Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

• Intel Core 2 Duo

Szavazat: 0 0.0%
  • AMD X2

• Egyéb dualcore

• Egymagos Intel

• Egymagos AMD

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
quake4.png

Itthon mondjuk lesz 40k is az elejében fogatlan nyárra terveznek egy árcsökkentést $113-ra mellesleg.

Ugyanmár... Stalker megjelenése előtt kell fejleszteni. Vagy a megjelenést követeő tesztek után közvetlenül.

Most lenulláztam magam a PSP-vel, a stalker-t is csak szülinapi pénzből tudom majd megvenni, szóval biztos, hogy ez nyárra marad.

Ja értem :roll: nemhogy lenyúltad volna öcséd PSP-jét :D

Egy kicsit off:

ez olyan mint amikor megjelnt a tetris... amikor megjelent kellet 3 db egyik ismerőnk családjába, mert folyton verekedtek érte, amikor 1 volt :D

AMúgy én rühellem a konzolokat, öcsémmel (kisebikkel, nem a PSP-sel) vettünk anno egy PS2-t, de használhatatlannak tartottam, el is adtam.
Most viszont egy a PSP valóban jó, mert már egy kicsit olyan, mint egy kisebb számítógép, jó netezésre, zenehallgatásra, nagy a kijelzője, írnak rá progikat, meg egy csomó olyan dolog, amitől több, mint egy konzol...

Egyetemen, 2 óra között (vannak néha 1 órás szüneteim), amúgy bármikor, mikor kedvem van, előkapom és Game (lakásban, kocsiban, telken, bárhol).

OFF:
én a GBA-t nem tudtam kihasználni... csak olyankor játszottam vele, amikor az asztali géppel is megtehettem volna... suliba vagy utazáshoz meg valamiért sosem akartam elvinni (örültem, hogy nincs gép a közelemben talán)

Magam is sokszor játszom vele olyankor, amikor a gépen is megtehetném ezt, de pl. egyes játékok nem vagy nem úgy jönnek ki PSP-re, mint PC-re (én GTA mániás vagyok és ahány verzió csak van, mind kipróbálom, és a PSP-vel most így elvilekben kaptam 2 edig számomra játszhatatlan verziót (VC, LC Stories). Tehát nekem ez is egy szempon.

Amúgy könnyen lehet, hogy én is meg fogom unni egy idő után, de most még nagyon hasznosnak tartom.

OFF:

Tibi":97217u7v mondta:
Akkor legalább nem vagyok egyedül :) Én a GTA1-től a GTA San Andreas-ig az összest végigjátszottam. fogatlan

Nekem a 2 kimaradt fogatlan

Konzoloknak előnye, hogy megjelennek rá olyan játékok, amik pc-re nem. Mortal Kombatot sem folytatták nem1

Sajnos jelen állás szerint (és ez már a fejlesztés kezdete óta így van) a GTA IV sem jön ki PC-re. :cry:

Állj állj állj... a GTA IV a San Andreas. Régebben IV volt (van ahol még most is) most pedig San Andreas, csak úgy van elnevezve, mint a Vice City (bár a Vice City nem nevezhető egy újabbb résznek a III után, mert nem volt benne forradalmi újítás, és ez így is lett).

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul