Nya akkor én is kihagyom a mai fogalmazásgátlót
(az utóbbi oldalt elolvasva és pár saját gondolat

Az ilyen gondokat meg lehet oldani, modokkal továbbá sufnitunninggal: gyenge fegyverek, hangok, árak stb.
De azért az reálisabb, hogy az étel ritka és drága a zónában, a puska meg ott hever minden bokorban (kivéve ha spéci/új).
A karakteralkotás sztem túl hosszú és nem illik ide, csúcstechnológia és NY-i fegyverek: pedig bizony ez is reális ha (igaz csak néha, de akkor is) előfordul. Biztos lenne pár amcsi, csigazabáló meg pudingfej - és akkó má a fritzeket se hagyjuk ki – aki az otthoni cuccokkal menne Ukrajnába Stalkerkodni, ha tehetné. Új fegyverek egyéb újítások felőlem jöhetnek.
Ha meg full-real lenne az egész (egy lövés és kampó, spórolunk életünk végéig), ha túl nehéz, az lerontja a játékélményt, ha ez kell álítsátok be MASTER fokozatra! A magam részéröl hanyagolni szoktam a „hell, inhuman, impossible” és ehhez hasonló nehézségi szinteket.
panzerdivision, te meg mi a frászról beszélsz?!?
„Amúgy az eredeti film/regény az usaban játszodik a '60 as években egy lepusztult lakótelepen és környékén. Amit az amerikai fegyveres erők erősen védenek. Emlékszem elég sok m1a1 thompson volt a filmben volt egy jellenet amikor a földön találtak egyet legalábbis mutatta a kamera a regényben és a filmben is az író csávónál volt egy colt 1911 1 lőszerel.” A komcsi időkben… USA… M1A1??? Filmet inkább hagyjuk( -- műűűűvészfilm --), de a könyvben sem volt ilyesmi.
És a humor részleg
Női katona pl: Samantha Carter

Új karakterek: zombi, mutáns csiga, de amivel mindenképpen lennék: maga a MONOLIT xD.
Most „komolyan” kiaz aki mutánsként stalkervért akar szopni?
Zárásnak:
„Arra nem gondolt senki hogy azért kellenének nők a játékba mert esetleg mi, női játékosok is szeretnénk? Nem is vagyunk kevesen.” Én már gondoltam erre-arra, de hogy nem vagytok kevesen, hát ezt még álmomban sem. Legyenek nők a S.T.A.L.K.E.R. 2-ben de ne fele-fele (mondjuk elvétve, néhány), ellenben a való életben elfogadnám, ha „Stalkerlányok rohannának le”

DD

D
Bocs h hosszú lett, én is utálom olvasni a litániákat, nesztek. ( :