeleket medig mind a PDA elővételével. És a PDA-k között is lenne árkülönbség tudás arányában (térképek pontossága, hullák érzékelése, artifact jelölés, gyógyszerek hatásának kijelzése stb...) igazából a végtelenig sorolhatnánk, hogy mivel lehetne realisztikusabbá tenni, de ha összességében a hangulat megmarad (és megjelenik a játék), akkor én boldog leszek.

szerintem az lenne a legjobb ha nem lenne pda, én sose szerettem :D túl sokat egyszerűsít a játékon. Ahogy a kistérkép is.

Igen, a hangulat számít nekem is. Az csak plussz dolog, hogy mit tesznek bele még. Csak tartsa meg a posztapokaliptikus hangulatot:) PDA nélkül nem is stalker a stalker, szerintem. :)

Ez csak most jutott eszembe ... lángszoró még nem volt eggyik stalkerban sem. :wink: + még egy kis kooperativ multiplayert tehetnének bele . 8)

Mit bírnék a Stalker 2-ben? Azt ha elkészülne... gurul1 lol2

Azt bírnám a Stalker 2-ben ha elkészülne :D Nem vesztette ez a topic már az aktualitását? :D

Ha vége a válságnak, sok címet elõvesznek még. Ma nincs rá pénz, de két év múlva már lehet, hogy tudják
finanszírozni a fejlesztést.

Vissza
Top Alul