Mit bírnál a Stalker 2-ben?

Szerintem az eddig összes mapot beleraknák és egy kicsit a túlélésre is gyúrnának..na meg persze ha gázmaszkot veszel fől akkor legyen is rajtad mint a Metroban!! És még a fegyvere tuningon húznának, és ott aludhatnál ahol akarsz persze megfelelően kiválasztott helyen! Este jönnének a mutánsok és a neszere fel ébrednél és ha úgy döntesz hogy elmenekülsz vagy felveszed a harcot stb :D
Még ridegebbre csinálni a Zónát több anomália mutáns aktivitás persze este jobban..mélyebb párbeszéd mindenkivel,... lehetne még alakítani !! De őszintén szerintem ne várjunk nagy dolgokat mert konzólra is megjelenik ami igen behatárolt...nem hinném hogy pc-re más lenne max a grafika...

Ha továbbfejlesztenék a multiplayert az jo lenne.Tudom nem egyszerü a dolog de nemrég kiprobáltam a freelancer nevü játékot(ürszimulátor ,rpg elemekkel) ott pl elég volt feltelepiteni a játékot és multiban is azok apályák köszöntek vissza (német,olasz,magyar hobbi serverekre kell felmenni) .

A Multinak úgy lenne itt értelme, ha az FFA és TDM (Duty vs Freedome, Stalkers vs Bandits) mellett, Capture The Artifact lenne, random helyről. Meg a COD-os zombi módra ilyen menedékből védekező játékmód, ahol a támadó mutánsokat öldösöd. És valhogy egy kitörés is beleszól a játékba.

A másik amit szívesen látnék, ha tényleg a játék terepén futhatnánk össze másokkal.
Tehát ha a SP-t COOP-ban játszhatod, pl 8 másik játékossal, akiknek nem feltétlen az az érdeke és csapata, mint neked. Tehát lehet h 1ik Bandita párti, a másik Duty-s, te meg szívsz Freedome-ként két oldalról.

Jah igy mindig nyujtana vmi ujjat.Most toltam a clear scy-t multiban de nem voltak benne mutánsok ezt én is hiányoltam(de a chernobil npp multis pálya az király volt!Hiába a méret a lényeg!).Ha összevonnák a pályákat és ugy lennénk szeverenként mondjuk 80-90 -en esetleg többen az igazán egyedi izt adna a multinak.Egy mod keretében ez megvalosithato lenne mert hát a freelancernél is gyakorlatilag moddokal lehet elérni a ingyenes servereket(mondjuk a készülö smrter 0.45 -ös modba beépithetnék).Jah amugy találtam orosz oldalon egy probálkozást Stalker online cimmel (http://stalker-online.su/) aki tud oroszul az kiprobálhatja ha jol látom vmi bétatesztet hirdet .

Azt birnám, ha lehetne bárhol barangolni, egyedül átt menni helyekre, pl : mint a Call of Pripyatba Zatonból Jupiterbe , és a nélkül hogy töltene, lehetne munkát vállalni , a térkép realisztikusan nagy lenne, lehetne frakciót létrehozni, területet foglalni, évszakok is jók lennének, új mutánsok, lehetne karaktert létrehozni, arcot állitgatni, nevet jó lenne, és jó lenne ha megjelenne már

És hol lesz az airsoft ? Csaknem Szentkirályszabadján(balaton fele van assziszem)?

[mod]off-ot jó lenne ha jelölnétek - Tibi[/mod]

Nem, bizonyos okokból azt a területet 1 darabig el kell felejteni =(.

Kövessed a Nyugatairsoft.hu -t, ott van STALKER 2 topic.

A Hírek topicból törölt hozzászólások, időrendben lentről fölfelé (csak hogy semmilyen tartalom ne vesszen el):

Dutch":3opkkz61 mondta:
DanteSpartan":3opkkz61 mondta:
A nőknek nagyon veszélyes lenne a Zóna.

Meg lehet ők is veszélyes lennének a Zónára! :twisted: :D

Lehet h voltak, de nagyon elfoglalt voltál, nem láthattad. :D
Meg csak pici területeket járhattál be.

lpmaskmancick":3opkkz61 mondta:
Szerintem abból kiindulva, hogy ez a történet legelejére tekint vissza, és ha ott lennének nők, akkor az tönkretenné az egész történetet, mert akkor a CS, Shoc, COP részekben is kéne lenniük nőknek.

