Microsoft Windows XP

Szerintem egy szervízcsomagot mindig megéri feltenni, mivel általában biztonsági és kompatibilitási frissítések vannak benne.

Erről jut eszembe, hogy régebben telepítettem egy szervízcsomag nélküli(! lol2 ) XP-t és csatlakoztam a netre. Böngészőt nem indítottam csak csatlakoztam. Úgy öt perc múlva már mindenféle szemét rajta volt, de annyi hogy leirtani sem lehetett :D Három nap múlva újratelepítettem a gépet (csak mert előbb nem volt időm :D) ,de akkor már integrált sp2-es cdről. Ez így elég durva példa de jól bemutatja hogy a szervízcsomag az köll :twisted:

sp2 mindenképp, de hogy sp3 is. nem olyan biztos. sokan azt pletykálták, hogy direkt növelték a "gépigényt", hogy ne legyen olyan szignifikáns különbség a futásteljesítményben a pistához képest.
meg amúgyis nem szeretek külön service packokat installálni. marad a jó öreg gyárilag sp2vel frissített.

szerintem én nem teszem most fel majd beleintegrálom 1 xp cd-be aztán onnann majd legközelebb felteszem egyébként windows defender az vann az sp3-ban ? vagy valami nagyobb újdonság ?

the_bunfi: ezek ilyen összeesküvés-elméletek kb.

A szűz windows-okat amúgy tényleg átlagosan 2-4 perc alatt találja meg mindenféle szemét, szóval sajnos net konfigurálása előtt ZoneAlarm a kötelező példány...

Na tessék, az első direkt jó dolog, amit hallok :)

Ettől függeltenül kell az sp3 mert kell. Csak.

Hát igen, nekem már ennyi is elég a boldogsághoz! :roll: Csak a Stalker fusson (meg majd a Clear Sky), a többi dolog az mind mellékes! fogatlan

Nekem is fent van az sp3 már pár hete, semmi pozitívat nem vettem észre, csak negatív dolgok és legfőképpen régebbi játékoknál van gondom, mert vagy települ és nem lehet elindítani, vagy el sem indul az install és felugrik a hiba üzenet. :evil: sp2-őn meg kiválóan fut minden... :|

Ez fura, mert utóbbi kettő nem olyan nagyon régi...

Nálam lekopogom az SP3 semmilyen változást nem idézett elő. Feltettem és mintha csak SP2 lenne... Azóta SP3 integrált lemezzel telepítek, azzal sem volt gond...

GAdam":2csmw8nt mondta:
Nálam gond van a Diablo2-vel, CoD2-vel és a MoH:Airbornal...

nekem is sp3 van és fent van az airborne és müxik rendesen (véletlenül nem az okozza a hibát hogy nem eredeti oprendszert használsz ? 9

szerintem azért még megkockáztathatjuk hogy lessz itt sp4...2012 ig azért van még 1 kis idő.

azt meg lehet csinálni hogy egyszerre legyen hogy 2 db op rendszer legyen a gépen ?
pl :(Xp meg Vista )

Vissza
Top Alul