Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

• Intel Core 2 Duo

Szavazat: 0 0.0%
  • AMD X2

• Egyéb dualcore

• Egymagos Intel

• Egymagos AMD

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
OFF:

GTA3 / Vice City / SanAndreas lényeglben ugyanazzal a motorral készült ezért nem adtak neki külön számot... meg egy idő után hülyén is néz ki, hogy 621.rész :roll:

Tibi rosszul, pYura jól látod a dolgot: a III, a Vice City és az SA egyre mennek. Bár részletesebbé váltak bennük (fokozatosan) a 3D elemek, színesedett az egész, növekedett a játéktér, új funkciók (úszás pl) bekerültek, de a három rész egymáshoz képest technikailag közel áll.

Arról nem is beszlek, hogy a következő rész neve hivatalosan is GTA IV.

Hát, nem tudom...eddig úgy volt hivatalosan a negyedik rész a San Andreas volt, már a játék megjelenése előtt egy évvel is így volt emlegetve. A Vice City a 3.5 XD mert az a kettő között van (ezt csak úgy humorból). Szóval eddig GTA I,
GTA II, GTAIII, GTA Vice City, GTA San Andreas=GTA IV (eddig négynek volt szánva hivatalosan is), GTA Liberty City Stories, és GTA Vice City Storyes.
Akkor nem értem, hogy hogy lehet az, hogy a IV a következő hivatalos rész lesz. Ennyi erővel a GTA III is lehetne GTA Liberty City, mivel ugyanolyan,mint a San Andreas, Vice City, csak nincs benne annyi cucc meg lehetőség

De nekem tökmindegy, hogy hogyan van megnevezve, nem befolyásol semmiben :)

Szerintem olyan szavazás kéne hogy milyen prockót veszel, ha megjelent a stalker :)

Tibi lol

Sosem volt a SanAndreas IV-nek szánva. Ez csak egy agyrém volt az sg.hu erre vonatkozó topcijában.

Ha megnézted volna egy hónappal ezelőtt (mert most nem látom már a listán) a rockstar.com oldalt, ott is GTA 4-ként futott a következő rész, mióta csak kirakták (nem tudom, hova lett).

Az SA mindig is SA néven futott, soha sem volt sorszáma.

OFF:

Tibi":3au3rgxm mondta:
nem értem, hogy hogy lehet az, hogy a IV a következő hivatalos rész lesz

Úgy lehet, hogy az utolsó hivatalosan számozott rész a 3 volt :mrgreen: na de itt off vége...

Slade":1kw1ua7x mondta:
Szerintem olyan szavazás kéne hogy milyen prockót veszel, ha megjelent a stalker :)

Én bírok magammal és még ebben a hónapban fejlesztek, amint meglesz jön a teszt taps1

Nekem sose sikerültek ezek a mérős dolgok. Illetve szerintem nem sikerültek. Igaz még sosem próbáltam mérni full üres windows alatt, ez biztos baj.

Úgy érted a benchmarkokban kevesbb pontot kaptál a vártnál? Winreinstall meg a jó fajta driverek segítenek rajta!

Tudom, hogy ezek segítenek, csak mikor winreinstall van, a legkisebb gondom is nagyobb annál, mint hogy méregessek. Aztán mikor már áll az egész rendszer, késő...
De legközelebb ez lesz az első.
Egy kérdés: a videókártya legfrisebb driverén kívül mi az, amihez még driver kell és jobb lesz tőle az eredmény?

Hát ha alaplaphoz nem teszel fel, akkor fos lesz az egész :D, hangkártyához is tegyél fel, meg ami igényli ^^

Jó a chipset az triviális, addig fel sem ismeri a windows a HD hangrendszert.
Amúgy érik már a wireinstall, szóval lehet, hogy a közeljövőben megejtem a dolgot.

Chipset/integráltcuccok mind külön driver, de ált egyben pakolják össze a gyártók.

Lesz procicsere februárban. Milyen kettő vagy milyen több magos Intent ajánlasz pYura? (a kettő vagy a több attól függ, mit szeret az alaplap).

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul