Microsoft Windows XP

Tudjátok,hogy a WinXP a 4Gb memóriából miért PONT 3.2 Gb-t lát?És az tud dual channel-t,ha 2x2Gb
memória van az alaplapon?
Mert be akarok ruházni és nem érdekel az elvesző 800mb ram,csak fusson dual-ban.

mert a memóriába beleszámít az összes ami a gépbne van , szal érthetőbben vga memória , mondjuk ha abbol van egy 512-es akkor az is lejön a 4gb-ból . Miért ne mene dual c modban ? , ez csak attol függ hogy a lpod támogatja -e vagy nem , valószínűleg támogatja ,mert nekem a régi konfigom (ami már nem az enyém :D ) majd 4 éves és az is támogatta . Azt nem írtad , hogy milyen márkájú memóriát akrsz venni milyen deszkába , ha gigabyte-od van akkor én abba kingmax-ot ajánlok , megveszel szépen belőle 2db 2gb-s kit-et aztán hadd szoljon .

szervizcsomag 4??!! lol2
szervizcsomag_4b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

szerentime meg nem , ezt a microsoft hivatalossan bejelentette még régebben .

ja lehet de még hivatalosan nem lehet tölteni de torrenten találtam de minek hisz itt a win7 inkább az.........

Na ez a problémám.Nem emlékszem,hogy telepítettem volna az SP4-t.(nem is hallottam róla)
Eredeti win xp,csak értesít a frissítésről,én frissítek.
A hálózat többi gépén SP3-t mutat.

Valakinek valami ötlete,hogy mi ez?
(sürgősen újra telepítem)

de fogjátok már fel , hogy nem lessz sp 4 , az xp támogatása asszem még 2012-ig él aztán vége , de több szervíz pack NEM LESSZ , ez pedig biztos fake mert a windows update-on nincs fent semmi fontos firissítés ( az ilyen g4l leszámítva ) .

gabber 9511":12uajizf mondta:
lehet hogy össze-vissza kattintgattál és letöltötted :D

Mit?A nemlétező SP4-t? lol2

Jim,tudom hogy nincs SP4,ezért nem értem.
Nem fake.,az én gépem,ha beírom a futtatásba,hogy winver,ezt írja ki lol2

ma jött ki frissítés az xphez 13db (nálam +5 az office 2007 miatt )

A fenébe!Most néztem meg hogy a 3 frissítés mind az Office-é volt.Az xp nem frissült!
"szellem a gépben"
Valami beette magát a gépembe.Még jó hogy használok Nod32-t és win defendert lol2
format c: fal1

nézz fel windows upadte-re és ott kiderül , az igazság (válaszd a sürgős firsítéseket ) (jha és nod32 , hát kukába való , én nemrég váltottam , és hát kicst jobb :D )

noddal ne csodálkozz, ha olyan vicces dolgokat szedsz össze, amik még a rendszer verziószámát kis megváltoztatják :D KAV

hát igen a nod a legroszabb választás a kspersky az tényleg jó , megfog mindnent ,de csöppet belassítja a géped , és az miért van , hogy teljes keresés közben a temp mappába pakol akármilyen idiglenes fieokat , ami több mint 5 gb , és utána sem törli őket ??

Vissza
Top Alul