Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

• Intel Core 2 Duo

Szavazat: 0 0.0%
  • AMD X2

• Egyéb dualcore

• Egymagos Intel

• Egymagos AMD

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
hispan1":2u1ypc6j mondta:
A minimumot 2 GHz-ben határozták meg, szóval ami efelett van, az elég.
Nekem meg nemigen lesz kétmagosom, mint kiderült...
Osztottam, szoroztam és rájöttem, hogy nem érné meg most beruházni, mér ebbe a gépbe.

Azért egy 2GHz-es P4 nem hasonlítható össze egy 2GHz-es Core 2-vel... meg AMD-vel sem, de mindegy nem akarok ebbe megint belemenni.... :roll:

Tibi":2054dt9j mondta:
Geforce GTX 8800? Csak 200-300 ezer... :D
Viszont láttam vele pár Microsoft FlightX Simulator-os képet DX10-ben, eszméletlen jól nézett ki! eljen

8800GTX 768MB - 130k
8800GTS 640MB - 96k
8800GTS 320MB - 70-75k

Kezd egész értelmes áruk lenni. Egyelőre nem érdemes venni, majd ha tavasszal kijön a G84/G86 chip meg egyéb hibridek. Én a 8900GTS vs 8600Ultra -ra leszek kíváncsi :D

Tibi":3u1n3o7l mondta:
Huhh, valamelyik oldalon 280000 volt az ára. Akkor ezek kicsit túl becsülik a dolgot :)

SLI-ben van ennyi :D meg a BFG változat 200k fölött van, mert gyárilag húzott és vízhűtéses :roll:

Tibi":2uan1vit mondta:
pYura":2uan1vit mondta:
Tibi":2uan1vit mondta:
Huhh, valamelyik oldalon 280000 volt az ára. Akkor ezek kicsit túl becsülik a dolgot :)

gyárilag húzott és vízhűtéses :roll:

Akkor már nem is csodlkozok rajta annyira. A vízhűtés sem pár fillér...

Ebben a kártyában az a drága, hogy kitesztelik neked, hogy menni fog húzott órajeleken és a vízhűtés sem fog ereszeteni... egy szimpla blok nem kerül többe 10k-nál semmiképp.

lol: vízhűtéses videókártya...
Amúgy van értelme a vízhűtésnek, mert engem eléggé idegesít ez a "sok" ventillátorzaj. Next gépemben pl tuti, hogy passzív lesz a procihűtés...

hispan1":2g8dyf8f mondta:
lol: vízhűtéses videókártya...
Amúgy van értelme a vízhűtésnek, mert engem eléggé idegesít ez a "sok" ventillátorzaj. Next gépemben pl tuti, hogy passzív lesz a procihűtés...

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a vízhűtésnek is van hangja a pumpa és a radiátorokra szerelt ventik miatt. Full passzívan max valami "Energie Efficient" AMD fog elmenni, de ezért külön pénzt kiadni... táp szintén limitált lesz, VGA szintén... mostanban nagyon sokat agyaltam egy fulll passzív gép összerakásán, de jelenleg normális teljesítmény mellett nem lehetséges. Elképesztően sokat számít akár 1 lassú fordulatú venti...

A másik gépet sikerült úgy megincsálni viszont, hogy 1db 12cm venti van az egész gépben (hátulról fúj befele). Táp, VGA passzív, CPU-ventit kihúztam és az ATA vinyó sem melegszik annyira... Hangja tényleg alig van a gépnek, de valami zajforrás mindig marad (szomszéd, forgalom, vinyó, fülzúgás...)

Persze, zajforrás mindig van, de azért elég hangos egy gép magában is ahhoz, hogy az ember minél inkább kiiktassa. Pl a Zalmanom a procin mindig minimálisat forog, de attól még van hangja...

Meg kell találni az a pontot, amikor azt mondja az ember, k ez már elég halk, mert full hangtalan gép építése szinte lehetetlen és pazarlóan drága...

Tudom, sajnos. Az a legjobb, mikor az ember meghozza az új gépet és az kb egy hétig szinte hangtalan. Nem is tudja, hogy megy-e, vagy sem, rá kell nzni a kis zöld ledre az elején :) De ez csak egy hétig tart :(

én gépem kb olyan hangos már mint egy traktor. ezt elősegíti a 6 kis ventillátor, a videókártya hűtője, procihűtő, és az, hogy modolt a gépház, és sűvít belőle a levegő. :mrgreen: lehet hogy ez kicsit túl sok? kérdés1

Én havonta kiporszívózom, sőt a ventik pengéjén is átmegyek ecsettel, mert ugye a hangnak kb 80%-át a lapát körül turbuláló levegő adja. Utána jó is egy pár óráig, de teljesen nem lehet kitisztítani, úgyhogy hamar visszatér a kosz...

Arra gondoltam ennek kapcsán már korábban is, hogy a lapátok egyik felére, ahol a mikorpor megtapad, lehetne tenni egy leheletvékony fém réteget, ami fel van mágnesezve, épp annyira, hogy taszítsa a port. Egy ilyen venti sokkal tovább maradna hangtalan, mint egy hagyományos, csak műanyagból készült darab.

és akkor leesik a fémdarab forgás közben és szétdarabolja a gépedet belülről :D :D :D nem hinném hogy ez megtörténhetne :) A mágnesezés nem bánata mást is a környezetében? Például vinyót, procit, ilyesmit. Vagy olyan gyenge lenne?

100% hogy semminek sem lenne baja tőle, egyébként én nagyon utálom hogy gyakran ki kell kiszedni mindent azért hogy letakarítsam..

Épp csak annyira lenne statikusan mágneses, hogy a port taszítsa, nem zavarná a winyókat, meg ilyesmit. Nem tudom, erre még miért nem gondoltak eddig a gyártók...
Ugyanilyen elméletem a mágnesen lebegő egér (az egérpad pozitív, az egér apja erősen negatív lenne. Az egér, ha csak nagyon erősen le nem nyomjuk, az egérpad felett lebegne, lézeres volta miatt teljesen pontos lenne. A taszítás mértékét be lehetne állítani (mondjuk az egérben elektromágnes lenne), így mindenki eldönthetnő, hogy mikor lebegjen el és mikor tudja normálisan csúsztatni az egérpadon (pl FPS játékokban célzás közben). Na, milyen ötlet?

Lebegő egér taps1 remélem beadtad már szabadalomnak. ááá eljen

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul