Microsoft Windows XP

fura mer én is évek óta használtam (eredeti licenc-el ) , és nemfogja meg a dolgokat , ha megfogja akkor azé vinnoyg mer nem tudja törölni , sok memóriát fogyaszt , akárkit megkérdeztek , akármilyen fórumon ,azt fogják mondani , hogy a nod 32 magában egy elbaxott dolog , (igen a 2.0 verzió az nekem is tetszett és az tényleg jóvolt , de ez a 3.0 és a 4.0 az semmi , egyenlő a 0-val... )

hát mindent tudni kell használni én amondó vagyok...a programok is azt csinálják amit mi parancsolunk nekik.

igen hülye vagyok és nem tudom használni , de örüljünk hogy nálatok minden rendben használjátok csak egézséggel , jha ezen a véleményen nem csak én vagyok , nézz meg akármilyen tetsztelős oldalt , és ott is meglátod a 4.0 eset.től egyáltalán nincs senki elájulva....

http://mtc.sri.com/live_data/av_rankings/

nos Jim ha magadra veszed akkor igen az vagy! nem igazán értem ezeket a felháborodásokat.

nálam is ez volt régen ,de a bizalmamat nem nyerte el újra , hogy befizessek még 1 évre...

Én is csak tapasztalatból beszélek... Albis gépeken NOD volt, orrba-szájba fertőzték egymást pendriveokkal mindenféle vacakkal, aztán a KAV-os laptopra hozták pucolni a flasheket...

Nekem már negyedik éve van meg a Nod,idáig nem volt vele semmi problémám.
Mielőtt újratelepítek,megnézetem a vinyót más vírusölökkel,találnak e valamit.

a nod 4.0 az tényleg egy rakás sz mert (érvényes licenszem van) és mostánában leszedett vmi frissítést és néhány óránként letiltja a védelmet mert "lejárt a licensze" közben meg érvényes ez év véggéig szval nálam be is végezte

na tessék , akkor lehet nálam is xar lett volna , de ezt megelőztem :)

A Kaspersky talált 4 trójait.(Trojan.Win32.Agent2.cjlr) lol2
Elküldöm az ESET laborjába nem1

Nézem a többivel tovább.
Érdekes,beírtam a google-ba a vírus nevét,alig van róla infó a neten

jah el is feljtettem leírni a nod még frissítette service pack 2sre a win7et igaz nem nálam volt de elég fura azért

Az F-secure talált 1 trójait,amit a Kaspersky nem talált meg.
23-án hajnalban írtam egy emailt,amiben felhívtam a ESET figyelmét a trójaira.Még aznap kaptam választ.Megköszönték és kérték,küldjem el nekik a fertözést tömörítve,"infected" jelszóval védve.Jeleztem,hogy nem tudom elküldeni,mert törlődött,de megadtam a linket,ahonnan beszereztem(Techline :) )

Tanulság:NINCS 100%-os védelem.Maradok a Nodnál.

a nodnak a supportosai azt tudják mondani , hogy hívd fel őket telefonon oszt majd távfelügyelettel áttnézik a géped , de egyébként nem kell filemeket, játékokat , zenéket letölteni és nem kell pronoldalakra járkalni akkor biztos nem fogtok semmi vírust beszerezni :) .

Az egyik vírust,mint írtam,a Techline oldaláról kaptam.
Meg nincs az a viruskereső,ami mindent megtalálna.
Már újta raktam a gépet,rendesen mükszik hmm

http://techline.hu/kiprobaltuk/20091011_xp_tuning_ingyenes_letoltes.aspx
A "XP Tweaks Unlocked" letöltése tartalmazza a vírust.
Olvasd el a hozzászólásokat.

Nekem az Avast! vírusirtó van fenn, ami otthoni használatra teljesen ingyenes, évente kell új licenc-et kérni hozzá ami szintén ingyenes. Eddig semmi problémám sem volt vele. Időnként átnézetem a gépet Kaspersky-vel de az sem talál semmit. Nekem bejött, és kicsi a memóriaigénye.

Vissza
Top Alul