A nők, akár hogy veszed, mindenütt ott vannak, így a zónába is kellenek.
Nekem tetszenek a fegyverek, Páncélok az maradjon nem kel kivenni, rosszabbra cserélni.
Az úgy jó ahogy van. Az elhasználódás, tényleg idegesítő, de engem nem zavar, és tényleg rálehet fogni, hogy rosszak a körülmények, hamarabb megy tönkre.
Ami kell de feltétlen, te magad tud karban tartani a felszerelésed, legyen valami készleted rá, vagy egy idő után képzetséged, és tud karbantartani, javítani a felszerelésed. Tuningolni, persze csakis kizárólag, szerelőknél.
Jah olvastam, olyat, hogy legyen évszakváltozás, ezt nem tartom jónak, nem töltesz el a játékmenet folyamán, ott annyi időt, hogy ezt átéld, az meg nem lenne reális, hogy egyik nap nyár van másik nap meg már esik a hó.
Ez akkor kel, ha online játszol, és akkor reálisan telik az idő, de akkor az már tényleg kemény MMORPG lesz. Ilyen esetben tudok elképzelni, olyat, hogy szervergépre rátesznek, egy időjárás figyelőt, és a játék, reálisan olyan időt produkál, ami akkor van azonnal, vagy 1-2 nap csuszással, de az elég nagy teljesítmény lenne sztem

Szépen napról napra változik a természet.
Olyat tudok még elképzelni, hogy van egy olyan pályaszakasz, ahol tél van, pl a robbanás miatt, azon a területen valamiért nagyon lecsökkent a hőmérséklet, és emiatt, csak ott eső helyet, havazik, és lepi el hó a tájat.
Eszembe jutott, egy olyan, hogy van ez a dolog, hogy akit megjelölt a zóna, A COP-ban ügye, ha túléled a kitöréseket.
Lehetnének, mutáns stalkerek, emberek benne. Nem pont szörnyként, hanem olyan, aki szert tett olyan képességre, mint pl a zsonglőrök, vagy kontroler, esetleg jobb fizikum, amolyan tökéletes katona lett stílus. Vagy kapnál valami képességet, semlegességet élvezel, mondjuk valamelyik anomáliával szemben, tehát nem hat rád, az elektromosság, vagy nem égsz meg.
Ténylegesen javulna a látásod, jobban kitűnnének, az anomáliák. Ez amolyan random funkció lenne.