Mit bírnál a Stalker 2-ben?

Igen, a téli táj nekem is határozottan bejönne, pl.: egy végtelen sima hómezõ, fák sehol, a sztalker elõtt lábnyomok vezetnek nyílegyenesen a semmibe, azután hirtelen kis félkörívet írnak le a nyomok, bár látszólag
nem indokolja semmi a kitérõt :D

Engem nem az extrém helyzetek izgatnak, hanem a kutatás.
Átfésülök egy házat, mindent átnézek, kiválogatom a hasznosabb dolgokat, fényt derítek 1-1 "sötét titokra".

Meg egy-két logikai feladat, ami megoldása után titkos ajtók tárulnának fel.

Szerintem inkább legyenek nyitható szekrények, stb, hogy rendesen kelljen keresgélni.
Zárt feltörni, vagy szétlőni.

Meg egy részletes fegyvertuningolás. Hogy olyanná alakítsad a fegyvered, amilyenre akarod. Mint Airsoftban.
Valóságos keretek közt.

Én jobban szeretném, ha kicsit a valós zónát vinnék bele jobban a játékba, kevesebb kitalált helyszínnel. Megy egy hatalmas pálya legyen az egész, mint a GTA.
Jah meg a fegyverek között ne csak kés legyen, hanem bédzbózütő :D, golfütő, katana, macheta. :D Meg a gitárral is lehessen verekedni, meg üvegpalackokkal. :D
Jó kis kocsmai verekedés Janovban. :lol:

DanteSpartan":1irjehlf mondta:
Szerintem inkább legyenek nyitható szekrények, stb, hogy rendesen kelljen keresgélni.
Zárt feltörni, vagy szétlőni.

Meg egy részletes fegyvertuningolás. Hogy olyanná alakítsad a fegyvered, amilyenre akarod. Mint Airsoftban.
Valóságos keretek közt.

ottvan akármelyik fallout abban bármikor megcsinálhatod ezeket :)

De a fallout az fallout, hiába modolod STALKER-nek ahogy csak tudod.

Mellesleg F3/FNV-t is szeretem, de az engine eléggé béna néha. Megunható.

ha a grafikából indulnék ki akkor elég sok játékot nem szeretnék :D , egyébként miért moddolnál stalkernek, pl a fallout new vegas úgy jó ahogy van, egyébként azt tudjátok,hogy amiket ide leírtok annak kb a fele sem fog teljesülni, szal nem kell attól a játéktól csodát várni, mer a végén sírás lesz a vége, mint annó a shoc-nál

Na most már csak 1 vízalatti pálya, ill. pályarészlet kéne, persze alig megszerezhetõ oxigénruha nélkül
esély se lenne lemerülni, és támadnának az óriás piócák :)

Fiúk, egyre szarabb ötleteitek vannak. Óriás piócák, bézbózütő...

Láncfűrészes peronoszpórát nem akartok véletlenül a Stalker 2-be tenni? -.-''

Minden maradjon a régiben de nagyobb pályát és szebb grafikát,ennyi.Nagyobb pályát,hosszabb játékot!Ja és több törmeléket,szemetet,otthagyott tárgyakat..

Engine-ről beszélek, nem a grafikáról.

Pl a mozgások idegesítőek, VATS nélkül néha nem is érdemes/lehet lőni

nem lehet lőni :D ? lehet több pontot kéne a fegyverekre adnod aztán bármit le lehet lőni vats nélkül is , mi idegesítő a mozgásban ? írtad ,hogy megunható a játék, szerintem minden játékot meg lehet unni egyszer , nekem a fallout 3 és a fallout new vegas 300 óráig tartott.

Mit bírnál a Stalker 2-ben?

Azt,ha már végre megjelenne!
:evil:

Nem vagyok hülye, minden rendben van.
De az AI buta, és beakad, meg elszalad, meg minden nyűg. Össze vissza rohangálnak...

Inkább a fedezékes dolgokat kedvelem, nem a rambózást.

Vissza
Top Alul