Microsoft Windows XP

A qttask-ot és a daemon-t saját programján belül tudod beállítani automatikusan,hogy ne induljon.Az ATITool és az nvidiás dolgok a vga finombeállításait csinálják,úgy hogy szerintem egyikük felesleges.
Azt hiszem,az NvCpl csak kirakja az óra mellé az ikont,de mivel az nvidia beállítása elérhető az "asztal,jobb gomb" megoldással is,felesleges.

Megérkezett a következő frissítés a dologhoz , nálam (netbookon ) 9 db-ról van szó (8 a windózhoz , + 1 az infopath-hoz ).

és a januári "adag" is megjött , frissítés xp-hez , meg a szokásos káros szoftver eltávolító eszköz

Egy nagyon ostobenkó kérdésem volna,és segítséget várok. Az XP milyen mértékben hardverfüggő "fölfelé"? Úgy értem,ha mondjuk most beszerzek egy zsír új két vagy négymagos gépet ,turbózott videokarival etc., az nem visítozik miatta? Vagy azokhoz netán 7.0-ás dukál már?

nem lenne ott probléma , xpre is van eszközillesztő , meg stb , esetleg a memória mérete lehet a gond , a 32 bit-es os nem nagyon szereti a 4gb fölötti dolgot. (a fórum azért van , hogy kérdezzünk akármilyen marha is a kérdés )

zombimorzsi: menni fog XP-vel is, de 7-es dukál, már csak azért is, mert nem kell drivereket külön föltenned. Az update, ha egyszer kiszabadul a netre, minden eszközödhöz (többnyire) a legjobb drivert szedi le. Nameg az XP-t nem a 64 bites dolgokra találták ki. Veszel egy 64 bites probit és ráteszel egy 32 bites oprendszert? Sok értelme nincs. Nameg egy 64 bites win7 valóban kezeli a 4 giga ramot, nem úgy, mint az XP.

hát igen a win7 64bit 192gb-t is tud kezelni ha jól tudom a win xp 32 biten 3 de 64en már 128gb :)

Azt kell meggondolni, hogy az XP 64 bites támogatása később készült el, nagyon gyér rá a driverpark, eredetileg nem 64 bitre találták ki azt a rendszert... Ellenben a win7-et már eleve mindkét kiadásban fejlesztették, van is mindenhez 32 és 64 bites driver is.

a mai adag + 1 biztonsági xar , de azt nem fotóztam le.

44edb.jpg

Egyértelműen Win7, abból is 64 bit. (Szőrszálhasogatás: nem 7.0, hanem 6.1.7600-tól fölfele :) )

amíg támogatni fogják a winxp-t addig nekem biztos ez lesz , tehát még 1-2 évig simán , én még mindig azt mondom ez a legstabilabb , lehet a win7 sem rossz , de na én bevallom félek tőle egy kicsit , sok ismerősömnek van és nem talaálok meg rajta kb semmit , enyhén túl lett bonyolítva :D vagy rosszul látom ?

viszont a frissítések után mintha gyorsabb lenne a dolog főleg netbookon , ott érezhetően :)

Én szeretem az XP-t,de belátom,hogy a Win7 alatt szinte minden "szebb" :D ,gyorsabb.

Nálam sebességben ugyanott van kb. mindkettõ (talán a 7 egy kicsit gyorsabban tölt be, azon NOD 4.0 van, az xp-n még a 3-as verzió van).

64 bites? Valamiért meg voltam róla gyõzõdve hogy 32 bites lol2 lol2

Amig XP alatt is elfutnak az új kiadások, addig marad nálam, mert amire nekem kell, arra elég, a cifrázás
meg már nem hoz lázba.

Vissza
Top Alul