Microsoft Windows Seven

sempai, van konkrétum. 1 nem indul, még eredetin se a clear sky, a gta4 sacred 2 automatice regisztráltatni akarja, mai miett nem tudok játszani. nincs annyi pénzem hogy mindent eredetiben vegyek meg. nekem a windows 7 egy rakás xar! maradok a jó öreg xp nél. azon belül a szerviz pakk 3 a jó.

Én még vista alatt vagyok, nem sikerült nyár eleje óta megölnöm, de ha Clear Sky tényleg nem indul...
Mit értesz azon hogy regisztrálni akarja a GTA4-et?

de már bocs , majd ha megveszed eredetiben akkor működni fog , egyébként meg nem kell sírni , és játékok nélkül is el lehet lenni

Akkor vmit rosszul csináltál mert nekem mindne fut rajta kifogástalanul :D minden elindul. Játékok és programok is :D. Clear Skyról annyit h fut rajta az eredeti.

A Windows fényképnézegetőnek merre található az .exe fájla? A gif képeket valamiért az IE nyitja meg, hozzáakartam társítani a windowsos nézegetőt de valamiért nem sorolja fel a választható programot között, és nem tudom hol tallózzam.

hát ha rámész a társításra akkor kiválasztod az alapértelmezet program választása. Utána látod azt a kis nyilat h egyéb megnyitása és ott lesz benen a windows fényképnézegető :D legalábbis nekem ott van de leheht h nálad nem kell legörgetni :P

Azt hol lehet kikapcsolni hogy ne kezdjen el automatikusan illesztőprogramot keresni és telepíteni? A VGA driverét akartam frissíteni, leszedtem a régit és miután újraindítottam a gépet egyből elkezdett keresni, erre a legfrissebb 197.45-es verzió helyett felrakta 196.21-est. :(

esetleg kikapcsolni az autmatikus frissítéséket ?

Belehet állítani pedig, hogy automatikusan ne szedjen le a windows update weboldaláról semmit. Nekem működik a dolog. Az ön gépében leledzik a hiba! :wink:

Probléma megoldódott magától, megérkezett a vga driverének a frissítése is win update-en keresztül (tegnap a 197.13-as márciusi, ma a 197.45-ös áprilisi :roll: ).

asszem 5 helyen szedtük le a drivert az nvidia oldaláról :D , szal a hiba magánál van :)

Vissza
Top Alul