Nos hát elhangzott pár dolog némelyben egyet értek némeikben nem... és pár infóval is szolgálhatok pl van MP3 lejátszó a SGM módban a cophoz. csak még a mappát kéne megtalálnom amivel zenéket tehetnék be...
Szerintem nem kell se Gitározni, se semmiféle hangszeren a gémben nekünk szórakozni, én nekem éppen elég fajin, hogy ott állok a tábortűz mellet és elhallgatom ahogy eljátszanak 1-1 számot.
Nők... na igen ez érdekes kérdés jó volna úgy megoldani mint ahogy az Orvlövész Című kis történetben láttam ami mellesleg a Stalker magyarosításával együtt töltöttem le, és szerintem más is olvasta...
ott úgy volt megírva hogy senki sem tudta hogy nő az illető mert sose vette le a maszkját, és hasonló votl a hangneme mint egy fiatal fiúé... stb... ahhoz a karakterhez még illene is a Clearskyosok hangja...

aztán... ami az animációt illeti, olvastam másutt is dolgokat erről, és egyet értek hogy a Cop animációi katasztrofálisak voltak... volt hogy jelentettem a halott katonai stalkereket, és miközben elővette a rádiót szegény Degratyev feje 360 fokos kört írt le... Közben a lába topogott, de a csípője meg nem fordult... Katasztrófa...
Le kéne modellezni, és hasonló animáció kéne mint ami a mass effect 1 ben is alkalmaztak... és mielött még bárki is elkezdene vitatkozni hogy az RPG ez meg FPS tegyük hozzá hogy az eredeti stalker címe Oblivion Lost lett volna az Oblivion pedig szintúgy RPG és jelentős RPG elemek gazdagítják a stalkert is.
Hasznos volna az Interaktív környezet, és a barkácsolás hasonlóan mint a Falloutban... pl lehetne Molotov koktélt gyártani Vodkából vagy benzin+ egy kis rongyból... (Újabb infó képpen az SGM módban a Relikviákat is lehet upgrédelni...)
vagy tényleg a rejtekhelyeket a stalker csapdákkal is őriztetné, függően hogy mien érték van benne, de jobb lenne olyan rejtekhely amibe nem egy PKM, vagy egy FN2000res van, se egy G36 mert találtam ilyeneket mit tom mien módokban.
mellesleg az embereket illetően egyet értek Csillaggal hasznos volna a repus dolog, és jó lenne az ijen Punkosodás, de nem Be Scriptelve... mint ahogy a Copban az a pár rész, mert azok Be voltak Scriptelve.
anomália kérdés, egyet kell értenem, az eddigi összes részben láthatóak voltak az anomáliák ami végül a copban tönkre tette a hangulatot ahol csak Gócpontokban helyezkedtek el ezzel tökéletesen halott vágányra téve a "láthatatlan veszélyek" kijelentést...
a mozgó anomáliák... arról meg ne is említsünk inkább szót... az egy rakás kaki.
Mutánsokat illetően jobb lenne kicsit több IQ, és Durvább hatásfok a Kontrollernek, Vérszívónak... mert hiába ezek az "Expert" mutánsok mégis ezek halnak meg a legkönnyebben...
végül a fegyverkezést hozom fel:
Reális Ballisztika 1 számú problémám votl a COPban hogy kb 80 lövés a sörétesnél a dobtáras sörétesnél a kis óriásba... PKMnél legalább 4 lőszer heveder...
és az felettébb felháborító volt amikor Colttal fejbe lőttem a banditát és nem halt meg...
a fegyver valóban láthatólagos fejlesztését illetően, nekem nem volna olyan roppantul fontos, de jól esne vizuálisan...
a csapat építést ne erőltessék... mert a Copban egy rossz vicc volt... csak meg kellet kérni őket Gyűttök Pripyatba? Című fejezettel...
meg a rucit megszerezni... semmi lojalitás kérdés semmi...