Microsoft Windows Seven

Nos feltettem ezt a csodálatos progit , és hát tetszik ,de nem tudok rájönni , hogy tudom a hangfalamat 5.1-ben működtetni.. valaki mondja meg :)

újabb probléma , és megint hang :S , elég érdekesen szól bármi , mondhatni úgy mintha egy dobozból hallanám az egészet.... míg xp alatt működött tökéletesen és linux alatt is megy .

http://www.tomshardware.co.uk/forum/263 ... ts-windows

kb ez a problémám .... 5.1 megoldva de a hangminőség valami csapnivaló

melyik változatot raktad fel és 32 vagy 64 biteset?? :D.

32. és ti sem fogtok megoldást találni rá.... vesze új hangkártyát aztán majd meglátjuk ha nem lesz jó akkor visszateszem az xp-t és win7-et nem fogom feltenni SOSE

Én találtam de az 64 bitesre volt. :S. De a driver amit feltettél az R2.48 ez a verzió volt ??

igen kipróbáltam azt a drivert is , ugyanolyan xar , felnéztem a gigabyte oldalalára ott a 2.47-et ajánlották szal most az van fenn.... sajan tele van vele a google , hogy a relatek hd akármive csak a baj van...

még 1 kérdés , monitor frissítési ferkvenciája csak 60 vagy 75hz lehet.... nekem xp-n meg mindenhol 72 hz re volt beállítva mer a nagyobb is meg a kisebb is piszkálta a szemem.... szal hogy lehet előhzni a 72hz-t :D ?

jobb egérgomb\képernyőfelbontás\speciális beállítások\ monitor

Itt be lehet állítani ha a monitor is támogatja a 72 hz-et

Vagy ha nem sikerül itt beállítani akkor ha ati akkor catalyst asztal tulajdonságok :D. Nvidiánál nem tudom h hol kell de ott is van bizots olyasmi mint a catalyst és abban be lehet vhol :D.

hát ja , kéne neki mer xpn ment..... ez a win7 nekem azér nem teccik mer ő akarja megmondani mi legyen nekem jó.... nekem egy rohadt számítógép nem tudja megmondani az biztos :D

Nos mostmár széttnéztem jól a neten.... ÉS a legújabb realtek-es xarság 5.1-ben biztos nem fog működni normálisan windows 7-en ... van egy hangszóró kitöltés nevű pont... ami nem valódi 5.1 hanem valami emulált f*s... állítólag a

Realtek High Definition Audio Driver R2.37

működik normálisan... de ezt beszerezni nem tudtam. Valszeg az új hangkari lesz a megoldás.. ami biztos creative lesz. ja még 1 dolog ami még arra késztet , hogy váltsak vissza xp-re...

"Nem fog menni, az senkinek nem megy, de má vagy 25-en feltették ezt a kérdést itt, nem hiszem, hogy nem láttad...
Na lényeg, hogy a Win7-ben át van írva a hangmodul, ezért az 5.1 tényleg 5.1, sima mp3-nél nem fog szólni. Én feltettem a Realtek hangdriverét, amivel különböző hangeffektetek lehet csinálni (csatorna, erdő, sikátor, szoba...) ezzel ha be van állítva a szoba effekt a többi is megszólal, mint háttérsugárzó, de nem lesz hangos. Ha a mélyet meg a középsőt felcseréled akkor meg a középső is szólni fog. Csak rakd fel azt mindenképpen."

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitast ... n-az-51-em

ja és még 1 a gyereknek is pont ez a problémája van..... talán meg is oldódott nekik holnap betesztelem... de valszeg a hangkari az a hibás...

http://www.sevenforums.com/sound-audio/ ... ek-11.html

nem a legjobb oprendszer lett... nálam még mindig az xp vezet... ha az új hangkari nem oldja me a problémát/ a fentebb említett módszer akkor úgy formattálom a vinyóm , hogy öröm lesz nézni... habár ha minden jól megy akkor pár hónap múlva megszabadulhatok ettől a roncshalmaztól... de tudjátok mit legyen karácsony... kinyitom az ablakom aztán megtanul repülni :D

Am hangkíri megoldja havarnak is 5.1 je van és neki is win 7 van fent nem egy mostani a hangkari de neki nincs vele baja neki szól rendesen. Ha jól tudom az is Creative :D. De az Asus Xonar sem rossz :D.

Jahm igen nem tökéletes de még mindig jobb minta a Vista :D. De mikor az xp kijött az sem volt elsőre jó én ugy tudom de az sp megoldotta a gondokat :D. Reméljük h majd a 7-nál is megoldja a problémát :D.

Jim, a vezérlő progijában állítgasd be hogy melyik jack aljzatba mit kötöttél. Kezdésnek húzz ki mindent, indítsd el a progit, és egyesével dugd be a jack-eket a helyükre, mindnél rá fog kérdezni hogy mit dugtál be. A hangerőket meg vedd vissza kb 80 %-ra és akkor torzítani sem fog.

OK kipróbálom azt is később.

edit.. nem működik így se , majd az új hangkari segíteni fog.. de az a vicces , hogy játékokban meg működik az 5.1 . Más kérdés milyen booster progit használtok a rendszer karbantartásáshoz/ takarításához/ felgyorsításához ?

Tudom , hogy nincs dupla post ! De ez megér egy külön post-ot és le lehet belőle vonni a konklúziót.

Amint említettem win7-en a relaltek hd river nem működik valami megfelelően , vagyis működik , de az 5.1-es hangfalakkal , miaz , hogy nem tud kezelni 5.1-et tud az csak csalni kell, mert ami az átkozott driverben van , az vírtuálisan oldaj meg a dolgot. Szóval , szépen a jack csatlakozók beállításainál mindent első hangszóró kimenetre kell állítani és olyan lesz min xp-n volt :) , vagy van valami házlag barkácsolt xfi szoftver.... állítólag az is jó.

http://www.sevenforums.com/sound-audio/ ... post781654

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=87523

Szal ameddig nem veszek új hangkarit ez a fél megoldás marad. Windows 7... fúrcsa nagyon de egyre jobban tetszik.. pl: képes vagyok a bioshockot max beállításokkal dx 666-ban futtatni :) , igaz a burnout paradise az lasabb mint xp-n volt de spongyát rá :).... szal mégis marad ez :D

+ 1 kérdés

tudtok ajnlani valami booster programot , nameg ami kitakarít meg stb. A virtuális memória mérete legyen úgy mint xp-n volt szal 4gb környékén ?

Én Ashampoo win optimizert használtam és használom is. Az ki is takarít meg optimalizálja a progikat is. De akár manuálisan is lehet vele kiszedni pl az auto inditatású programokat. Én ajánlom a 6 verziót mert a 7sel vanank gondok néha :D.

Igen a virtuális memória legyen 4gb környékén. (Igaz 32 bit többet nem is enged 4 gb nél :D.) De attól függ h mennyi ramod van és úgy állítsd be az értékeket. Én pl azt hazsnálom a notin amit a win 7 beállítot magának min 2gb max 3 gb. De ha majd ha nem tetzsik vmi neki úgyis kajabál :D

5. verziót használtam xp-n ,azt tán nem is lehet win7-re

hacsak nincs agyonhasználva nem kell baxtatni a registryt. Max valami defraggert érdemes használni, nem használt, vagy felesleges szolgáltatásokat letiltani, autostartból kiszedni amit lehet, meg olyan progikat használni, amik nem lassítják a rendszert, és akkor elég gyors lehet akár a Vista is, de Win7 még gyorsabb.

Vissza
Top Alul