A nőknek nagyon veszélyes lenne a Zóna.
De szvsz mind1, hogy vannak-e. Részemről persze.

Meg az is, h "Mentsd meg Lena-t, mielőtt megerőszakolják a banditák!"

Igen, azért itt sokkal fontosabb dolgok is vannak.
A Zóna hangulata pedig nem hord el játékot a hátán, csak a képzeletedet alapozza meg erősen.
Ha mellette játszhatatlan, túlkomplikált, idegesítő a játék, nem ér sokat a helyszín...

trisz72":3opkkz61 mondta:
én azt birnám hogyha átvezető animácioban megmentik az életed és akkor találkoztok

Dutch":3opkkz61 mondta:
Korábban ugye már hírként jött, hogy a történetet Strelok első útja alkotja a zónába. Akkor tuti, hogy találkozunk majd Agyarral és Szellemmel még élő mivoltukban, talán még a Dokival is. A CS-ba pont a likvidálásukon ügyködött a frakció, így biztos benne lesznek. :)

baban":3opkkz61 mondta:
hát ez érdekes hogy jobb vagy rosszabb e egy játék női karakterekkel, szerintem a női karakterek akár emelhetnék is a színvonalat bizonyos küldetéssel küldetésekkel... de ez csak az én véleményem... de ha nagyon őszínte vagyok nem érdekel milyen karakterek vannak hanem csak az érdekel mikor jön a játék mert már nagyon várom...

The Ras":3opkkz61 mondta:

ClockworkBeast":3opkkz61 mondta:
S.T.A.L.K.E.R. 2-vel egy időben jelenik majd meg.Tudtommal...

Martin007":3opkkz61 mondta:
Az egész stalker hangulat elveszne ha női stalkerek lennének benne ez nem egy amerikai játék ((Fallaut))remélem nagyon fog hasonlítani a SoC ra mert annak kegyetlen nagy volt a hangulata.a Sorozattal mizu? Egy ideje arról se hallani semmit.

Klassz lenne ha nem lenne még Szolgálat és Szabadás frakció, hanem pont ebben a részben alakulna ki az ellentét és lenne valami komolyabb csata közöttük, amely a történet részét képezné.

genius37 mondta:
Ja még annyit, nekem röhejes amikor olyan témát pedzegetnek a fiatalok, hogy ballisztika! Legelőször arra figyelj, hogy el ne törjön, a válad, amikor elhúzod a ravaszt! -> Elsütőbillentyű !
Aztán célozz!
Utána lőj!
Lehetőleg 1gyesével! Mert a sorozat vége a holdat támadja [/quote="genius37"]

Az is érdekes kérdés, mikor egy M1891 tépné ki magát a kezedből 3700J erővel...

Szerintem a ballisztika téma igenis jogos, de tény, hogy általában csak a modokban lehet normális fegyverfizikát találni.

ha fegyverszimulátor kell akkor ott az arma 2. A stalker SOSE lesz fegyverszimulátor...

az lenne fasza, ha lenne már külön egy olyan STALKER játék,amiben MULTIPLAYER amiben a WoWhoz hasonló accountok lennének, vagyis emailel kéne bejelentkezni, jelszó kellene, és ROLEPLAY stilusu lenne (persze FPS nézetü játék)
lehetne fejlödni, a zónában igy barangolni, mutánsokat irtani, meg igy a többi játékossal létrehozni frakciókat, kilehetne választani amikor a karaktered csinálod, hogy hogy nézz ki, milegyen a munkád (vadász,kereskedö)

Sziasztok.
Végre valami morzsa:http://www.sg.hu/cikkek/85017/a_s_t_a_l_k_e_r_2_is_az_uj_drm_et_kapja

Official S.T.A.L.K.E.R.
The idea of implementing DRM came in as a possible anti-piracy solution. That said, there is no firm decision to go for DRM with S.T.A.L.K.E.R. 2. We do realize how uncomfortable this solution is for the players, so we'll continue looking for most effective, yet acceptable (for everyone) way of protecting the game by the time of its release.

Nem lesz DRM ,keresik a megoldást a warezolók ellen !

Vissza
Top Alul