Microsoft Windows XP

Haver gépe felvette azt a szokást , hogy elindul a windows , be akar jelentkezni live mseenger-be és a gép újraindul ? valami ötlet ? (vírus/spayware nem lehet , áttnéztük kasperskyvel, spybot... malwerbytes antimalwer progikkal , egyik sem talált semmit.. )

Eleve vedd ki az autómatikus újraindítást (Rendszer ablak Speciális fül indítás és helyreállítás rész, és Autómatikus újraindulás elől pipa ki, és akkor látni fogod a kékhalál üzenetét, ami meg kiírja, mi a baj).

meg lett nézve időközben , de itt hiba nem volt... no nem baj , várunk egy kicsit aztán majd kiderül mi van.

Szokott valaki movie makerrel foglalkozni? Egy klippet raknék össze ami nincs egy perc se, de amikor menteném filmfáljba megáll 1%-nál és megy fölvele a hátralévő idő a végtelenségig...
Régebben sose csinált ilyet.

Másoknak is előjött ez a gond. Megmagyarázhatatlan, persze már rég letöltöttem egy másik videó szerkesztőt és az sokkal jobb.

Ja meg a frissítő szerda is megvolt , megint a szokásos tapaszok , meg az officehoz ilyen olyan marhaság :P

Kék halál:Bad Pool Caller...
Memtest negatív.
A fenébe... :D
Xp indul,fagyás vagy kék halál.
Ötödikre,hatodikra működik csak rendesen,utána viszont nincs gond.
WTF?

Hi! Az lenne a problémám hogy elfelejtettem sima flhasználót is létrehozni(Winfos Xp)
a rendszergazda mellé igy egyböl a rendszergazda fiókjába lép be a gép (ami azért is idegesitő mert igy mindenki látja a cuccaimat a gépen).
korlátozott fiókot már sikerült kerülőuton létrehozni de vmi gebasz végett még mindig a rendszergazda fiókjába lép be az átkozott,
bármit is állitsak rajta. :evil:
Nem lehet vhol megbuherálni a dolgot hogy mikor inditom ki tudjam választani a korlátozott felhasználót? :|

Blackacehun :A gond az hogy ugyanazt csinálja... ezt is megpróbáltam már + a fiókházirendbe is belepiszkáltam de semmi az ég világon nem változik.Sajnos ez csak arra jó ha kijelentkezek.De ha kikapcsolja xy akkor ujrainditáskor ujra ezt a marhaságot probálja eröltetni (egyböl a fiókomba lép be). Régen okj -s képzésen csak linuxot (debian) nyomattuk win csak a vége fele volt... és ha jól emlékszem ha elkövetted a másik gépen azt a banális hibát hogy nem hoztál létre a rendszergazda mellé usert az xp -n
akkor a tanár azt mondta:" Megszivtad öcsém" . (Ez egy régi problémám most van rá idöm hogy végre utánnajárjak ... ez van.:wink: )

Vmivel csak elő lehet hozni utolag is hogy az üdvözlőképernyő jöjjön be inditáskor .... csak hát hiába guglizok . + már ott tartok hogy a szemem is guglizik. :?

Blackacehun:Végül is több szem többet lát.Ugy látom ebbe belesumvasztottak mindent. Mindjárt át is bogarászom.Ezer köszönet. :D

Windows-os képernyõillesztõ hogy tud meghibásodni?
Újratelepítésen kívül van még megoldás?
Ha valaki már találkozott hasonló hibaüzenettel, megírhatná a véleményét.

Egész pontosan mit ír ki és mikor írja ki? Rögtön induláskor vagy valamilyen program indításakor? Eseménynaplóban van róla bejegyzés? Az eszközkezelőben a videó illesztőnél van sárga felkiáltójel? Ha van akkor a tulajdonságokban milyen hibakódot ír? Volt mostanában kék halál? Ha igen, milyen kóddal állt le? Melyik driver nvidia vagy amd? És hanyas verzió?

Ma újra megkaptam, szóval: nv4-disp fájl meghibásodott.
Megcsináltam az Nvidia driver frissítést(törlés, újratelepítés), videokártya újratelepítést, videokártya fizikai
kivesz - letakarít - berak játékot is.
Kb 5-10 perc játék után jelentkezik, mindegy, hogy online játszom vagy egyjátékos mód.
Kékhalál nincs, csak becsíkozott képernyõ, amit visszavesz a legkisebb felbontásra.

Vissza
Top Alul