Microsoft Windows XP

"A Microsoft biztonsági okok miatt elég szűkszavúan nyilatkozott a két új frissítésről. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy az egyik az Internet Explorerhez, míg a másik a Visual Studiohoz készül. Az előbbi esetben kritikus, míg az utóbbiban közepes veszélyességi besorolást alkalmazott a cég."

egyik programot sem használom , szal nem én vagyok a célközönség

Nekem sem jelezte,Microsoft Update.
Én most telepítettem:
Microsoft Windows XP
Összegző biztonsági frissítés a Windows XP rendszeren futó Internet Explorer 8 böngészőhöz (KB972260)

Microsoft Visual Studio 2005
Biztonsági frissítés a Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 terjeszthető csomaghoz (KB973923)

update-on megkerestem őket , le is jött , nekem 3 egyszerre

Tibi":207g4v71 mondta:
Általában szokott jelezni ha van valami új, külön netről még sose frissítettem :) .

nálam is így van , de néha a netröl kell frissítenem , ez miylen marhaság már , hogy az updat csak ie elpl érhető el :|

azt pl egyzser kell érvényesjteni és többé nem fogja felajánlani

help1 van egy kis gondom a C:\Documents and Settings\gabber mappában (mármint azé ez a neve mert én vagyok a rendszergazda) az NTUSER.DAT file 300mb-ről egy nap alatt több mint 2gb-re hízott és ez baromira zavar van erre valami megoldás?

esetleg annak lehet valami köze hozzá hogy aznap raktam fel a steam-et azután pár órával figyeltem meg ezt :?:
és azt írták hogy wintools.net kell hozzá és felraktam csak nem tudom hogyan kell használni :cry:

a steam-t én tegnap raktam fel , de semmi probléma nincs azzal a file-al

és akkor esetleg meg tudná valaki mondani hogyan kell használni ezt a Wintools.net progit
és vírusirtóval is átnéztem "nem" vírusos ha valamit telepítek egyre többet foglal lol2

esetleg próbáld ki a tune up -ot is hátha...

jim 1000 kösz a tune up lecsökkentette 500mb körülire a file méretét meg-hajol

Vissza
Top Alul