Microsoft Windows XP

Nod32 (havonta leszedsz egy új nod demo-t az eset.hu-ról, és frissíted, ismét 1 hónapig frissül a cucc, tulajdonképp ingyé van nod-od!, vírusirtó) 8) :lol:

+

Spyware Terminator (ingyenes, magyar, automatikusan frissülő, nagy adatbázis háttérrel rendelkezik, kémprogramok, és ilyen szar férgek elleni program)

+

ZoneAlarm (hát ő tört verziós.. ez van, tűzfal)

=

Totális védelem, ide nem jönnek be dögök.

/Bocsi, kicsit off/

hát igen a hóaponkénti letöltögetésnek sok értlme van , meg a zonealarm tűzfalból van ingynes is :D

Emberek az feltűnt valakinek, hogy a ZoneAlarm már kb 2 éve nem jó semmire? :D (XP és Vista, meg gondolom win7 saját tűzfala is többet ér már...)

hát jha és többminddennel össze szokott akadni .... szóval nem a legjobb termék , de routert kell használni az meg kiszűri a dolgokat .

támadt egy elég idegesítő gondom a gépemet elintdítanám és kiírja azt hogy "hiányzó bootmgr" (fekete háttér fehér betűk) és nem tölt semmit se be
előtte meg néztem hogy tud-e boot-olni egy dvd-ről belemetem az install-ba hogy meg nézzek valamit (hogy biztos jó-e) a cuccot nem akartam már felrakni mert késő ezért kiléptem az installjából indult volna újra a gép és akkor írta ki ezt . utána még próbáltam boot-olni arról a lemezről de akkor is ugyanezt írta ki :S
mi a megoldás erre
nem tudom de remélem nem rossz helyre írtam

a google ebben az esetben is barátod , és nekem azt dobta ki , hogy ez vistas probléma
"Sziasztok.

Leírnám az első vistás problémám, aztán ha ezt megoldjuk, akkor utánna jön a többi :)
Nos, feltelepítettem, nem is volt semmi gond. (vista ultimate). majd miután kivettem a dvd-t, újraindítás után kiírta hogy "hiányzó BOOTMGR" , és nem is csinált semmit , akárhogy állítgattam a bootolást.
viszont ha bennehagyom a DVD-t , és úgy indítom újra a gépet, akkor ugye kiíírja hogy "CD ről való bootolához nyomjon meg egy billentyűt" ... persze nem nyomok semmit, és ezek után elindul a vista."

megoldás: bootolás a vista dvd-ről , ezekután http://prohardver.hu/tema/windows_vista ... -7556.html , de a boot sorrendnél a biosban ugya a cd meghajtó a legelső ?

(megjegyzés , a vistat felejtsd el , az egy ócska oprendszer , telepíts win7-et )

kösz
ja akartam használi de bexart :S
ja boot-ot a biosban úgy állítottam be hogy a legelsőnek a cd/dvd-ről boot-oljon aztán a vinyóról
(ja és valaki ne hogy azt higgye hogy kamuztam ezt az egészet mert hisz a sajátom else indul akkor hogy tudnék írni, ezért fater gépéről írok :D )

WTF????
1008674768DSC00001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

na most meg mi történt az adataimmal??

Kérdés: valaki meg tudja mondani, hogy meddig lesz még az XP-hez frissítés? Valaki mintha írta volna régebben, de sehol sem találom azt a hozzászólást...

olyan problémám van, hogy angol nyelvű windows xp sp3am van, és nem tudok hosszú ő-t meg á-t meg ű-t írni bizonyos fórumokon :S itt sem tudok az üzenőfalon, de pl itt már megy.

jó lenne valami utf8at vagy mit felrakni, de eszem nincs hozzá mit és hogy kell.

any idea?

ma jött ki új win update , szóval tessék telepíteni .

help1
A problémám a következő:A hanglejátszás néha megakad,aztán folytatódik,ugyan az Youtube-val is.
Valahol olvastam,de már nem emlékszem,hol,hogy kevés memória van rendelve valaminek,ez okozza a problémát.(A játék közben ilyen gond nincs)
Tudna valaki segíteni?

ez vicces , mert havernál ilyen win7-en volt , feltettük a legfrisebb hangkari drivert , meg dx-et frissítettünk és a probléma megoldódott .

Látom a Win7-es topicban az msconfig-ról van szó. Nekem is lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem, csak XP-n:
Ezek közül (a kipipáltakból - az ATITooL-on és az egui-n kívül -) melyek azok a programok, amelyeket muszáj elindítani? A többségük valami nVidia-s izé.
A quicktime-os qttask-ot meg hiába kapcsolom ki, valamiért mindig elindul :? (A kép készítésénél is pont akkor szüntettem meg a kijelölést)

091122_01.jpg

nagy része csak arra szolgál, hogy a gyorsindítóban jobb oldalt megjelenjen az ikonja.

néhány progi a szolgáltatásokba is beleeszi magát pl: adaware, vagy perfekt disk , meg ott van jópár olyan windows szolgáltatás is ami nem kell .

Az nwiz-t kivenném, a többi maradhat, illetve egyesével szedd ki őket egészen addig, míg még működik a videokártya driver (valamelyik nvidias-nak biztosan mennie kell).

Vissza
Top Alul