Mit bírnál a Stalker 2-ben?

Úgylegyen! Plussz még az is jól jönne a 2 -ben ha már a játék elején lennének felbérelhetö npc -k lenne egyéniségük (bár ez idöigényes lehet) kicsit beszédesebbek lennének nem pedig olyan szükszavúak mint általában.
(pl mint a freedom bázisán a séf) :wink: :D

Hali.
Szerintem megcsinálhatnák azt is, hogy bármelyik frakcióval jóban lehetsz. Mert a Call of Pripyat-ban nagyon nem tetszik, hogy vagy szolgálat vagy szabadság. Meg jó lenne ha nem rontanák el mint a Call of Pripyat-ot, eddig a Janovi állomásra 5 vérszopót dobott be ami megölt. Meg berakhatnának valami járművet amit lehetne vezetni, vagy segítségül hívni néhányszor :)

A frakciózás bizonyos modokban elérhető a SoC-hoz, azt nem tudom, hogy a CoP-hoz is van-e ilyen vagy a CS-hez.
Apróbb bugok sajnos mindenhol vannak, nincs mit tenni. :(
A jármű vezetés pedig elég könnyen megoldható mindegyik játékban, a segítségül hívható jármű pedig a lelkes modder, Mogle asztala. :D
Viszont tényleg jólenne ha ezek modok nélkül is a játék részét képeznék. :)

Hát én olyan segítségre gondoltam, hogy van 4 voki-toki :) és ha túl sok az ellenfél akkor az egyiket előveszed pl 1. a csákó hív egy csapatszállító harckocsit ami a jelölt területen megáll, kiszáll belőle xy mennyiségű katona és... 2. a csákó hív egy Mil Mi 24 gépet ami ledarálja az ellenfelet 3. a csákó hív egy vadászgépet ami lebombázza a jelölt területet :D 4. a csákó hív egy csapatszállító kocsit, ami csak akkor visz el a kiválasztott helyre ha ki tudod fizetni :) Kb ennyire gondoltam :D

Ez mennyire illik bele a Stalker játékba? :D

Hát, nem tudom, szerintem fel dobná a hangulatot :) Azért egy idő után meg lehet unni a pálya egyik végéről a másikra sétálást (ha éppen nincs ki elvigyen) Ja meg kifelejtettem, hogy azért lenne valami költsége mondjuk pl az egyik voki-toki használata 5.000 rubel a másik 10.000 ... vagy valami más. Azért is lenne jó ez mert (nem tudom nálatok van-e ilyen) mikor a Zaton-ban (CoP) vagyok akkor 100% hogy találkozok min 6 banditával és ha megölöm őket jön még 24...

Barin":3i613gv9 mondta:
A jármű vezetés pedig elég könnyen megoldható mindegyik játékban, a segítségül hívható jármű pedig a lelkes modder, Mogle asztala. :D
Hát rengeteg ötletem van, ráadásul CoP-hoz elvileg lua modulokat is lehet írni amivel szinte akármit meg lehetne oldani, gondoltam már pda-ból elérhető Gtalk-ra, csak egy a baj, nagyobb összefüggő szabadidőm előreláthatólag csak a halálom után lesz.... de minenképp nekilátok majd valaminek és ha a pokolban is lesz net (márpedig ha a lakóhelyem van akkor ott is kell lennie) akkor a végeredményt megosztom!

Sherman: Ne vedd sértésnek, de rohadtul nem illik bele a JTF félre elgondolás a stalker világába!(tudni illik abban a játékban volt, hogy egy főmuksó képes volt pénzért kérni gyalogságot könnyű harcjárműveket és légi támogatást!) Inkább a Misery féle játékmenet!

Hát én még nem találkoztam a Call of Duty-n kívül olyan játékkal amiben ilyen segítséget lehet hívni. (De nekem nem nagyon tetszik az ottani megoldás) Nem tudom, ha úgy csinálnák meg a S.T.A.L.K.E.R. 2-őt, hogy 1 csapat vérszopó támad egyszerre (pl 1 csapat=12 vérszopó) akkor bizony elkell a segítség :D

ijáj... Ne kérlek NE! call of Duty call of duty! Fallout fallout Stalker Stalker! Minden maradjon már meg a saját struktúrájával és receptjével!
Ha egy tucat(tucat=éppen 12 jelent szerintem erre gondoltál te) Vérszopó támad rád akkor sem kell rögtön légi támogatás meg katonai csapatszállító... Elég használni a környezetet és a felszerelésedet... Találékonyság, elmésség, túlélési képesség teszi azzá a stalker-t ami.

