Microsoft Windows XP

az orosz kolegák készítették hozzá , olyan telpítője van mint normálisan , ciril betűvel , de azt mondják hogy működik .

ilyen dolgoról még nem halottam az is lehet hogy , nincs is , viszont a dx 10 ha jl tudom akkor shardell modell 4.0 kötelező .

Igen.A GPU-m (X 1950XT) csak 3.0 tud.Szándékomban áll egy csere(komplett gép),de egyenlőre vissza tart,hogy dx 10-es kártyához Vista kéne,én meg inkább megvárom a Windows 7-t.

Amúgy fenn van a Windows7 béta build 7000. és nagyon tetszik..

Honnan gondolod, hogy a memóriával jobban bánik azon kívül, hogy kevesebbet eszik illetve hogy érted, hogy szebbek a játékok? (arra akarok kilyukadni, hogy ezek szubjektív meglátások, nemde? szerintem ne tartson vissza az XP egy gépújítástól... max a 7-esig még nem használod ki a vasad...)

Csiga07":4cxsnsz9 mondta:
Widra":4cxsnsz9 mondta:
Szépen csillog meg minden mi :D azért tetszik.

Igen,azért!(meg a memóriával jobban bánik,gyorsabban indul,a játékok szebbek alatta,meg ezt is alóla irom..)

Elmesélem, hogy kb. a Kernel 40 megát eszik, az ms tech konferecniáján volt erről szó. Hülyeség, hogy jobban néz ki rajta a játék, mivel vga függő, ha az nem támogatja a dx10.et meg egyéb új fícsört, akkor semmit nem veszel észre belöle. Nem de?!

Widra:Én nem értek ezekhez a dolgokhoz.Csak szubjektiven érzéseimet tudom ide leirni.De érdekel.
Fel raktam egy játékot mindkét rendszerre,onnan a véleményem.
A játékok alatt futattam dolgokat (nod32 víruskeresés,egyebek)
A win7 messze verte az xp-t
Hispan:A windos xp eredeti,de a géphez van regisztrálva,vistat és feltört dolgokat nem akarok..

"A stílus maga az ember"

Hát ha XP-hez hasonlítod a 7-est, ne csodálkozz, ha "messze veri".
Szerintem Vista-hoz képest nem lenne olyan nagyon nagy különbség...

Nem csodálkozom.Ezen nem...
Úgy halottam(pontosabban úgy jellemzik) hogy a win7 a vista kész változata.

Csiga07":pa2fcrzo mondta:
A win7 messze verte az xp-t
"A stílus maga az ember"

Érthető, hogy érdekel, ezt nem is vonom kétségbe, de azért vannak dolgok, amiket úgy tudni kellene, de igazad van ez is szubjektív.

Persze, hogy veri, mivel új fejlesztés, elvileg, még az is lehet, hogy egy frankó xp kernelt használnak, amit felturbóztak :lol: ki tudja sok mindent nem árulnak el...pölö azt sem, hogy miért van a forráskódban olyan változó, hogy fbi,cia etc. bár lehet csak fejlesztői vicc :lol:

LOL
én is láttam élőben vin7 et de kocka énemnek nem jött be a csillogás és nem is voltam annyira elragadtatva vele semmi szinten. amugy meg mind1 mert ugy is ezt fogja mindenki használni tehát én is rá fogok kényszerülni előbb vagy utóbb ha minőségit akarok játszani

Xp kernelt annó Longhorn-nál akartak használni, de egyszerűen nem tudták megoldani, mert egyszerűen nem lehet fejleszteni, elég bugos, toldozott-foldozott.

A grafikai újításokért speciel én sem rajongok... Szép a Vista is, de nem attól lesz jó napom, hogy csillog az ablakkeret. A nagygépet leszámítva mindenhol Klasszikus Windows nézeten mennek a Visták és úgy fog a win7 is nálam...

te jó isten most nézem hogy kijött pár frissítés (office 2007 is ) 14 frissítés , érdemes feltelepíni őket mert volt valami biztonági rés is , ezeket szüneti meg .

A sürgős frissítés szinte mindig biztonsági hibát javít, minden hónap 2. keddjétől .

Vissza
Top Alul