Microsoft Windows Seven

Legelcseszettebb mód. És ha vírust kapsz? Akkor biza mindkét rendszerre telepített fájlok veszélyben vannak. Szvsz. Lehetőleg 3 egyenlő méretű dolgot csinálj, ebből 1-1 a rendszereké, 1-re pedig mennek a fontos fájlok. Innentől kezdve ha valamelyik rendszered begyalult, akkor a másikkal leellenőrizheted. Legalábbis én így tennék. Aztán te hogy, de a te dolgod, majd megoldod...

Tibi,nem fog működni.Külön partícióra kel rakni a Win7-es és külön az XP-s progikat,játékokat.

mene mukodne??? nekem 2 partom van es egy adag win7es jatekom van a vistas parton. burnout font van vistan is win7en is. megis muxik mindketto.

Felraktam a 7-et is, hát ez valami csudajó oprendszer :D . Először azt hittem, hogy az XP lemezére telepítettem, mert amikor partícionáltam a lemezt akkor a "C"-re raktam az XP-t, ezt meg az "E" nevezetűre, utána jöttem rá hogy most itt a 7-ben az "E" a "C" lemez, XP-ben meg fordítva :D .

Miért történik néha az, hogy el akarok indítani valamit (van amikor a böngészőt, van amikor winamp-ot stb.) el kezd gondolkodni pár percig a gép aztán nem tudok semmire se kattintani, eltűnik az asztal az ikonokkal együtt és csak egy fekete háttér marad az egérmutatóval? :?
Az oprendszer tisztaszoftver.hu példány, szóval nem valami gagyi törésről van szó.

Elavult a géped! :twisted:
Passz. Talán mert még nem az RTM változat. Ha az, akkor nem szóltam.

release to manufacture azaz ez az a verzió amiből a végleges készül , vagyis ezt viszik a lemezgyárba és ezt sokszorosítják. de valószínűleg akár Warez akár nem nektek a legfirsebb verziótok van.

Emlékszem anno amikor a Vistára dobtak ki ilyen peccset MS-ék nekem is fosott a szám hogy telepítsem-e a frissítéseket. Aztán telepítettem és a Vistám "eredeti" maradt :)

eredeti a os :D ? havernál is csinált ilyet , de mióta az iskolai verziót használja legaláis licenec kulcsal azóta ilyen probléma nincs , habár az eredeti verzió is be szokott néha zakknai , estleg egy restart ? vagy regiszteri takarítás valami boster progival ?

juj ez a Windows 7 ez az op rendszer megássa a síromat...
6 trójai is nagyobb szabadságot enged a gépen.
valaki tudna arra valami gyógymódot adni hogy hogyan lehet másfajta hangrendszert telepíteni?
ez a nyomorult Windows 7 nem enged másikat feltelepíteni, ami alapvetően nem lenne baj ha az alapvető hangrendszer egy rakás xar. ha rá akarom csatlakoztatni a fülest, 30 percet kell kalibrálnom rajta míg elfogadja, aztán végzek, visszatenném az erősítőt, és még azzal is ba....om.
normális az ilyen?

Próbáld ki, hogy akkor engedi-e, ha lehúzod a csúszkát a Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok -> Felhasználói fiókok felügyelete beállításaiban a Soha nem kérek értesítésre. Velem emiatt szórakozott többször is amikor telepíteni vagy törölni akartam valamit.

Scarecrow":27rj7ylh mondta:
juj ez a Windows 7 ez az op rendszer megássa a síromat...
6 trójai is nagyobb szabadságot enged a gépen.
valaki tudna arra valami gyógymódot adni hogy hogyan lehet másfajta hangrendszert telepíteni?
ez a nyomorult Windows 7 nem enged másikat feltelepíteni, ami alapvetően nem lenne baj ha az alapvető hangrendszer egy rakás xar. ha rá akarom csatlakoztatni a fülest, 30 percet kell kalibrálnom rajta míg elfogadja, aztán végzek, visszatenném az erősítőt, és még azzal is ba....om.
normális az ilyen?

esetleg a hangkari beállításai között kéne próbálkozni , gondolom neked is olyan házad van , hogy elöl van még mikrofon/ füles kimenet , én úgy szoktam , hogy ekkor áttváltok fülesre , majd miután úgy gondolom akkor füles ki hangfal be , és vissza a 6ch-ra...

Vissza
Top Alul