12 vérszopó elég halálos tud lenni, annyira nem fogják a játékot ellehetetleníteni...Négy vagy öt volt a mocsárban amikor a mutánsvadásznak kellett irtani őket, de az ment messziről is, meg amikor gázosítani kellett őket akkor volt rengeteg, de aludtak...gondolom mindenki szórakozott azzal, hogy felébreszti őket...ház tudjuk a végeredményt, ebben az esetben.. :)
Egyetértek Scarecrow-val..meg hát, a CoD olyan is, amilyen...a Stalker picit összetettebb meg nem arról szól, hogy menj és lőj ellenséget. Remélem, hogy még a Bethesdánál sem merülnek fel ilyen ötletek.
Ha meg mégis lenne olyan rész ahol van egy tucat vérszopó akkor fuss el vagy keress egy magas valamit amire felmenekülhetsz:D a vérszopó falut is egy traktorról irtottam ki mindig. :D :D :D

Ha a bethesdánál lesz ilyen rész akkor valószínűbb hogy egy tucat cowboy fog segíteni rajtad pisztollyal.

Mi? Hogy, ha el fogják...? Már el van! Már ott el van, hogy feloszlott a GSC és csak pár tagja ment át a Bethesda vagy nem tudom hova. Ha nem oszlott volna fel a GSC és ők csinálnák, akkor lenne jó.

Ugyebár Amerikaiak, simán kinézek belőlük egy Y2K világvégét, amelyben egész Amerika elpusztult és nekünk kell megmenteni a maradékot, hogy aztán Houstonból elmeneküljünk a Holdra... :D Mindenesetre nem hinném, hogy maradnak Csernobilnál...Ha a hangulat meg is marad, amit kétlek akkor még mindig lehet, hogy a sztori elrontja az egészet.
Biztosat csak akkor fogunk tudni, ha már játszottunk vele...De szerintem az már most borítékolható, hogy nem olyan egyedülálló ötletű és hangulatú játékot fogunk kapni ami a Stalker névhez illik. :)

De remélem nem lesz olyan mint a CoP-ban, hogy választanod kell: Szolgálat vagy Szabadság. Meg remélem bővítik az Npc-k szótárát, nem csak pl Hello meg Ni csak, a nagymenő személyesen (az utóbbi a banditáknál) Megcsinálhatnák azt is, hogy bármelyik frakcióhoz lehessen csatlakozni/barátságot kötni/háborút kezdeményezni. Illetve a napokban találtam egy videót (már nem tudom hol :D ) ami állítólag a 2-ről szól, hogy van egy tábor és előtte vasakra fel vannak tűzve a vérszopók (nem halottak) . Aztán fordul a kocka, 2-3 vérszopó megtámadja a bázist, mindenkit legyilkolnak és a következő képkocka, hogy a Stalkerek vannak feltűzve. :D

Mi a bajod a szolgálattal? A szabadságba nem kell csatlakozni azzal egyet értek :D
Mellesleg nem kell választanod, maradhatsz semleges is úgy is teljes értétű játékot játékot vihetsz végig.
szerintem viszont jó, hogy kicsit lazítottak a dolgokon... régebben elég volt 1 embert megtámadni és az egész frakció ellened fordult... rögtön és azonnal mintha valami telepatikus képességgel lettek volna ellátva egyből tudták, hogy én öltem meg azt a nyamvadt freedomos patkányt... bár ugyan ez igaz szinte mindegyik választható frakcióra, egyedül a magányosokra nem akik kisebb csoportokban támadtak meg ha úgy esett az eset soha sem az egész brigád...
Ezzel együtt örülnék még egy Clear Skyos frakció háborúnak, valamivel nagyobb és több térképpel, vagy egy hatalmassal :D
Én nem vágyom ahhoz, hogy minden frakcióhoz lehessen csatlakozni... de a reputációnak és a cselekedeteinknek legyen már értéke! Pl rendkívül élveztem a clear Skyban ,hogy miután Krilov kérésére elárasztottam az alsó katakombákat, amikor megkérdeztem az NPC-ket hallottál e valami érdekeset akkor előkerült a tettünk persze ismeretlenül :D

A CoP-ban is vannak ilyenek, pl a térkép... Csak ott is névtelenül. Amúgy nekem a kedvenceim: Szolgálat, Monolit (kár hogy ezekhez nem lehet csatlakozni :( vagy ha igen, akkor hogyan?), zsoldosok (ezeket miért nem lehet felbérelni??? :( ) és nagyon de nagyon kicsit a stalkerek is, csak azért mert elvisznek a kijelölt helyre :D . Régebben volt ilyen? Most is van, Zaton-ban a Vaserdő-anomáliánál kinyírtam 3 banditát (már elvileg haverok, de... jó volt a fegyójuk :D ) és kiírta hogy a Szkadovszk jelenleg támadás alatt áll... Már nem azért, dee.... -.- a Vaserdő-anomáliának mi köze van a Szkadovszk-hoz, és hogyan jutott el odáig a hír hogy lekapcsoltam 3 banditát????? 4 (játék)órát vártam és bemehettem. Na erre varrjon valaki gombot! :D

M4 ez a janov szkadovsz támadás alatt van akkor következik ah 19:00 kor vagy kitörés közben ölsz meg valakit... tapasztalat... egyszer úgy jártam, hogy a kitörés elött egy szempillantásnyi idővel lőttem le egy banditát és janov enemy... de maga az a probléma lett kiküszöbölve hogy napközben akármennyi frakciótagot lemészárolhatsz a bázison akkor sem lesznek ellenségesek... tudsz velük kereskedni, küldetéseket vállalni...

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul