Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
jó lenne ha lenne S2.... biztos nagyon jó lenne... de ha nem lessz, akkor legalább a történetét irják majd le.
másikfele. Azt sem bánom hogyha nem jön ki, csak jöjjön ki a SMRTER v0.45....
Még az is eszembe jutott, hogy a hullákat nem kéne a pda-n jelölni, hanem varjak köröznének felette/ennének belőle, vagy esetleg a sok légy hangjából lehetne következtetni...így életszerűbb lenne.
Ez egy jó kérdés, de erre is lehet válasz. Pl.Biztos rá van hangolva az életjelére. Az meg hogy
milyen szinü az élő ember jelölése, az meg egyszerü, mivel összeköttetésbe állhatnak egymással a PDA-k ezért tudhatod, semleges, vagy baráti a jel. Az ellenfelét meg csak akkor jelöli, ha látjuk, mivel az nincs a rendszerre kötve, vagy titkosítva van és mikor meghal ez megszünik. De hát ez csak egy játék, a valóságba ki tudja, hogy lenne.
Ez látod lehet Viszont akkor már lehetne olyan pda, ami mindent mutat és a kijelzőn nem lenne semmi. Szívesen venném például azt, hogy a hátizsák megnyitásával/spec. gombbal tudtánk nézni a lőszert, az életjeleket medig mind a PDA elővételével. És a PDA-k között is lenne árkülönbség tudás arányában (térképek pontossága, hullák érzékelése, artifact jelölés, gyógyszerek hatásának kijelzése stb...) igazából a végtelenig sorolhatnánk, hogy mivel lehetne realisztikusabbá tenni, de ha összességében a hangulat megmarad (és megjelenik a játék), akkor én boldog leszek.
Igen, a hangulat számít nekem is. Az csak plussz dolog, hogy mit tesznek bele még. Csak tartsa meg a posztapokaliptikus hangulatot PDA nélkül nem is stalker a stalker, szerintem.